Şimdi Ara

Call of Duty: Advanced Warfare (2014) [ANA KONU] (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.447
Cevap
11
Favori
60.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

Her ne yaptıysam NAT'ı open yapamadım. Ayar değiştirmediğim halde bir ara kendiliğinden açıldığı gibi, sonra yine kendiliğinden kapandı.
    Aşağıdaki işlemleri yapmama rağmen açılmadı. Neden olabilir acaba. MW2 ve MW3'te scrict, BO1, BO2 ve Advanced'da ise moderate olarak görünüyor.

- Güvenlik duvarında oyuna izin verdim.
    - Antivirüs'ü, sistemin ve modemin güvenlik duvarını kapalı da denedim.
    - NAT'ı açtım ve port yönlendirmeyi yaptım.
    - DMZ'yi açtım. Bir arkadaş, port girmediği halde, sadece DMZ'yi açarak NAT'ı open yapmış. Onda sistem 7 vardı. Bende 8.1. Bundan fark eder mi bilmiyorum. Geçenlerde o da 8.1 yüklemişti. Sordum, sistemle de alakası yok ki, yine açıkmış onda. Gerçi, DMZ açıkken ayrıca port girmeye gerek yok diye biliyorum.
    - DMZ'ye ipconfig/all'daki numarayı girdim.
    - Bir arkadaş "Google DNS'yi girin" demiş. Benim ki zaten öyleydi. Onu otomatiğe aldım, yine bir şey değişmedi.
    - Kimisi de "UPNP'yi kapatın" diye yazmış. Önceki modemde bu kapalıyken de sorun devam ediyordu. Şu an ki modemimde bu ayarı kapatma seçeneği yok. Firmware'den kaynaklı sanırım.

Uygulamadığım başka bir yöntem kaldı mı bilmiyorum. Sorun ne olabilir?

nasıl open yapacağını anlatırdım fakat geçenlerde bir soruma kasti olarak cevap vermemiştin herkes yaptığını bulur

• mahseer898 kullanıcısına yanıt
    Anlatıp-anlatmaman hiç önemli değil. Lâkin ne sordun da kastî olarak cevap vermemişim; merak ettim. Böyle bişey yapmam çünkü. Link atarsan, hatırlarım belki.
  • quote:

Anlatıp-anlatmaman hiç önemli değil. Lâkin ne sordun da kastî olarak cevap vermemişim; merak ettim. Böyle bişey yapmam çünkü. Link atarsan, hatırlarım belki.

dostum selam

yapman gereken modem ayarlarından dmz kısmına mevcutta bılgısayarının aldıgı ıp adresını yazıp

akabınde bılgısayarının aldıgı ip adresini rezerve etmen yeterli olacaktır.

DMZ ayarlarına modem arayüzünden NAT ayarları kısmından ulasabılırsın
  • Spirit_Rises kullanıcısına yanıt
    A.s.

DMZ kısmında IP adresi yazılı zaten. "Bilgisayarın IP adresini rezerve etmek" ne oluyor?
  • Çok güzel bir Advanced Warfare Çoklu oyuncu videosu hazırlanmış. İzleminizi tavsiye ederim.

• quote:

A.s.

DMZ kısmında IP adresi yazılı zaten. "Bilgisayarın IP adresini rezerve etmek" ne oluyor?

Dmz de yazili olan ip adresi mevcutta kullandiginiz bilgisayarin ip adresi midir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyunu bitirdim bugün öglen başladım biraz önce bitti ara vererek oynadım single modu kısa ama full aksiyon ve çok güzel olmuş bu sefer olmuş. son 2-3 yılda çıkan codların arasında en iyisi bu bence. oynayacaklara tavsiye ederim.

grafik, optimizasyon ve bug sorunu hiç yaşamadım yag gibi aktı oyun. 1 tane bugla karşılaştım sadece düşmanların vurdugu siviller ayakta donup kaldılar yere düşmediler onun harici bug denk gelmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi P4P800 -- 16 Kasım 2014; 22:33:59 >
  • Arkadaşlar oyunun yüklenmesi çok uzun sürüyor diye gittim 250 GB Samsung Evo SSD aldım hiç bir şey değişmedi ya nedendir bu var mı bilgisi olan? Yardım Lütfen

Güncel Ekran kartı driveri yüklüdür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Egemen|54| -- 17 Kasım 2014; 0:02:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spirit_Rises

Dmz de yazili olan ip adresi mevcutta kullandiginiz bilgisayarin ip adresi midir?

