Şimdi Ara

Call of Duty: Black Ops II (2012) [ANA KONU] (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.597
Cevap
12
Favori
113.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sınavlardan daha yeni oynama fırsatı yakaladım.Henüz 1-2 bölüm oynayabildim sp de.Senaryo yine idare edecektir ama script işini artık iyice abartmışlar.Oynadığım zamanlardan çok arkama yaslanıp izlediğim sahneler var.Geriye dönüp mw1 ve cod2 ye baktığımda da bu Call Of Duty ismine hiç de yakışmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: musAKka

quote:

Orijinalden alıntı: Ahmi524

quote:

quote:

Affedersiniz ama oyunu kötülemeye çalışırken Türkçe olarak anlatsanız olmazmı?Mazeret bulamıyorsanız o ayrı zaten.Oyunun neresinde saçmalık var desek işi Motora bağlıyorlar.

MoH W'de Frostbite 2.0 motoru var ama işin komik tarafı çoğu yer yıkılmıyor.

Lafınız bana mı? Bana ise ona göre anlatacağım da.

Herkese hocam .Bütün eleştiren arkadaşlara.

Şimdi şöyle bir durum var. Burada insanlar fikirlerini iletiyorlar ve buna herkesin saygı duyması lazım. Mesela sen oyunu beğendin diye de kimse sana laf edemez. Aynı şekilde beğenmeyenlere de "nasıl beğenmezsin" diye hesap sorulamaz. Bunlar şahsi görüşler, kişisel beklentiler, vs...

Ben özellikle CoD serisine ne kadar vakit ayırdığımı söyledim. İmzamda xfire linkim var ve sadece xfire açık iken seriye harcadığım saatler ortada. Serinin ilk oyunlarına cidden bağlı, hatta bağımlı olduğum için oyunun Türkiye'de online olarak oynanabilmesi, diğer oyuncuların da buna katılabilmesi adına emek ve para da harcadım.

Ama her ne olursa olsun CoD benim tek oynadığım oyun değil. Hele ki bir FPS düşkünü olarak neredeyse 20 senedir birçok platformda FPS'leri kaçırmamaya çalışan bir adamım. Hal böyle olunca insan ister istemez karşılaştırma yapıyor. Ve ben bu karşılaştırmayı yaptığımda Black Ops 2'yi sadece vasat olarak değerlendiriyorum.

Mesela grafik konusuna değinmişsin ama dikkat edersen ben grafiksel anlamda hiçbir şey söylemedim. Benim için grafik olmazsa olmaz değildir (ki grafikleri BO2'den daha kötü olan Dishonored bu senenin en iyi oyunlarından biridir benim için). Benim kötü bulduğum noktaları sayayım o zaman:

- Oyunu oynadığımı hissetmiyorum, sanki bir başkası oynuyor gibi. Script, yani önceden hazırlanmış sahneler o kadar fazla ki, artık beni iyice oyunun dışına itti.
    - Özgürlük sunmuyor, çizgiselliğin de dibine vurulmuş. MW2'den beri bu böyle ne yazık ki.
    - Oynadığım kısımlarda da etraftan gelen mermiler vs. vızır vızır ama demin de söylediğim gibi ölmek, ölmemekten daha zor olmuş.
    - Eskiden birşeyleri yapabilmek için yetenek gerekirdi ama şimdi en zor seviyede oynamama karşın laylaylom şekilde oynayabiliyorum.
    - Vuruş hissiyatı eski oyunlara göre çok düşmüş. Hele ki şu an gözümün önüne CoD 2 geldi. Şimdiye kadar bunu oyuncuya tattırabilen en iyi 3 oyundan biridir CoD 2 ama BO2 için aynı şeyi söylemek çok zor.
    - Önceden bütün CoD serilerinde hikayede mutlaka bir bütünlük olurdu ama ilk defa BO2'de o bütünlüğü göremedim.

Bunlar benim şahsi düşüncelerimdir. Mesela kimisi önceden hazırlanmış sahnelere hayrandır, benim olumsuz dediğim şey onun için olumlu bir yöndür, vs... Ama en başta da söylediğim gibi kişisel görüşlere biraz daha saygı duyulması lazım. Sonuçta ben burada "oyun iğrenç olmuş, felaket dandik birşey" deyip kestirip atmıyorum, en azından neden beğenmediğimi söylüyorum.

+1 Script'i grafikleri geçtim uzun süre oynanışta çağ dışı oyun dinamikleri rahatsız edici bir hal alıyor, bu kadar kolay adam vurulan başka bir oyun yoktur herhalde, adamı vuruyorsun kalas gibi yıkılıyor hareketler aşırı hızlı fizik efektleri de yetersiz kalınca oyun iyice zevksiz hale geliyor. Bu oyuna 9 veren sitelerin rüşvet aldığına artık kesin inanacağım yada akıl yaşları 15'in altında, beğenmedikleri MoH W sp oynanış olarak daha gerçekçi ve güzeldi bence. Uzun süre CoD mp oynamamıştım o da oynanış açısından yavan geldi, haritalar ve grafikler BO'a göre daha güzel ama tahammül edemiyorum nedense, yine BF 3 ve MoH W'a devam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 23 Kasım 2012; 11:28:44 >

• Orijinalden alıntı: scutaro

Affedersiniz ama oyunu kötülemeye çalışırken Türkçe olarak anlatsanız olmazmı?Mazeret bulamıyorsanız o ayrı zaten.Oyunun neresinde saçmalık var desek işi Motora bağlıyorlar.

