Şimdi Ara

Call of Duty: Advanced Warfare (2014) [ANA KONU] (55. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.447
Cevap
11
Favori
60.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunu bitirdim. Senaryosu fena değildi ama aksiyon olarak pek bir şey yoktu. Ghost daha doyurucuydu bence. Trafikte geçen bölüm dışında pek akılda kalan bir bölüm yoktu. Belki biraz yunanistan bi de terkedilmiş detroitte geçen bölüm akılda kalıcı olabilir. Onların dışında sıradandı. Modellemeler exo suit falan Crysis ve Edge of Tomorrow'dan alınmış. Hatta Ilona bile ordaki kıza benzetilmiş tip olarak. Gideon'u sevdim sağlam bir karakter. Devam oyunlarında da önemli rol üstlencektir. Oyunun son sahnesi de bana Yüzüklerin Efendisi'nin sonunu hatırlattı. Jonathon Irons ise başta tutarlı ve idealleri olan bir karakterdi bir yere kadar mantıklıydı da, sonlara doğru saçmalattılar sıradan, mantıksız bir kötü oldu. Grafikler bence çok iyiydi. Yüz modellemeleri ve komple insanlar çok iyiydi. Ama dış mekanlar özellikle gökdelenler ve patlama efektleri çok kötüydü. Ama atlasın karargahındaki binalar falan iyiydi baya. Sinematikler muhteşem zaten. Multiplayer ise çok zevkli zıplama olayı baya zevkli haritalar büyük degil o yüzden sürekli aksiyon var. Bence multisi baya oynanır 1-2 sene ama aw 2 çıkınca pabucu dama atılır. Ayrıca ben hiç ping sorunu, oyundan kopma, bağlanamama gibi sorunlar yaşamadım. Sonuç olarak güzel oyun ama 100 tl'ye değmez ucuza rus key bulursanız alın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• axeles kullanıcısına yanıt
    Oyunu beğenmeyip almayacak olsam da, hakkını yememek lazım. Patlama efektleri kesinlikle kötü değildi. Hatta Yunanistan görevinde, Hades diye yanlışlıkla öldürdüğümüz kişinin bulunduğu camlı binadaki patlama esnasında cam parçalarının etrafa dağılma ânı harikaydı. Unutmazsam o âna ait resim eklerim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bocekgrafik kullanıcısına yanıt
    Bazıları iyiydi ama geneli kötüydü ateşli patlamalar özellikle. Daha doğrusu yakın mekandakiler iyi ama uzaktakiler kötü. Oyunun ilk sahnesinde mekik gibi bir şeyle gökdelene falan çarpıyoruz. O bölümde bir çok patlama var ve hepsi kötüydü. Özellikle o binaya çarpma falan baya kötüydü. Bölümler arası çok fark vardı grafiksel olarak. Bazılarıyla hiç uğraşmamışlar, bazıları ise çok uğraşılmış.

• İlk başlarda bu uçma zıplama işlerini baya yadırgadım diyebilirim belkide eski modern warfare beklentisi vardı ondan bu kadar garipsedim oyun güzel, ekran ayarlarını yapınca ultrada sorunsuz güzelde çalışıyor ama bu çağdaş savaştan öte biraz captain price özlemi çekiyorum sanırım beni çok büyülemedi...
  • Yaw arkadaşlar bu oyunda garip şekilde kasma yaşıyorum bir türlü oynayamadım o yüzden.Optimize özürlü oyun
    Sistemim
    i5 2500K
    ati 5850
    8 GB DDR 3 1600 ram
    Oyunu normal HDD ye attım hdd ışığının yanıp sönme yoğunluğu ile senkronize olarak oyunda takılmalar oluyordu.Oyunu SSD ye kopyaladım yine çatır çatır kasıyor.TAkılmadan dolayı adam vuramaz oldum.Bütün updateleri yaptım yine aynı.Grafik ayarlarını en dibe çekiyorum yine aynı en yukarı çekiyorum yine aynı varmı bir çare bulabilen bu probleme ?
  • biktim su almanlardan butun pislikler bunlarda her yerdeler oyuncu sayisida 1 ay olmadan yariya dustu

• Arkadaşlar oyun bende oynanmayacak şekilde donuyor.Ara videolar da bile kasıyor.Sistemim : intel i7 1.60 ghz 4 gb ram ati 5730 battlefield 4 ü yüksek ayarlarda rahatlıkla oynadım sebebi ne olabilir ? Yardım eder misiniz ?
  • Arkadaşlar oyunu tüm özellikler high da ama görüntü çokta güzel değil 43 gb ne yapmışlar
  • axeles kullanıcısına yanıt
    Özellikle de şu sahnedeki patlama çok güzeldi. Cam parçalarının etrafa nasıl dağıldığına bakın.

Bu resmi de el bombasının patlaması ânında çektim.

