Şimdi Ara

Call of Duty: Black Ops II (2012) [ANA KONU] (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.597
Cevap
12
Favori
113.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar vizelerim bu hafta bitiyor.Haftasonu Vatan'dan %25 indirimle 110 TL'ye kutulu almayı planlıyorum.Araştırma fırsatım olmadı,kutulu versiyonda bu bahsedilen ek olaylar mevcut mu daha doğrusu ek olarak sunulan neler var?-Zombi modu vs.-

Birde multiplayerda gameplay hakkında ne düşünüyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BorgaXxX

quote:

Orijinalden alıntı: hellar

nuketown olayı tam rezalet aldıkları paralar haram zıkkım olsun tüketiciyi kandırmak denir buna resmen

Yarın Chaos Moshpit denen bir mod eklenicek oyun listesine orda nuketown 2025 te olacak . Gözümüz aydın .

Playlist şeklinde olacak sanırım yani 7-24 oynayamayacağız nuketown'u T...ak geçiorlar bizimle.
  • beyler oyunu steamden yeni aldım yükledim fakat açmaya çalışırken preparing to launch ekranı çıkıyo kapanıyo kendi kendine ve oyun açılmıyor ne yapmam gerekiyo lütfen bi yardım edin
  • Daha ilk görevi bitirdim ama bahsedilen kadar kötü değil oyun bence, ben beğendim.Sadece grafikler konusunda katılıyorum en yüksek seviyede bile kötü grafikler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [Eren] -- 20 Kasım 2012; 14:45:21 >
  • ben heç single a girmedim hep multi akıyorum sonra arada zombiye salıyorum kendimi baya keyifli ilk defa bi cod serisini hiç sıkılmadan oynuyorum mw3 faciasından sonra cod dan nefret etmiştim ama bo2 çok iyi hakkatten yerli yersiz eleştiriler oluyor ama şunu herkes unutuyor oyunun amacı eğlendirmek ve gayet iyi başarıyor.

not: cod fanı değilim ayrıca bf3 limited,moh w limited edition sahibiyim..
  • bölümlerin türkçe anlatımını nerden bulabilirim? şuanda menendezin kızı kacırıyolar kim kacırıyor nie kacırıor sonra niye öteki tarafa geciyorum bilmiyorum
  • zombie moda 2.8 gb update gelmiş yanlışlık mı var acaba?
  • arkadaşlar oyunun karier kısmında görevler menüsünün alt kısmında failed başlıklı 4 görev var iran felan yazıyo. onlar ne acaba bilgi verebilirmisiniz.
  • Oyunda dönerken felan takılıyor gibi oluyor. Sizdede var mı öyle sorunlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sahibkıran -- 20 Kasım 2012; 17:41:18 >
  • silah sesleri nedir öyle ya hiç gerçekçi değil
  • madame president dedikleri kadın bildiğin Hillary Clinton . silah sesleri çok mekanik olmuş gerçekten uzak . ayrıca medal of honor 2010 ve warfrighteri eleştirip bu oyuna iyi diyenlere

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m-99 -- 20 Kasım 2012; 21:41:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: m-99

madame president dedikleri kadın bildiğin Hillary Clinton . silah sesleri çok mekanik olmuş gerçekten uzak . ayrıca medal of honor 2010 ve warfrighteri eleştirip bu oyuna iyi diyenlere

Ne diyorsun sen Black Ops 2 muhteşemdir, sanat harikasıdır, 10 üzerinden 97 veririm ben bu oyuna, bak 10 üzerinden 97 diyorum düşün artık o kadar mükemmel. Hele o grafikler yok mu apayrı bir muhteşemlik katmış. Resmen adamlar çığır açmışlar, bu grafiklerin yanında Crysis ve Battlefield 3 halt etmiş resmen. Hele o silah sesleri apayrı bir diyarlardan, insanı alıp götürüyor bir ara oynarken başımı eğiyordum mermi çarpacak diye. Ayrıca o at sahneleri manyaktı, atın üstünde giderken 10 kiloluk silahla şov yapmak kadar muhteşem bir şey yoktu. Üstelik onurumuzla biz at üstünde giderken tankları yok ettik. Ya o senaryo manyak birşeydi, ihanetler yığınla, ara videoların muhteşemliğiine laf edeni taşlarım. Ayrıca kız kardeşi kaçırılan adamın cinnet geçirerek Hulk'a dönüşmesi inanılma birşeydi. O bölüm o kadar heyecanlıydı ki çişimi tutmaktan altıma ettim. Bu oyunu alıp oynamalımıyım diyenlere. Bu oyunu oynamayın alın kutusnu bir yere koyun ve saygıdan önünde eğilin. İşte bu da böyle bir Call of Duty'dir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hiper-Nova

