Birkaç dakikada kazanıyorsunuz?. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
ÇAMLICA 360 KULE MENÜ FİYATLARI (2. sayfa)

-
-
Fiyatlar normal restaurant fiyatları, bence gayet normal. Altını çiziyorum ucuz değil normal.
-
Bilader radyoyu internettenmi dinliyorlar uydudan mı. Kaç milyon araç var istabulda bunlar radyo yayınını nasıl alacak
-
Bugün araca 50 tl benzin attım binip çalıştırdım 2 ufak diş yükselmiş. Dedim bu ak seçmenin işi zor böyle hayat mı yaşanır indim abi fulle sen eniyisi dedim 290 telecik verdim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Kütahyalı 77Kardeş bence fiyatlar lüx mekanlara göre iyi çünkü böyle yerlere insan belki bir kere gider üstelik İstanbul manzarası için değer
Alıntıları Gösterİstanbul manzarasına kutahyadan nasıl hayal ediyorsunuz saray burnundan boğaz veya Beykoz sırtlarında doğa falan mı?
17 euro cift kisilik serpme kahvalti bana baya ucuz geldi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
fiyatlar gayet uygun. hatta bana oldukça ucuz geldi. gittiğimde 2 katını ödeyeceğim. fakirler ağlamayın yeter artık yahusu.
-
Yerine göre fiyatlar uygun.
O fiyatlar biz Alman vatandaşları için. Hemen de kendinizi ön plana atmayın. Bize özel yapıldı orası. Gelecekseniz bari “Enjoy, I’m vaccinated “ maskesi takın.
Fiyatlar normal aslında. Ara sırada olsa gidip özel günlerde, misafir ağırlamada alternatif olabilir.
Ancak merak ettiğim bir konu var, o kadar anten var burada, peki radyasyon ve insan üzerine etkisi nasıl. Hadi gezmek yada yemek yemek için gitin 1 saat kaldın. Peki orada çalışanlar, sürekli oradalar, onlar nasıl etkilenecek bundan.
-
Sadece tek bi ürün fiyatı durumu anlatmaya yeterli:
AYRAN (milli içecek) : 18₺ (Onsekiztürklirası)
Bu kuleyi döviz ile yaptıtılar galiba döviz endeksli menü fiyatı yapmışlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gs_tutkunu -- 4 Haziran 2021; 22:11:40 >
Fiyatlar gayet makul yerine göre
3 4 sene önce cevahirdeki madoda çay 7 tl idi kartalda 5 tl
şimdi orası 20 olmuştr
baktığın yerde duvar yani
en azından spesifik biryer burası
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JackDaniels -- 4 Haziran 2021; 22:24:15 > -
Fiyatlar düşük değil mi?
Tayyip'in dolandirici hapishane kusu kankasi degil miydi burayi isleten?
-
Radyo dinlemek için 342 milyon harcanması normal mi?
quote:
Orijinalden alıntı: ohcİstanbul manzarasına kutahyadan nasıl hayal ediyorsunuz saray burnundan boğaz veya Beykoz sırtlarında doğa falan mı?
Alıntıları GösterMemleketim Kütahya İstanbul'da yaşıyorum
Bağdat caddesi, suadiye, tarabya, kirecburnu hatta Kadıköy'un ortalama menü fiyatlarına yakın.
Caddebostan ot ta bir Burger 40/45 arası değişiyor. Pahalı doğru ama heryer pahalı artık. Bebekte ki kız kulesinde ki galata kulesinde ki fiyatlara bir bakın:)
Biraz boş gündem olmuş kusura bakmayın.
Ülke geneli hersey çok pahalı maalesef:(
quote:
Orijinalden alıntı: CemFiyatlar normal aslında. Ara sırada olsa gidip özel günlerde, misafir ağırlamada alternatif olabilir.
Ancak merak ettiğim bir konu var, o kadar anten var burada, peki radyasyon ve insan üzerine etkisi nasıl. Hadi gezmek yada yemek yemek için gitin 1 saat kaldın. Peki orada çalışanlar, sürekli oradalar, onlar nasıl etkilenecek bundan.
Radyo ve televizyon antenleri düşük frekansta geniş dalga bandında yayın yaparlar. 20hz 100hz vs. Telefon hatları da tam tersi yüksek frekans ve dar dalga boyuyla yayın yaparlar o yüzden kanserojendir.
Kısacası radyo ve TV dalgalarının sağlık açısından sakıncası yok
Ben de anlamadım, dünyanın neresinde kule tepesinde uygun fiyat görülmüş. Tr nin en pahalı menülerinden biri kulenin üstünde olsa şaşırmak anlamsız. Ne bekleniyor poğaça 3 tl çay 1 tl mi olsun?
-
İyiymiş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X