• quote:

Orijinalden alıntı: tolgasubasi

Yaw arkadaşlar bu oyunda garip şekilde kasma yaşıyorum bir türlü oynayamadım o yüzden.Optimize özürlü oyun
    Sistemim
    i5 2500K
    ati 5850
    8 GB DDR 3 1600 ram
    Oyunu normal HDD ye attım hdd ışığının yanıp sönme yoğunluğu ile senkronize olarak oyunda takılmalar oluyordu.Oyunu SSD ye kopyaladım yine çatır çatır kasıyor.TAkılmadan dolayı adam vuramaz oldum.Bütün updateleri yaptım yine aynı.Grafik ayarlarını en dibe çekiyorum yine aynı en yukarı çekiyorum yine aynı varmı bir çare bulabilen bu probleme ?

ekran kartının belleği yetmeyip hdd'nin belleğine ihtiyaç duyuyor gibi duruyor.
    işlemcinde yetersiz kalıyor olabilir.
  • Arkadaşlar PC'de Clanı olan varsa gelebilirmiyim yaş 25 sürekli oynanyan biriyim işsiz olduğumdan :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barzo1905

quote:

Yaw arkadaşlar bu oyunda garip şekilde kasma yaşıyorum bir türlü oynayamadım o yüzden.Optimize özürlü oyun
    Sistemim
    i5 2500K
    ati 5850
    8 GB DDR 3 1600 ram

Öncelikle ilgi alaka için teşekkürler hocam.
    İşlemcim aynı anda 4 tane Cod açacak güçte.RAm desek yine yeterli oyunu ssd den açıyorum yine aynı halt.Benim anlamadığım şey şu 640M ekran kartlı laptopu olan arkadaşım çatır çatır oynuyor ben ssdli hayvan gibi sistemle oynayamıyorum.Oyun içinde gereksiz yere hard disk kullanıyor oyun sanki devamlı bir yerden bir yere dosya kopyalıyormuş gibi.Codex versiyona reloaded update falan attım ben oyundan şüpheleniyorum tekrar indirmeyi düşünüyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Barzo1905

quote:

Sistemim
    i5 2500K
    ati 5850
    8 GB DDR 3 1600 ram

Öncelikle ilgi alaka için teşekkürler hocam.
    İşlemcim aynı anda 4 tane Cod açacak güçte.RAm desek yine yeterli oyunu ssd den açıyorum yine aynı halt.Benim anlamadığım şey şu 640M ekran kartlı laptopu olan arkadaşım çatır çatır oynuyor ben ssdli hayvan gibi sistemle oynayamıyorum.Oyun içinde gereksiz yere hard disk kullanıyor oyun sanki devamlı bir yerden bir yere dosya kopyalıyormuş gibi.Codex versiyona reloaded update falan attım ben oyundan şüpheleniyorum tekrar indirmeyi düşünüyorum.

Kardeşim bende de aynı sorunu veriyor. Oyunun ilk başları 10 saniye sonra falan bir hata verip oyunu kapatıyordu. Ciddi bir kasma sorunu vardı. Ben olaya kısmi olarak şöyle bir çözüm buldum. STEAM dan oyunun üzerine sağ tıkla orada özellikler olacak, oradan güncellemeler kısmına gel, oyun dosyalarını taml mı neydi bir seçenek vardı ona tıkla belki eksik veya hatalı dosya varsa onu otomatik olarak bulur ve onarır. Ben böyle yaptım 1.2 gb eksik dosya indirdi ne kasma sorunu kaldı nede oyundan atma. Sadece detroit haritasında oyunun başlarında fps 30-40 larda seyrediyor ve anlam veremediğim bir şekilde oyunun ortalarına doğru düzeliyor. İstersen deneyebilirsin.

• Bende oyunu steamdan daha yeni aldım Call of Duty: Advanced Warfare Digital Pro Edition olarak CS:GO da bıcak dusmustu onun sayesinde aldım gtanın parasının yarısıda cıktı bakalım oyun nasılmıs AKK dolmasa iyiydi ama dolmus bile :D
  • Nasıl bi bıçak bu ki çok para ediyor? Kaça sattın?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel oyun oldu
    off topic

hocam cs:go da dönen pazar nerdeyse mmorpg dekiler kadar oldu.
    baya para harcayan var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi root- -- 21 Kasım 2014; 14:32:19 >
    ★ StatTrak™ Bayonet | Gece (Görevde Kullanılmış) 280 tlye sattım 245 lira karı oldu kutu actım ondan düştü usteki msj daki arkadasın dedigi gibi cs de bok fena pazar var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EngworKeL -- 21 Kasım 2014; 15:31:07 >
  • Sağolun. Oyun içi itemlere bu kadar para harcanması acayip garibime gidiyor.
    O para harcayanlara "Bi yoksula yardım et" desen, burun kıvırır çoğu.
    aynen bende aynı dusunuyorum ama oyunda zaten herkez kazandıgı itemlerı satıp alıyor böyle parcaları
  • 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.