MoH W'de Frostbite 2.0 motoru var ama işin komik tarafı çoğu yer yıkılmıyor.

Lafınız bana mı? Bana ise ona göre anlatacağım da.

Herkese hocam .Bütün eleştiren arkadaşlara.

Şimdi şöyle bir durum var. Burada insanlar fikirlerini iletiyorlar ve buna herkesin saygı duyması lazım. Mesela sen oyunu beğendin diye de kimse sana laf edemez. Aynı şekilde beğenmeyenlere de "nasıl beğenmezsin" diye hesap sorulamaz. Bunlar şahsi görüşler, kişisel beklentiler, vs...

Ben özellikle CoD serisine ne kadar vakit ayırdığımı söyledim. İmzamda xfire linkim var ve sadece xfire açık iken seriye harcadığım saatler ortada. Serinin ilk oyunlarına cidden bağlı, hatta bağımlı olduğum için oyunun Türkiye'de online olarak oynanabilmesi, diğer oyuncuların da buna katılabilmesi adına emek ve para da harcadım.

Ama her ne olursa olsun CoD benim tek oynadığım oyun değil. Hele ki bir FPS düşkünü olarak neredeyse 20 senedir birçok platformda FPS'leri kaçırmamaya çalışan bir adamım. Hal böyle olunca insan ister istemez karşılaştırma yapıyor. Ve ben bu karşılaştırmayı yaptığımda Black Ops 2'yi sadece vasat olarak değerlendiriyorum.

Mesela grafik konusuna değinmişsin ama dikkat edersen ben grafiksel anlamda hiçbir şey söylemedim. Benim için grafik olmazsa olmaz değildir (ki grafikleri BO2'den daha kötü olan Dishonored bu senenin en iyi oyunlarından biridir benim için). Benim kötü bulduğum noktaları sayayım o zaman:

- Oyunu oynadığımı hissetmiyorum, sanki bir başkası oynuyor gibi. Script, yani önceden hazırlanmış sahneler o kadar fazla ki, artık beni iyice oyunun dışına itti.
    - Özgürlük sunmuyor, çizgiselliğin de dibine vurulmuş. MW2'den beri bu böyle ne yazık ki.
    - Oynadığım kısımlarda da etraftan gelen mermiler vs. vızır vızır ama demin de söylediğim gibi ölmek, ölmemekten daha zor olmuş.
    - Eskiden birşeyleri yapabilmek için yetenek gerekirdi ama şimdi en zor seviyede oynamama karşın laylaylom şekilde oynayabiliyorum.
    - Vuruş hissiyatı eski oyunlara göre çok düşmüş. Hele ki şu an gözümün önüne CoD 2 geldi. Şimdiye kadar bunu oyuncuya tattırabilen en iyi 3 oyundan biridir CoD 2 ama BO2 için aynı şeyi söylemek çok zor.
    - Önceden bütün CoD serilerinde hikayede mutlaka bir bütünlük olurdu ama ilk defa BO2'de o bütünlüğü göremedim.

Bunlar benim şahsi düşüncelerimdir. Mesela kimisi önceden hazırlanmış sahnelere hayrandır, benim olumsuz dediğim şey onun için olumlu bir yöndür, vs... Ama en başta da söylediğim gibi kişisel görüşlere biraz daha saygı duyulması lazım. Sonuçta ben burada "oyun iğrenç olmuş, felaket dandik birşey" deyip kestirip atmıyorum, en azından neden beğenmediğimi söylüyorum.

+1 Script'i grafikleri geçtim uzun süre oynanışta çağ dışı oyun dinamikleri rahatsız edici bir hal alıyor, adamı vuruyorsun kalas gibi yıkılıyor yıllardır CoD oyunlarında hiç değişmeyen aşırı seri hareket herşeyi bozuyor. Bu oyuna 9 veren sitelerin rüşvet aldığına artık kesin inanacağım yada akıl yaşları 15 altında, beğenmedikleri MoH W sp oynanış olarak daha gerçekçi ve güzeldi bence.

beğenmedikleri MoH W sp oynanış olarak daha gerçekçi ve güzeldi bence.
    ' de

• böyle bir hata alıyorum oyunu açınca,çözümünü bilen varmı?

