Şimdi Ara

Call of Duty: Advanced Warfare (2014) [ANA KONU] (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.447
Cevap
11
Favori
60.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bi sahnede araba hızla çarpıyor bize ve duvara sıkıştırdığı halde ölmüyoruz. Hatta hiç bir şey olmuyor. Halbuki exo, sadece extrem hareket, görünmezlik ve güç için. Nanosuit gibi koruma özelliği yok ki ezilmeyi önlesin. Bu tam bi FAIL bana göre.

Nanosuit'ten aldığı bir özellikte görünmezlik özelliği. Oynamadıysan eğer Crysis 2 ve 3'ü oyna. Ne demek istediğimi daha iyi anlarsın. Hatta bazı sahneleri de Doom 3'ün haritalarına benzettim ben. Ölmeden önce oynanması gereken oyunlar arasındadır Crysis.
  • lee3939 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Akşam deneyip haber ederim inşallah.
    UPNP açık mı olmalı, yoksaı kapalı mı? Açık veya kapalı olması bir şeyi değiştiriyor mu ya da?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bocekgrafik -- 17 Kasım 2014; 11:52:48 >
  • bocekgrafik kullanıcısına yanıt
    Crysis oynadım severim de ama 3'ü sevemedim yarıda bıraktım. Duvara sıkışma olayı evet fail olmuş. Adamlar arkadan exo korur diye düşünmüşler ama önden kemikler gider.
    Görünmezlik Crysisten önce de vardı o yüzden crysis çakması diyemem ona.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bocekgrafik kullanıcısına yanıt
    UPNP ben açık olarak kullanıyorum. Kapalıyken ne gibi sonuç verir denemedim ama açık olması gerektiği biliyorum

• multıye gırebılen varmı yoksa yıne ben mı gıremıyorum statık lp verdım yıne duzelmedı dun gırıyodu sımdı yok yıne modeme reset attık yıne yok
  • Beyler oyunu 2 gün download da bıraktım ve 20 dakika önce falan açayım dedim oyunu online service lere bağlanamıyorum. Genel bir sorun mu yoksa bana özel mi anlamadım şu an. Oyuna girerken Run İn Safe Mod da falan açmak için soruyor neden anlamadım. Online servislere bağlan diyorum bi 1* saniye sonra FATAL ERROR: Uknown Block Compression Type:0 uyarısı alıyorum acaba neden ?

EDİT: Oyun Online bağlanırken değil oyuna girdikten bi 10 saniye sonra falan kapanıyor yani bir şeye tıklaman gerek yok oyunu aç 10 saniye sonra yukarıdaki hatayı veriyor ve oyun kapanıyor.

BİG EDİT: SORUN ÇÖZÜLDÜ. Steam üzerinden oyun dosyalarını tarattım. 1.2 gb eksik dosya varmış onu download edip oyuna girdim her hangi bir sorun yaşamadım şimdilik. 1 map oynadım hafif bir kasma sorunu var ama çözeceğim inşallah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Giovannii -- 17 Kasım 2014; 17:56:09 >

• Acil olarak hilecilere karsi cozum bulmalilar.Oyun yavas yavas oynanamaz hale geliyor.
  • service is not avaliable problemi yaşayan arkadaşlar su linkten yardım alabilirsiniz

http://www.codturkiye.net/forum/call-of-duty-advanced-warfare-service-is-not-available-at-this-time-error-hatasi-t1549.0.html
  • killnOd kullanıcısına yanıt
    COD'un kaderi, hilecilerle birlikte yazılmıştır. Kurtuluş yok malesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aBra_CadaBraa

service is not avaliable problemi yaşayan arkadaşlar su linkten yardım alabilirsiniz

http://www.codturkiye.net/forum/call-of-duty-advanced-warfare-service-is-not-available-at-this-time-error-hatasi-t1549.0.html

sonunda ilgili bir site ya teşekkürler artık ordayız :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

COD'un kaderi, hilecilerle birlikte yazılmıştır. Kurtuluş yok malesef.

Aynı hatayı bende aldım az evvel. Ancak ısrarla 2-3 kere daha denedikten sonra giriş yapabildim.
  • ben bu kadar kotu bır sırket yapım sırketı gormedım adamlar bıze saygı duyuıpta bır acvıklama dahı yaspmıyolar sıkıntı su sebepten dıye bızde hala burada sorunu cozmeye calısıyoruz

ben kendı adıma herseyı yaptım pot actım reset attım oyunu sıldım bırdaha yukledım firewall u kapadım windows defenderı kapadım dnsı degıstırdım sıfırladım herseyı yaptım ama gırmıyo gırmıyo kufur edıcem ama ne yazıkkı sevgılı donanım haber yonetıcılerı dıcekkı saygılı olalaım saygı gosterılmesını ıstıyolarsa bızlere oyunculara sygı gostersınler yazık ya kac gundur zorundamıyım abı ayar yapmaya tak calısıtr artık hersey bunun bı ayarı yokmu abı cem yılmazın dedıgı gıbı ha yapamıyosanız yapmayın arkadas yeter ya

• Merhabalar, notebook'um imzamdaki özelliklere sahip. Oyuna girmek istediğimde PC'm dahili ekran kartı olan hd4600'ü görüyor bu yüzden de oyunu oynayamıyorum. Bu hatayı nasıl düzeltebilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özgür Can

Merhabalar, notebook'um imzamdaki özelliklere sahip. Oyuna girmek istediğimde PC'm dahili ekran kartı olan hd4600'ü görüyor bu yüzden de oyunu oynayamıyorum. Bu hatayı nasıl düzeltebilirim?

aradığın aşağıda anlatılmış...

• quote:

Orijinalden alıntı: UnRateD

quote:

Merhabalar, notebook'um imzamdaki özelliklere sahip. Oyuna girmek istediğimde PC'm dahili ekran kartı olan hd4600'ü görüyor bu yüzden de oyunu oynayamıyorum. Bu hatayı nasıl düzeltebilirim?

Denedim hocam ama olmadı. Bu arada bu oyun minimum kaç gb ekran kartı belleği istiyor?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: UnRateD

quote:

Denedim hocam ama olmadı. Bu arada bu oyun minimum kaç gb ekran kartı belleği istiyor?

Nvidia denetim masasından program ayarlarından ekle diyip "s1_mp64_ship.exe" dosyasını gösterdinmi ?

• an itibariyle single player modunu bitirmiş bulunuyorum.Valla gayet güzel olmuş oyun.Hikaye,oynanış,efektler,grafik herşey gayet yerindeydi
  • Sondaki fotoğrafı görünce irons a hak veriyor insan.

• Beyler Call of Duty Advanced Warfare'de sinematik sahnelerdeki karakterler CGI mı yoksa gerçek aktör mü ? Oyun içindeki modellemeler de çok iyi olunca çözemedim valla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aterikasedi

Beyler Call of Duty Advanced Warfare'de sinematik sahnelerdeki karakterler CGI mı yoksa gerçek aktör mü ? Oyun içindeki modellemeler de çok iyi olunca çözemedim valla.

Gerçek adamları modellemişler. Belli ki baya uğraşılmış. İyi iş çıkarmışlar. Medal of Honor Warfighter de de sinematikler böyle gerçekçiydi.

• 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.