Şimdi Ara

Call of Duty: Black Ops II (2012) [ANA KONU] (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.597
Cevap
12
Favori
113.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Exvision

CoD: MW2'ye kadar bilgisayarda oynadım. Black Ops ve MW3'de multiplayer. Şimdi tekrardan pc'ye dönüyoruz.

fare nin iki tarafina basili tut elini cekme sen adam tankin onunden cekilesiye kadar bende orda takilmistim baya takilan oldu orda nedense
  • Serinin en kötü oyunu. Vuruş hissi diye bir şey yok. Serinin hatrına bitirecez artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AsosyalBilgisayar

beyler su col bolumunde durbunle karsidan gelen tanki gordugumuz bolumu gecemiyorum
    tankin tam onunde dusuyor adam ama kacamiyorum atin altindan sol ve sag tus bas diyor nasil basarsam basayim kurtulamiyorum nedir bunun puf noktasi

Hatırladığım kadarıyla zamanlamanın iyi olması lazım ve sürekli basmak gerekiyor.
  • beyler ps3 te mw3 te baya oynamıstım sızce black ops2 yi alıyımmı yoksa farcry3 mı alıyım
  • şu bug sorunlarının çözümünü bulabilen var mı beyler? örümceği havalandırmaya bıraktıgımız bölümdede bug var yere düşüyor oynanmıyor oyun :@
  • quote:

Orijinalden alıntı: AsosyalBilgisayar

beyler su col bolumunde durbunle karsidan gelen tanki gordugumuz bolumu gecemiyorum
    tankin tam onunde dusuyor adam ama kacamiyorum atin altindan sol ve sag tus bas diyor nasil basarsam basayim kurtulamiyorum nedir bunun puf noktasi

Basık tutman gerekiyor, yoksa tank tarafından eziliyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gazor

oyun çıkalı daha 1 hafta olmadı MP ye 3.15 gb güncelleme geldi önceki 400 mb güncellemeyi saymıyorum bile.Yenilikler neler acaba ?

ben ikinci bölüme geçerken birden oyun donup çalışmayı durdurdu hatası verip oyundan atıyor ne yapmalıyım..
  • skidrow versiyonu (ikinci versiyon) için çalışan trainer elinde olan varmı? aklıma gelebilecek heryere baktım yok. sadee "no reload" olsun yeter.

exe dosya sürümü: 1.0.0.1 -skidrow
  • quote:

Orijinalden alıntı: DJSELCUK

böyle bir hata alıyorum oyunu açınca,çözümünü bilen varmı?

pc tarihini 13 kasıma al düzeliyor

zamundaya skidrow update düşmüş 59 mb

• quote:

Orijinalden alıntı: Bayraktar42

quote:

Orijinalden alıntı: Exvision

CoD: MW2'ye kadar bilgisayarda oynadım. Black Ops ve MW3'de multiplayer. Şimdi tekrardan pc'ye dönüyoruz.

fare nin iki tarafina basili tut elini cekme sen adam tankin onunden cekilesiye kadar bende orda takilmistim baya takilan oldu orda nedense

fail

• yanlis alinti yappmisim pardon

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ulan oyunu kötü sonda bitirdim, diğer 2 sonu youtubedan izledim daha güzel onlar
    oynarken o kadar olumlu seçenekler yapmıştım nasıl oldu ya
  • Dayanamadım chapter 2 de sildim:D önceki serileri harikaydı bu sefer arcade game gibi olmuş.
  • Ata binilen bir mekan var oraya zor geldim valla dayanamadım sildim cod serisi bitmiştir helvasını yiyebiliriz. Hiç bu kadar saçma ve zorla yapılmış bir oyun oynamamıştım. Yanlız silahlardan çıkan sesler çok komik su tabancası gibi :)
  • Selam arkadaşlar ben oyunun çıktı gün torrent ile oyunu indirdim skidrow olarak ama oyunu oynamaya fırsat olmadı ve zaten oynayamıyormuşum oyunun kurulu olduğu klasörün görüntüsü bu . Birkaç tane crack indirdim ama olmadı ne yapmam lazım yardım edin hatalar veriyor steam_dll eksik diyor crackleri yapmadan öncede oyunu açıyordu ama siyah ekranda kalıyordu ama şimdi hiç açılmıyor yardım lütfen.
  • Beyler ben burdan sonra hangi görevi yapacağım?

• Gordugum en kotu COD serilerinden birisi grafikler berbat oyunda bi ton hata bug var. Fizik motoru kotu. Afganistan gorevinde onumde kosan atlarin govdesi kumlarin icinde yuzuyor. Kendi surdugum at kumlarda takiliyor gorev yarida kaliyor 20 kere restart yaptim.

Daha basta oyundan sogudum geri kalan gorevlerde acaba ne absurdlukler gorecegiz bakalim.

• Beyler oyunu dün yükledim girdim başta dolby ve treyarch yazılarını gördükten sonra unhandled exception caught hatasını aldım, sonra biraz sorun çözümünü aradım, tarihi geri alma 2-3 farklı crack falan denedim olmadı. En son directx ve ekran kartını güncelledim -güncellemez olaydım- ancak şimdi de hata almıyorum ama siyah ekran sorunu yaşıyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hiper-Nova

quote:

Orijinalden alıntı: yanlızkurt.35

ne yhani oyun bukadar dandikmi yaaa

Cod serisinden bir milyar dolardan fazla para kazanan Activision ve Treyarch'dan daha iyi şeyler beklemek yanlış mı?

1 milyardan fazla ama 10 milyara yakın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben multiplayer oynayamıyorum arkadaş.

giriyorum lobby find game team deathmatch (encok oynanan o bide ) yok bole tek basına donup duruo arada 1 kisi girio takıma sona oda kayboluo ortadan. nat ayarını da duzenledim yok gene de adam yok.
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.