• Bir arkadaşım benim adıma oyunu aldı ve şu anda multide level kasıyor sağolsun.
  • beyler ben şu hatayı alıyorum
    Sorun imzası:
    Sorunlu Olay Adı: BEX
    Uygulama Adı: t6sp.exe
    Uygulama Sürümü: 1.0.0.1
    Uygulama Zaman Damgası: 509a7621
    Hata Modülü Adı: StackHash_4bc9
    Hata Modülü Sürümü: 0.0.0.0
    Hata Modülü Zaman Damgası: 00000000
    Özel Durum Uzaklığı: 0018fd4c
    Özel Durum Kodu: c0000005
    Özel Durum Verileri: 00000008
    OS Sürümü: 6.1.7601.2.1.0.768.2
    Yerel Kimlik: 1055
    Ek Bilgiler 1: 4bc9
    Ek Bilgiler 2: 4bc95bc08c80253552a5c9f5e69006f7
    Ek Bilgiler 3: 7736
    Ek Bilgiler 4: 77363e9c4fcc0db54525b3b0c99efd5e

ardındanda error during intialization hatası veriyor bana yardım edin
  • Dün oynuyordum hiç bir sorun yoktu bugün introdayken birden çalışmayı durduruyor neden oldu ki şimdi bu?
  • arkadaslar yokmu soyle aranizda online oyuna yeni baslayan yeni baslayipta usta oyuncularla oynamak mantiksiz ya sen bir vuruyorsun adamlar on vuruyor :D aslinda soyle soruyum oyuna giriyom hep eski oyuncular belliki coktan beri oynuyorlar online oyun normal bi grup yokmu normal seviye oyuncu mesala
  • quote:

Orijinalden alıntı: [Eren]

Dün oynuyordum hiç bir sorun yoktu bugün introdayken birden çalışmayı durduruyor neden oldu ki şimdi bu?

Tarihi 13 kasıma aldım düzeldi
  • crack olarak steam006 yi kullanin baska hicbirseye gerek yok

tarihi geriye almak yok
    uyum ayari yok
    steam gerekmez
    ;-)

http://megagames.com/fixes/call-duty-black-ops-2-v10-all-no-dvd-steam006

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ohuzer -- 22 Kasım 2012; 18:41:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyun çıkalı daha 1 hafta olmadı MP ye 3.15 gb güncelleme geldi önceki 400 mb güncellemeyi saymıyorum bile.Yenilikler neler acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ohuzer

crack olarak steam006 yi kullanin baska hicbirseye gerek yok

tarihi geriye almak yok
    uyum ayari yok
    steam gerekmez
    ;-)

http://megagames.com/fixes/call-duty-black-ops-2-v10-all-no-dvd-steam006

kardeşim Allah razı olsun ya kaç gündür uğraşıyorum açılmıyordu çok sağol adamsın

• ne demek kardesim skidrowda is yok bizde bunu kullaniyoz ;-)
    dun bitti oyun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mw3 ü multi oynamak isteyipye hileye karsı hiçbir önlem olmadığını görüp çoluk çocukla ugrasmaktan saç başyolanlar zaten bu oyunu almayacaktır. campaign için kürekli al oyna . ümidim satışların düşük çıkmasıydı ki hatalarını anlasınlar ama oda sözkonusu değil kanımca.
  • quote:

Ulan yemin ediyorum hepiniz kafayı yemişsiniz.Gidin MoH W oynayın...Sanki DÜNYA'Nın en süper oyunu.

Bide İgn'e Metacritic gibi yerlere hakaret etmişsiniz.Sizi gerekirse şikayet ederim.

Şu anda DÜnya'da en çok oynanan oyun ve bunu neden oynamaya devam ediyorlar?Beğendikleri için değil mi?Yoksa onlar hasta mı?Hala oyun satmaya devam ediyor.

Sizi €a'yle baş başa bırakıyorum hepinizi de.Ne haliniz varsa görün.Bir dahada bu konuya girmiyeceğim.Bana da bir şey sormayın.Hep ''Çok bilmişler'' toplanıyor nedense.Adam olmuşlar gibi konuşuyorlar sanki.

Onlara oyun yap desen aynısı %1'ini yapamazlar ahanda buraya yazıyorum.Yaparlarsa bende CoD'u bir daha oynamam.Hadi yapın.İşiniz gücünüz yok ki?Neden yapasınız eleştirmek varken?ÖYle değil mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: gazor

oyun çıkalı daha 1 hafta olmadı MP ye 3.15 gb güncelleme geldi önceki 400 mb güncellemeyi saymıyorum bile.Yenilikler neler acaba ?

Benim oyuna neden gelmedi, 7mb filan yama yüklendi benim steamde
  • quote:

Orijinalden alıntı: [Eren]

Dün oynuyordum hiç bir sorun yoktu bugün introdayken birden çalışmayı durduruyor neden oldu ki şimdi bu?

tarihi gerip alip sorunu cözersin aynısı bügün bana oldu sorun cözüldü vede oyun bitti
  • Benim pcde oyun berbat attıgınız fotolara baktım cok guzel bnm görüntülerle hicbir alakası yok bende grafikler berbat pixeller sayılıyor ne yapmalıyım ?
  • beyler su col bolumunde durbunle karsidan gelen tanki gordugumuz bolumu gecemiyorum
    tankin tam onunde dusuyor adam ama kacamiyorum atin altindan sol ve sag tus bas diyor nasil basarsam basayim kurtulamiyorum nedir bunun puf noktasi
  • CoD: MW2'ye kadar bilgisayarda oynadım. Black Ops ve MW3'de multiplayer. Şimdi tekrardan pc'ye dönüyoruz.
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.