Şimdi Ara

Call of Duty: Black Ops II (2012) [ANA KONU] (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.597
Cevap
12
Favori
113.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Adanmış server olayı yok ama bu oyunda. Private oynarız diyecek olursan, onda da rank yoktu önceki oyunda. Yine yoktur sanırım.
  • arkadaşlar oyun laptoplarda sorunlu mu orjinal için soruyorum ?
  • Oyunu alıpta pişman olan var mı PC için ? (hile dir lag dır o tarz ?)
  • 2 görev bitirdim.Kan çıkmıyordu onun çözümü varmış , ne yaparsan yap grafiklerde düzelme olmuyor , sesler ve vurulma animasyonları diğer cod serilerinden daha kötü olmuş.Nfs den sonra Call of da patladı.Neyseki Nfs kadar batırmamışlar , tarihler arası savaşlar için bile oynanır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şenol Güneş

2 görev bitirdim.Kan çıkmıyordu onun çözümü varmış , ne yaparsan yap grafiklerde düzelme olmuyor , sesler ve vurulma animasyonları diğer cod serilerinden daha kötü olmuş.Nfs den sonra Call of da patladı.Neyseki Nfs kadar batırmamışlar , tarihler arası savaşlar için bile oynanır.

Peki hocam öyle diyorsanız
  • quote:

Orijinalden alıntı: zenciboy

Oyunu alıpta pişman olan var mı PC için ? (hile dir lag dır o tarz ?)

Vallaha ben hiç pişman değilim.Ama yinede araştır. .Gameplay'lere bak.Herkez CoD oynucak diye bir şey yok.
  • quote:

Oyunu alıpta pişman olan var mı PC için ? (hile dir lag dır o tarz ?)

dedicated server olcaktı oyunda onu koymadıkları için ben pişman oldum.black ops un üstüne hiç bir şey koymamış multi olarak.daha çok noob silahları ekipmanları eklemiş.black ops da askerin tipini bile seçebiliyorduk,silaha kendi çizdiğin amblemi koyup klan tagını koyabiliyordun,dedicated server vardı ister sniper server ına ister hep aynı mapı oynatan servera girebiliyordun.para kazanma vardı ,token sisteminden daha iyiydi bence.

yani benim anlamadığım tamam oyun güzel de,nasıl oluyor da bir önceki oyunun üstüne bir şey koyamayıp daha da o oyunda olan şeylerden kısıyorsun.mw2 nin üstüne mw3 bir şey koyamıyor,bo nun üstüne bo2 bir şey koyamıyor.call of duty i seviyorum her oyununu da alıyorum ama insaf yani bu markayı savunamıyoruz bile,eğlence veriyor ama bir yere kadar.grafik falan istemiyorum multiplayer oynarken ''bu treyarch daki adamlar 2 senedir ne yapmışlar arkadaşlar sadece map koymuşlar neredeyse başka bir şey yok'' diyorsun ister istemez.

black ops daki emblem editor,silahın red dot unu bile özelleştirme vs. gibi yeni şeyler çıkartan adamların son oyununda bir sürpriz yok.görevleri yaparak perk leri pro perk yapıyorduk onu bile kaldırmışlar.multide silah görevlerini göremedim bile var mı bilmiyorum ama black ops da susturucuyla şu kadar kişi vur,rapid fire kurşunla double kill yap gibi görevler vardı.oyunda eklediğin arkadaşlarınla kendini her yönden kıyaslaman vardı,adam şu killstreak i kaç kere yapmış,chopperla kaç kere vurulmuş,şu silahla kaç headshot yapmış,kaç kişiyi bıçaklamış hepsine bakabiliyorduk.

laf uzadı da eleştirenlere hem kızıyorum ama bakıyorum ki haklılar,cod oynayanlar olarak grafik aramıyoruz zaten tamam da,hadi çok yenilik de getirmeyin ona da razıyım ama bir önceki oyundan da geri gitmeyin artık ya.bizde bir sorun yok ama bu firma adamı keriz yerine koyuyor-koymaya çalışıyor o garip.arkasında takipçisi de var zaten EA.o da aynısının laciverti.

• Call of Duty mi oynadım, başka oyun mu oynadım anlamadım valla. Ayrıca sonu çok basit ve kısa bir oyun olmuş. Daha herhalde oyunun bitmesine var derken bir baktım oyun bitti. Sonunda ki videonun amacını zaten anlamış değilim. Hayatımda ilk defa bir oyundan bu kadar nefret ettim.
  • Call of Duty serisini ilk oyunundan beri online oynarım.En cokta cod2 , gecen sene bf3 aldım ama bi kac aydır hiç girmiyorum bo2 nin se teknoloji yani biraz korkuttu beni acaba abartimi diye ama izlediğim gameplaylerde eğlenceli gözüküyor.Aralıkta almayı planlıyorum bu oyunu. Dedicated server olmaması gerçekten üzücü.Ama sağlam fps yok oynayacak denemeye değer diye düşünüyorum sağlam online sayıları görüyorum live larda.
  • quote:

Call of Duty serisini ilk oyunundan beri online oynarım.En cokta cod2 , gecen sene bf3 aldım ama bi kac aydır hiç girmiyorum bo2 nin se teknoloji yani biraz korkuttu beni acaba abartimi diye ama izlediğim gameplaylerde eğlenceli gözüküyor.Aralıkta almayı planlıyorum bu oyunu. Dedicated server olmaması gerçekten üzücü.Ama sağlam fps yok oynayacak denemeye değer diye düşünüyorum sağlam online sayıları görüyorum live larda.

