Şimdi Ara

Call of Duty: Advanced Warfare (2014) [ANA KONU] (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.447
Cevap
11
Favori
60.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar.Oyunu yükledim ancak kasmaya başladı.Ekran kartım NVIDIA GeForce GTX 560 Tİ.Bu ekran kartıyla orta ayarlarda bile kasıyor.8 gb ram var.Ayrıca AA da kapalı.Önere bileceğiniz grafik ayarları var mı ?

edit:low da bile kasıyor hocam çok anlamsız.Lütfen birisi kullanmam gereken grafik ayarlarını yazsın arkadaşlar.Açmamam gereken grafik ayarlarını da kapattım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raithorn -- 15 Kasım 2014; 16:02:53 >
  • Selamlar
    Sizin için yazıyorum ilk bölümü öncelikle yukarıdaki mesajları okusanız orada konu bile açıldı sorununula ilgili olarak, birazcık araştırma yapmakta fayda var.

Arkadaşlar bu bağlantı sorunu bende de başladı aldığım günden beri rahat bir şekilde bir sefer bile oynayamadım sürekli lag sorunu sürekli açılmayan haritalar. Harita evet multide hepsini denedim tek dek private bölümde açılıyor fakat multide açılmıyor harita örnek "recovery" bağlantı ve harita sorununu yaşayıp çözebilen varmı ?
  • arkadaşlar allah rızası ıcın bırılerı cevap versın su konuya kac gunden berı ınsanlar serverlara baglanamıyo burda onlıne olarak bu oyunu oynayamayan yok mu bırtek benmıyım hıckımse konusmuyo oyun cıkana kadar herkes forumlarda o oyle bu boyle yazıyo oyun cıktıktan sonra sen sag ben selamet oluyo forumların amacı bılgı paylasımı yardımlasma ama bızde ısteyen ıstedıgını alana kadar okuma yazma yazık kı kac gundur yazıyoruz en azından forum baskanları yada bılgı sahıbı olabıledek bızden daha ust yetkılı kısler hıc bu konularla alakalı degıller balık bastan kokarmıs bellı oluyokı kımse yardımcı olmıcak bırde soruyoruz herkese yazıyoruz oyunu tavsıye edermısınız dıye herkes ewet dıye cevap verıyo ama su sıkıntıları var onlıne soyle boyle demıyo yazık ınsanlar bu paraları kolay kazanmıyo gıden yıne aza bı mıktar cokda umurumda ama yazık sonucta

• aBra_CadaBraa kullanıcısına yanıt
    dostum bazen girerken bende de yazdığın hatayı veriyor ancak ard arda 5-6 kez deneyince giriyor sende hiçbir şekilde geçmiyorsa reddit de belki bir çözüm yöntemi anlatılmıştır
  • aBra_CadaBraa kullanıcısına yanıt
    Demin bende de aynı uyarıyı verdi. Oyunu kapatıp tekrar denedim ve girdi.
    Cevap gelmeme sebebi, yaşadığın sorunun cevabını bilen olmamasındandır belki de. Bir de böyle düşün. Yabancı forumlara bak bi de istersen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

Demin bende de aynı uyarıyı verdi. Oyunu kapatıp tekrar denedim ve girdi.
    Cevap gelmeme sebebi, yaşadığın sorunun cevabını bilen olmamasındandır belki de. Bir de böyle düşün. Yabancı forumlara bak bi de istersen.

Steam forumlarında dakka başı konu açılıyor bakın derim yaşadığımız sorunları yaşıyan bir sürü oyuncu var...
  • Crysis 4

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar belki biraz ilginç gelecek ama oyunda bağlanma problemi veya oynarken bağlantı kesilmesi problemi yasayanlar,internet exploreri acın,araclar sekmesinde ınternet seçeneklerine girin orada gelismise tıklayın ve internet Explorer ayarlarını sıfırlayın,cihazınızı yenişden başlatın ve oyle deneyin.Ben oyundayken oyundan bağlantı kesilmesi problemini bu sekilde cozdum.
  • bocekgrafik kullanıcısına yanıt
    sagol kardesım haklısın ofkelendıgım ıcın bu sekılde yazdım cunkı haftasonu bı keyıf yapalım dedık zehır oldu tavsıyen ıcın tesekkurlerr
  • Hocam sorununuz için yine internette araştırdım sorun 6 kasım gibi başlamış ve genel kanı update beklemek dışında bir çözüm olmadığı yine de bunları deneyebilirsiniz.