quote:

madame president dedikleri kadın bildiğin Hillary Clinton . silah sesleri çok mekanik olmuş gerçekten uzak . ayrıca medal of honor 2010 ve warfrighteri eleştirip bu oyuna iyi diyenlere

Ne diyorsun sen Black Ops 2 muhteşemdir, sanat harikasıdır, 10 üzerinden 97 veririm ben bu oyuna, bak 10 üzerinden 97 diyorum düşün artık o kadar mükemmel. Hele o grafikler yok mu apayrı bir muhteşemlik katmış. Resmen adamlar çığır açmışlar, bu grafiklerin yanında Crysis ve Battlefield 3 halt etmiş resmen. Hele o silah sesleri apayrı bir diyarlardan, insanı alıp götürüyor bir ara oynarken başımı eğiyordum mermi çarpacak diye. Ayrıca o at sahneleri manyaktı, atın üstünde giderken 10 kiloluk silahla şov yapmak kadar muhteşem bir şey yoktu. Üstelik onurumuzla biz at üstünde giderken tankları yok ettik. Ya o senaryo manyak birşeydi, ihanetler yığınla, ara videoların muhteşemliğiine laf edeni taşlarım. Ayrıca kız kardeşi kaçırılan adamın cinnet geçirerek Hulk'a dönüşmesi inanılma birşeydi. O bölüm o kadar heyecanlıydı ki çişimi tutmaktan altıma ettim. Bu oyunu alıp oynamalımıyım diyenlere. Bu oyunu oynamayın alın kutusnu bir yere koyun ve saygıdan önünde eğilin. İşte bu da böyle bir Call of Duty'dir.

çok haklısın kardeş özür dilerim düşünemedik

• quote:

Orijinalden alıntı: Hiper-Nova

quote:

Kardeşim işiniz gücünüz yok mu gece gündüz oyunu eleştirmek için bahane arıyorsunuz.Hadi gidin başka oyun oynayın çok meraklıysanız.Bf3 oynayın.Verirsiniz 50 euro'yu.
    Sanki dünya başka oynancak oyun yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: paxal

Oyuna girdim Nuketown yok, steam forumlara baktım ve map'in kaldırıldığını sölüyorlar. Böyle bir şey olabilir mi? Yoksa sadece bir hata mı? Para verip aldığımız bir dlc nasıl kaldırılır ki?

yok kardeşim ben bulmadım tabiki call of duty nin ingilizce forumundada var aynı sorunu yaşayanlar genellikle amd işlemcili bilgisayarlarda oluyormuş onlar bu olaya horse glitch diyorlar youtubede bir sürü videosuda var en sonunda kendi forumunda biri söylemiş bendimde gözüme takıldı uyguladım bendede halloldu sorun ayrıca onlar 2 çekirdeğe düşür demişler benimki 6 çekirdekti ben 4 çekirdeğe düşürdüm öyle oynadım sorun olmadı.
  • yokmu yeni çıkan bi crack laptopa korsan indirdim de
  • quote:

nuketown olayı tam rezalet aldıkları paralar haram zıkkım olsun tüketiciyi kandırmak denir buna resmen

Tüketiciyi kandırmak derken?Nuketown 2025 haritası hala duruyor.Sadece Playlist olmuş.Tüketici kanunlarına aykırı bir şey varsa git dava aç kardeşim.
  • quote:

aynen kardeşim bu kadar rezillik olmaz ne olur yani millet 7/24 nuketown oynasa serverlarımı eskir!! activision treyarch
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmi524

quote:

Tüketiciyi kandırmak derken?Nuketown 2025 haritası hala duruyor.Sadece Playlist olmuş.Tüketici kanunlarına aykırı bir şey varsa git dava aç kardeşim.

Yuh artık adam hala firmayı savunuyor. Sana para mı veriyorlar ?
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.