Şimdi Ara

ÇAMLICA 360 KULE MENÜ FİYATLARI (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
58
Cevap
0
Favori
2.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: MaterialScience

Bağdat caddesi, suadiye, tarabya, kirecburnu hatta Kadıköy'un ortalama menü fiyatlarına yakın.

Caddebostan ot ta bir Burger 40/45 arası değişiyor. Pahalı doğru ama heryer pahalı artık. Bebekte ki kız kulesinde ki galata kulesinde ki fiyatlara bir bakın:)

Biraz boş gündem olmuş kusura bakmayın.

Ülke geneli hersey çok pahalı maalesef:(

Banada mekana göre fiyatlar normal geldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyatlar boyle bir yere ve İstanbul'a gore gayet normal ama menude alkol goremedim. Boyle bir mekanda alkol satisinin olmamasi ilginc geldi bana. Isletmesi kimdeyse artik...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ucuz bile. Çok daha pahalı olması gerekiyordu. Eminim bu ucuz haliyle bile bir sürü müşteri ağırlar.

• Fak fakirler giremez..

• quote:

Orijinalden alıntı: MaterialScience

Bağdat caddesi, suadiye, tarabya, kirecburnu hatta Kadıköy'un ortalama menü fiyatlarına yakın.

Caddebostan ot ta bir Burger 40/45 arası değişiyor. Pahalı doğru ama heryer pahalı artık. Bebekte ki kız kulesinde ki galata kulesinde ki fiyatlara bir bakın:)

Biraz boş gündem olmuş kusura bakmayın.

Ülke geneli hersey çok pahalı maalesef:(

Bağdat caddesi tarabya suadiye veya kirecburnunda kamu iştiraki restoran varmı?

• Çok fark yok bence 10- 15 tl

• Fiyatlar iyi, uçukta olsa tıklım tıklım dolacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rwenzori

Fiyatlar iyi, uçukta olsa tıklım tıklım dolacak.

Bence de bu kule o kadar yüksek ki 37 km uzaklıktaki Alibeyköy'den bile görünüyor

• camlica kulesi restoranini ihalesiz olarak hasan yesildag almistir. fiyatlar bazilariniza ucuz geliyorsa insafindandir  

• Kuleye çıkıp beton tarlasını görücem o kadar.

• Arkadaşlar bugün rezervasyon yaptım. Siteden yapılıyor fakat rezervasyon yaparken ek olarak kuleye çıkarken 60 ar tl daha veriyorsunuz bilginiz olsun. Kişi başı 60 bence yinede değer özel gün için
    Yani serpme 180 + 60 TL KULEYE ÇIKMA ÜCRETİ (RESTORANTA GİRMEK İÇİN ŞART)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moustacheur -- 6 Haziran 2021; 1:5:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moustacheur

Arkadaşlar bugün rezervasyon yaptım. Siteden yapılıyor fakat rezervasyon yaparken ek olarak kuleye çıkarken 60 ar tl daha veriyorsunuz bilginiz olsun. Kişi başı 60 bence yinede değer özel gün için
    Galata da restauranta rezervasyon yaptirinca kule ucreti vs odemiyordun burada onuda mi kitlemisler.

Harbiden bu muhafazakar kesimin su para sevdasi abartili oluyor. Biri cuntaci biri para manyagi ulkede hersey uclarda.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moustacheur

Arkadaşlar bugün rezervasyon yaptım. Siteden yapılıyor fakat rezervasyon yaparken ek olarak kuleye çıkarken 60 ar tl daha veriyorsunuz bilginiz olsun. Kişi başı 60 bence yinede değer özel gün için

60 TL giriş ücreti çok saçma olmuş, peki diyelim bu 60 TL'yi verdin hiç bir şey yemek istemeyen ve daha fazla masrafa girmek istemeyenler için ayrıca manzara görme terası var mı ?

• bazı yorumları çok abartı buldum

parası çok olana ucuz bile

• kimse kusura bakmasın. normal fiyatlar.

dandik bir ucundan deniz görüyor diye bir tostu 30 liraya satan 100lerce yer var. Sırf 4 katlı binanın üstünde diye 100 liraya pizza kakıyorlar. Ben işletmecisi olsam 2 katına satardım her şeyi. Tüm istanbul manzarası var, gelecek artisler foto çekilecek, park sorunu, keko sorunu da yok. Mis.

millet kapısında sıra beklemeye başlayınca fiyatları 2 katına çıkarırlar. Bu menüyü arasınız.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.