-Virüs koruma varsa ayalarını değiştirin, oyuna girerken kapatın ya da kaldırın.
    -Port açmak çözüm olabilir.
  • 2K kullanıcısına yanıt
    Her ne yaptıysam NAT'ı open yapamadım. Ayar değiştirmediğim halde bir ara kendiliğinden açıldığı gibi, sonra yine kendiliğinden kapandı.
    Aşağıdaki işlemleri yapmama rağmen açılmadı. Neden olabilir acaba. MW2 ve MW3'te scrict, BO1, BO2 ve Advanced'da ise moderate olarak görünüyor.

- Güvenlik duvarında oyuna izin verdim.
    - Antivirüs'ü, sistemin ve modemin güvenlik duvarını kapalı da denedim.
    - NAT'ı açtım ve port yönlendirmeyi yaptım.
    - DMZ'yi açtım. Bir arkadaş, port girmediği halde, sadece DMZ'yi açarak NAT'ı open yapmış. Onda sistem 7 vardı. Bende 8.1. Bundan fark eder mi bilmiyorum. Geçenlerde o da 8.1 yüklemişti. Sordum, sistemle de alakası yok ki, yine açıkmış onda. Gerçi, DMZ açıkken ayrıca port girmeye gerek yok diye biliyorum.
    - DMZ'ye ipconfig/all'daki IP'yi girdim.
    - Bir arkadaş "Google DNS'yi girin" demiş. Benim ki zaten öyleydi. Onu otomatiğe aldım, yine bir şey değişmedi.
    - Kimisi de "UPNP'yi kapatın" diye yazmış. Önceki modemde bu kapalıyken de sorun devam ediyordu. Şu an ki modemimde bu ayarı kapatma seçeneği yok. Firmware'den kaynaklı sanırım.

Uygulamadığım başka bir yöntem kaldı mı bilmiyorum. Sorun ne olabilir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bocekgrafik -- 17 Kasım 2014; 12:03:09 >

• q9650 3.0
    p43es3g
    4 gb ddr2 kingston 1066
    gtx460 256 bit gigabyte 1 gbram
    corsair force gt 60gb ssd
    thermaltake 750 w psu

bu sistemle nasıl en düşük ayarlarda kasabilir? daha düşük sistemlerde oynayabilen var mı ? hayır maksadım zaten multi falan oynamak değil senaryo modunu bitirip silmek zaten cod mw3 den sonra bitti multide..
  • Hocam ben sadece oyunu oynarken bağlantı yok hatası ve FPS düşüşleri yaşıyordum ilk update ile FPS düşüşleri düzeldi daha sonrada her update ile bağlantı yok hatası sorunu bir düzeliyor bir geri geliyor yani oyun sorunsuz değil, sorunu kendi bilgisayarınızda aramayın. Sizin ve arkadaşın sorununu merak edip internetten araştırdım yardım etmek amacıyla sorunu yaşayan bir çok kullancı gördüm çoğunda da 6 kasımda başlamış sorun net bir çözüm de yok herkes bunu deneyin şunu deneyin diyor ama update beklemekten başka bir şans yok şu an için. Steam forumlarında sizde bu sorunu belirten başlıklar açarak update geliş sürecini hızlandırabilirsiniz.
  • 2K kullanıcısına yanıt
    Yanlış anlaşıldım sanırım. Benim sorunum Advanced'da online olamamak değil. MW2'den bu yana ki hiç bir COD oyununda NAT'ı açık hale getirememek. Yukarıda yazdım detayını...
  • bocekgrafik kullanıcısına yanıt
    port acarken yazdigin ip nin son rakami degisebiliyor onuda surekli guncellemek lazim ama bende herseyi dogru yapsamda bi moderate bi
    open oluyor cozemedim eski oyunlarda ip yi duzeltince hemen open oluyordu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet hocam ben baya yanlış anlamışım sorununuzu kusura bakmayın.
  • @Faltuner
    Şimdi baktım. Numara değişmemiş.

@2K
    Eeee. Cevap.
  • Kimsenin taktığı yok ama yazayım yinede, oyuna girerken bağlantı hatası verdiği zaman biraz beklemek yetiyor bende yetti yani olmazsa kapatıp açık modeminizi, haritalar ile ilgili olan hata ise genelmiş steam forumlarında gördüğüm kadarıyla fakat oynayanlar da varmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

Sistemden yana sorun olacağını sanmıyorum.

Lag sorunu devam ediyor sanırım. Arkadaş daha az önce yazdı. Yılların COD'cusudur. Buna rağmen 3-11 bitirmiş ilk elini. Garip olan, herkes aynı sorunu yaşamıyor ama bir arkadaşa daha sordum. Sorun onda da devam ediyormuş.

Dayanamadım bugun çektim oyunu Prozacc dan. :) Nasipse akşam serverlar da olacağım. Yarın da vize var ama :) Akşam 1-2 görüş bildirebilirim. :)
  • Beyler bu yarı otomatik assault silahları otomatik yapmak için ne yapmamız gerekiyor
  • 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.