Evet.
  • Egemen|54| kullanıcısına yanıt
    Shader Preload ve beraberindeki diğer ayar açıksa kapat.
  • Oyuna öğlende başladım akşam bitti güzel oyundu. Modern Warfare kadar olmasa da Black Ops kalitesinde bir oyundu. Oyunda çeşit çeşit araçlar kullandık en azından çalıştık jeti kenara çakmam 3 saniyemi aldı. Bu araçları sanırım Sledgehammer kendini kanıtlamak için yapmış. Oyun birçok yerde eskiyi hatırlatıyor .
    mesela son görev MW3'ün son görevine çok benziyor. Ormandaki gizlilik görevi de MW2'deki ormanlı görevi hatırlattı. Gideon'un lafları da Price'ın laflarıyla aynı. Bunları kötü anlamda yazmadım ama biraz daha özgün olabilirlerdi.

Oyunu birçok oyuna benzettim ama Crysis ve Titanfall'a benzetemedim.
    Umarım devam eder.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Charles Bartowski -- 17 Kasım 2014; 2:26:59 >

• Steam göçtü bir bu eksikti...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Polar Bear

Merhabalar arkadaşlar.Oyunu yükledim ancak kasmaya başladı.Ekran kartım NVIDIA GeForce GTX 560 Tİ.Bu ekran kartıyla orta ayarlarda bile kasıyor.8 gb ram var.Ayrıca AA da kapalı.Önere bileceğiniz grafik ayarları var mı ?

edit:low da bile kasıyor hocam çok anlamsız.Lütfen birisi kullanmam gereken grafik ayarlarını yazsın arkadaşlar.Açmamam gereken grafik ayarlarını da kapattım.

dostum denemişsindir muhtemelen ama benim gözümden kaçmıştı bir süre. options'taki ''optimal video'' seçeneğini kullanırsan iyi bir fps elde edebilirsin. ben de şimdi yaptım 2 oyundur işe yaradı. ama grafikler düşüyor tabi haliyle benim kartım yüzünden ama sende daha iyi bir sonuç verebilir.
  • laptopta fazla bir ısınma olmamasına rağmen ilk 2-3 oyun sorunsuz fps alıyorum sonra düşüşler başlıyor desktopdan oynayanlarda böyle bir sıkıntı var mı arkadaşlar ?
  • steam açıkmı acaba geceden beri giremiyorum steam ağına bağlanamadı diyor ?
  • Köprünün yıkıldığı sahne, Crysis 3'te birebir vardı; otobüsün köprüden düşmesine kadar.
    Tekmeyle kapı kırmak, yumrukla zırhı parçalamak ve adama vurup öldürmekte hâkezâ aynı yine.
  • Selam gördüğüm kadarıyla NAT TYPE konusunda sıkıntı yaşıyorsunuz daha önce mw3 ve bo2 de bu sıkıntıyı yönlendirdiğim aynı portlarla cozmuştum ama AW için bu portlarla modarate den ileri gidemedim neyse lafı fazla uzatmayayım. Ben sorunu aşağıda yazdığım portlarla çözdüm umarım sizinde işinize yarar.

30 - TCP
    53 - TCP/UDP
    3074 - TCP/UDP
    88 - UDP
    500 - UDP
    3544 - UDP
    4500 - UDP

ip adresini elle atadım ve Google dns kullandım bazı modem ve routerlarda port yönlendirmede ip adresi ister eğer sizinkinde de böyleyse bunu deneyin.

• bocekgrafik kullanıcısına yanıt
    Eyv dostum düzeldi sağolasın
  • bocekgrafik kullanıcısına yanıt
    Sahne olarak dediğiniz gibidir birşey diyemem Crysis3'ü tam oynamadım. Genel olarak konuştum. Sonuçta sırtımızda exoskeleton var kapıyı kırmak falan onun da özelliği. Çalıya girip adamı çekme sahnesini bile AC'ye benzettim ama nanosuit ile exosuit arasında nanosuit'e özgü birşey buşamadım.

• UnRateD U kullanıcısına yanıt
    DNS kullanıyorsan etkiliyor olabilir.
  • 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.