Şu resimleri [simage][/simage] tagını kullanarak yükleyelim lütfen !
senaryo modunu inanilmaz begendim cok guzel yapmislar oyunu optimizasyon sorunuda hic yok soru isareti olanlar hic dusunmeden alsinlar oyunu sirf senaryo modu icin bile alinir bu kadar net soyluyorum.
black ops 2 deluxe edition 51 tl,satıcıya sordum guide hazırlamışlar steame eklerken vpn açıyoruz ama sonra çalıştırmak için vpn e ihtiyaç duymuyormuş.sizce bir sorun çıkar mı ?
Ulan kitapsızlar 135 TL ne sonra neden korsan alıyorsun TRde oyunuculuk gelişmiyor her sene aynı şeyi yapıp önüme koy daha sonra 135 TL fiyatla almamı bekle oyunu yorumlara göre makul bir key bulursam almayı düşünüyorum hadi bakalım.Hafta sonuda SPyi bitiririz İnş. BO 1 gibi güzel bir oyun olmuştur.
quote:
Orijinalden alıntı: johnny_bravo_
ilk kez steam dan oyunn indiriyorum
durum aşağıdaki gibi herhangi bir terslik yada yanlış yaptığım bir şey varmı ?? suspensed yazanlar sonradan mı inecek şu an sadece single player modu iniyor
Yok dostum hiç bir sıkıntı yok. Diğer 2 yükleme askıya alnınmış, o kadar. SP kısmı indikten sonra diğerlerinide yüklersin. Tabii istersen 3'nü aynı anda da yükleyebilirsin. Ayrıca Steam'i istersen Türkçe dil seçeneğin de kullan.
quote:
Orijinalden alıntı: brovazZ
Yok dostum hiç bir sıkıntı yok. Diğer 2 yükleme askıya alnınmış, o kadar. SP kısmı indikten sonra diğerlerinide yüklersin. Tabii istersen 3'nü aynı anda da yükleyebilirsin. Ayrıca Steam'i istersen Türkçe dil seçeneğin de kullan.
tamam o zaman içim rahatladı ...
steam ı hiç kullanmadım Türkçe seçeneğine baktım biraz bulamadım :) :) çok az vaktim vardı o yüzden fazla uğraşmadan direk yüklemeyi başlatıp pc yi açık bırakıp çıktım evden akşama gidince görücez bakalım neler olacak :) :)
oyuniun sp kısmında new game diyorum video giriyor sonra oyuna gireceğim anda masaüstüne atıyor bu sorunu yaşayan varmı başka?
quote:
Orijinalden alıntı: johnny_bravo_
quote:
tamam o zaman içim rahatladı ...
steam ı hiç kullanmadım Türkçe seçeneğine baktım biraz bulamadım :) :) çok az vaktim vardı o yüzden fazla uğraşmadan direk yüklemeyi başlatıp pc yi açık bırakıp çıktım evden akşama gidince görücez bakalım neler olacak :) :)
Ben söyleyeyim size, aramanıza gerek kalmasın. :) Steam açıp; sol üst köşede ki Steam yazısına tıklayıp, Settings açılan pencerede Interface sekmesine tıklayın zaten English yazısını göreceksiniz. Oradan Türkçe dil seçeneği seçip steam'i yeniden başlatın.
rus key de bo1 gibi oyun sadece rusça mı oluyo yoksa mw3 gibi ayarlardan ingilizceyi seçerek ingilizce oynayabiliyomuyuz ?
quote:
Orijinalden alıntı: mumak
rus key de bo1 gibi oyun sadece rusça mı oluyo yoksa mw3 gibi ayarlardan ingilizceyi seçerek ingilizce oynayabiliyomuyuz ?