Dedicated Server var , herkesin düşündüğünün aksine
    Server Browser yok , MW2'deki gibi herkesi topluyor fakat host sistemi değil topladığı kişileri Treyarch'ın kendi "dedicated" serverına atıyor
    Herhangi bir lag problemi ile karşılaşmadım
  • Oyunda son günceleme ile beraber nuketown2025 haritası eklenmiş ama choas modda diye,tek başına değil...ayırca yine son güncelleme ile beraber FOV ayarı 90'a çıkarılmış ben 80 diye biliyordum yani 90 değildi,son günceleme ile bu 90'a çıkarmı imkanı tanınmış herhalde...yanlışım varsa biri düzeltsin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lion_Army

Oyunda son günceleme ile beraber nuketown2025 haritası eklenmiş ama choas modda diye,tek başına değil...ayırca yine son güncelleme ile beraber FOV ayarı 90'a çıkarılmış ben 80 diye biliyordum yani 90 değildi,son günceleme ile bu 90'a çıkarmı imkanı tanınmış herhalde...yanlışım varsa biri düzeltsin..

şimdi acemi bir soru sormak istiyorum. ben nuketown 2025 haritalı almaz isem oyunu bu haritayı oynayamayacak mıyım? bildiğim kadarı ile zombie modunun bir haritası bu değil mi?
  • Grafiklerde sorunmu var bende mi problem? Patch çıktımı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: glemrel

quote:

Orijinalden alıntı: Lion_Army

Oyunda son günceleme ile beraber nuketown2025 haritası eklenmiş ama choas modda diye,tek başına değil...ayırca yine son güncelleme ile beraber FOV ayarı 90'a çıkarılmış ben 80 diye biliyordum yani 90 değildi,son günceleme ile bu 90'a çıkarmı imkanı tanınmış herhalde...yanlışım varsa biri düzeltsin..

şimdi acemi bir soru sormak istiyorum. ben nuketown 2025 haritalı almaz isem oyunu bu haritayı oynayamayacak mıyım? bildiğim kadarı ile zombie modunun bir haritası bu değil mi?

valla onu tam bilmyorum ama herhalde öyle yani deluxe edition almazsan bu haritayı oynayamazsın...nuketown2025 mp haritası zombide varmı bilmiyorum hiç girmedim zombi moda ama,black ops oynadıysan hatırlarsın normal bildiğimiz nuketown haritasının süslenmiş hal işte aynı harita her şey yerli yerinde ama renkler filan değişik araçlar filan değişik haritada o kadar...

• şu ana kadar değiştirdiğim 6. kırek ama hala 1 bölüm oynatıp çalışmayı durdurdu hatası alıyorum. sıyırıcam az kaldı
  • Arkadaşlar black ops 2 de multide connection online sistem diyor bekletiyor sonra server not avaiable diyor neden girmiyor multiye benden başka sorunu yaşayan varmı
  • Arkadaşlar lütfen yardım edin. Macbook Air Windows 8 kullanıyorum. ahat rahat multi oyniyim diye oyunu playstore dan orijinal olarak indirdim. Steam den bütün download ve instal işlemlerini gerçekleştirdim oyunun kendi klasöründeki DirectX i de yükledim ama oyun hala açılmıyor. Delirmek üzereyim biri yardım etsin lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aléister Crowley

Arkadaşlar black ops 2 de multide connection online sistem diyor bekletiyor sonra server not avaiable diyor neden girmiyor multiye benden başka sorunu yaşayan varmı

Bende de aynısı oluyordu, oyuna sağ tıkla özellikler de oradan da yerel dosyalara gel, burada dosyaları doğrula gibi bir şey olacak, bunu yapınca küçük bir yama indirmişti. Bundan sonra sorun düzeldi. Bilmiyorum belki de başka bir şeyden düzeldi ama sen yine de bir dene istersen.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • vsync kapalı oynamak isteyenler için frame limitlenmesi güzel bişey
    fakat tearing fps ne kadar fazlaysa o kadar az oluyor oyunda.
    60 a kilitleyince ekran bildiğin dalgalanıyor
    90 da çok uzun dikey çizgiler halinde tearing oluyor.
    120 de ise kısa dikey çizgiler halinde tearing oluyor.
    mouse lagından kaçınmak için vsync açmıyorum ama kartı yormamak için de 60 a kilitlemek pek iyi bi çözüm değilmiş.
    bu olay source motorlu oyunlarda da oluyor
    100 fps ye kilitliyorum o yüzden source oyunlarında.
  • Black Ops 2 - Single Player modu bitik alkollüykenmi yapmışlar yaf bu kısmı.. arkadaş hard da oynuyorum.. bi bölümde biraz hızlı geçtim herhalde kırmızılı düşman askerleri arkamda kalmış yanımdan koşup önüme geçtiler sonrada siper alıp ateş ettiler.. Mertliklerine diyecek yok en azından arkadan vurmuyorlar.. Ama adamı da oyundan soğutuyorlar resmen..
    Multiplayer oynamadığım için yorum yapmıyorum.. umarım o kısmı günü kurtarıyordur..

Zaten bu sene oyun firmaları Maya takviminden midir nedir.. Dünyanın sonu gelcek diye düşündüklerinden sanırım tüm hayal kırıklarını yaşattı bize.. Yalaka oyun eleştirmenleride dayadı yüksek puanları resmen enayi yerine konduk..
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.