Rus keylerde bu sene sıkıntı varmış. Sürekli VPN açık olması şart, yoksa oynayamıyorsunuz. Ayrıca dil seçeneği, ingilizce ve rusça.
quote:
Orijinalden alıntı: regujohn
oyuniun sp kısmında new game diyorum video giriyor sonra oyuna gireceğim anda masaüstüne atıyor bu sorunu yaşayan varmı başka?
quote:
quote:
Orjinal oyun ise, önce steam'de oyun içerik dosyalarını doğrulayın ve tekrar deneyin. Eğer hala bi' sıkıntı yaşıyorsanız, ekran kartı driverın güncelliğini kontrol edin.
quote:
Orijinalden alıntı: Re5PecT
quote:
Orijinalden alıntı: Ahmi524
quote:
Orijinalden alıntı: Re5PecT
quote:
Orijinalden alıntı: Xabi Alonso
Laga lugayı bırakın kedi uzanamadığı ete mındar dermiş bazıları o hesap oyunu korsan oynarlar gelir burda yorum yaparlar git oyunu al sonra iyisini bekle hacı baba tekkesi değilki beleşe hizmet versin adamlar.Giderek güzelleşiyor oyun ben çok beğendim grafiklerdede iyileştirmeler var çok hoşuma gitti beğenmıyen almasın ama alacak olan kımseyede mani olmasın oyun harika.6 saattir single oynuyorum bitmedi
Oyunu orjinal aldım aldım fakat multiplayer dün gece 30 dk oynadım kapattım adamlara ateş ediyiyorum ölmüyo heryerden bomba sesleri bo 1 oynamadığım için mi bana bi tuhaf geldi
Hocam bence sen hiç oynama daha iyi.Anlaşılan sen gelecek adamı değilsin .Zaten Türk'lerden bu beklenir
şimdi oyuna biraz daha alıştım fakat sadece mp7 ile oynaya biliyorum oyun bana mw serilerine göre biraz karışık geldi ama farklı bir tarzı var oynadıkça alışıyorsun
Haa o anlamdaysa bilmem
quote:
quote:
Rus keylerde bu sene sıkıntı varmış. Sürekli VPN açık olması şart, yoksa oynayamıyorsunuz. Ayrıca dil seçeneği, ingilizce ve rusça.
vpn bir kere açmanız yeterliymiş,oyunun dili ingilizceymiş.naz-eg bu sitede satıyor,adamlar bir guide hazırlamışlar orda oyunu açarken vpn kullanmanıza gerek yok diyor.siz denediniz mi rus key,bu kadar kesin konuşuyorsunuz,ben de daha almadım o yüzden soruyorum,emin misiniz yoksa sadece duydunuz mu?
bir de böyle bir haber var : Pcdev twitterdan aciklama yapti " Black Ops 2 nin her versiyonu her ülkede calisacak . Aksini söyleyen makalelere inanmayin ."
burda bu kadar adamı bulmuşuz bi sorum olacak:
i5 460m 2.53 Ghz nVidia GT 420m 2GB 8GB RAM
can my pc run it'te pass alamadım. fail verdi işlemci hızı yüzünden. sizce bi problem olur mu? oyun 2.63 Ghz istiyor diyor.
6 saat var ve oyunu yüklemek için yer yok 80gb hdd yetmiyor
quote:
Orijinalden alıntı: sawolverine
quote:
quote:
vpn bir kere açmanız yeterliymiş,oyunun dili ingilizceymiş.naz-eg bu sitede satıyor,adamlar bir guide hazırlamışlar orda oyunu açarken vpn kullanmanıza gerek yok diyor.siz denediniz mi rus key,bu kadar kesin konuşuyorsunuz,ben de daha almadım o yüzden soruyorum,emin misiniz yoksa sadece duydunuz mu?
bir de böyle bir haber var : Pcdev twitterdan aciklama yapti " Black Ops 2 nin her versiyonu her ülkede calisacak . Aksini söyleyen makalelere inanmayin ."
Vallah ben duyduklarım üzerine bir yorum yaptım. Oyunun Rus versiyonunu denemedim ve şu Guide olayı da nedir, neyin nesidir bilemiyorum. Guide olayı için satıcı size garanti veriyor mu? Duyduğum kadarıyla ve steam'in rus mağazasında yapılan açıklamada " Rus Ip gerekli " diye söyleniyor.
Steam Rus mağazasında söylenen mesaj : This product is only for distribution in Armenia, Azerbaijan, Belarus, Georgia, Kazakhstan, Kyrgyzstan, Moldavia, Russia, Tajikistan, Turkmenistan, Ukraine and Uzbekistan. Distribution outside of these countries is unlicensed. Customers will be able to activate and play this game only in these countries.