Şimdi Ara

Call of Duty: Advanced Warfare (2014) [ANA KONU] (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.447
Cevap
11
Favori
60.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar oyunu çalıştırmayı denerken yükleme ekranı sırasında bir süre sonra görüntü gidiyor, çizgiler geliyor ve kilitleniyor. Daha sonra AMD sürücüsü yanıt vermeyi durdurdu diyor ve kapanıyor. Bir çözümü var mı bunun?
  • Shader Preload ne zaman çözülecek ne zaman güncelleme gelcek bilen varmı acaba ? açık yapınca servere giremiyorum updateden önce giriyordum kapatınca bu seferde hızlı giriyorum oyuna ama o zamanda ilk 1 dk kasılıyor sonra akıyor oyun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UnRateD -- 13 Kasım 2014; 23:08:58 >
  • Raund sureleri cok az degilmi 5 dk da el bitiyor,en uzun suren mod hankisidir acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyundaki ölme şekli, sanki Hardcore modunda oynuyormuşsunuz gibi çabuk oluyor. Bunu makul seviyeye getirmiş olsalar, daha bi oynanabilir hale gelir oyun. Biri size ateş etmeye başladı mı, ondan kurtulmanız nerdeyse imkânsız bu haliyle. Sadece bu bile oyun zevikinin içine etmeye yetiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

Oyundaki ölme şekli, sanki Hardcore modunda oynuyormuşsunuz gibi çabuk oluyor. Bunu makul seviyeye getirmiş olsalar, daha bi oynanabilir hale gelir oyun. Biri size ateş etmeye başladı mı, ondan kurtulmanız nerdeyse imkânsız bu haliyle. Sadece bu bile oyun zevikinin içine etmeye yetiyor.

O o kadar sikinti degil de su oyun surelerini en az 15 dk lik yapmazsalar tam sikinti,umarim ozel sunucular en kisa surede gelir.

• melinoz M kullanıcısına yanıt
    Ben sırf bu sebeple Hardcore modlarını da hiçbir zaman sevmedim ve oynamadım da. Hastası olanlar var tabi. Hardcore'daki kadar çabuk ölmüyorsun belki ama ona yakın bi şekilde ölüyorsun. Benim için ciddi sıkıntı bu sebeple. İsteyen zaten gidip hardcore oynar. Normal modları bu hale getirmelerine anlam veremedim açıkçası. Oyunu oynamamam için onlarca sebepten biri de bu.
  • oyunu tavsıye ewdermısınız
  • melinoz M kullanıcısına yanıt
    asıl 15 dk olursa sıkıntı takımın kötüyse 5 dk zor dayanıyorsun 15 dk onları hiç çekemem ki zaten dom 10 dk sürüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shovel Knight -- 14 Kasım 2014; 11:45:28 >
  • 70 TL'ye kısa süreliğine satış vardır.(Steam) İsteyenler PM ile ulaşabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Utku_20 -- 14 Kasım 2014; 13:33:22 >
  • Yok hocam ya bf de benzer durumlarda 40 dk mucadele edebiliyirsun eli alamasan da kill yapabiliyorsun ayni durum codda da olabilir,umarim server secenekleri gelir,oyunun kendi buldugu,serverlara hapsetmesi geriyor.

• G2A'da 60 TL'ye düşmüş oyunun fiyatı. Almak isteyenlere duyurulur. Güvenilirliğini bilemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Utku_20

70 TL'ye kısa süreliğine satış vardır.(Steam) İsteyenler PM ile ulaşabilir.

hocam cok teskkurler saglam ve guvenılırsın cok hızlı bı alısverıstı

• quote:

Ben sırf bu sebeple Hardcore modlarını da hiçbir zaman sevmedim ve oynamadım da. Hastası olanlar var tabi. Hardcore'daki kadar çabuk ölmüyorsun belki ama ona yakın bi şekilde ölüyorsun. Benim için ciddi sıkıntı bu sebeple. İsteyen zaten gidip hardcore oynar. Normal modları bu hale getirmelerine anlam veremedim açıkçası. Oyunu oynamamam için onlarca sebepten biri de bu.

Ghosts' ta ölme daha hızlıydı ghosts'a göre iyi yine

Tabi seneye Treyarch yapacak multi neymiş görürüz seneye.

• arkadaşlar bu steam de hem multı var hem hıkaye dosyası var ıkısınıde mı ındrıcez sımdı ben anlamadım ozan 70 gb gıbı bırsey olmus oluyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: aBra_CadaBraa

arkadaşlar bu steam de hem multı var hem hıkaye dosyası var ıkısınıde mı ındrıcez sımdı ben anlamadım ozan 70 gb gıbı bırsey olmus oluyo

Hayır ikidinde de ortak dosyalar var. Yani sadece birini indirmek istersen diye öyle bir şey yapmışlar.
    Toplamda 45 GB mi ne oluyor. Mesela biri 35 gb diyelim onu indirdikten sonra diğerinde 10 gb indiriyorsun sadece.
    Tabi ben PCde oynamadım. Burada yazanlardan duyduğumu söylüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: kdrcnrbyrm

quote:

Ghosts' ta ölme daha hızlıydı ghosts'a göre iyi yine

Tabi seneye Treyarch yapacak multi neymiş görürüz seneye.

treyarch yapacaksa bizden uzak olsun.black ops serisini alıpta sırf zombi oynamak zorunda kalmıştık sebebide berbat multi kısmıydı.

iğrenc baglantılar ve yuksek pingler vs vs ..infinity ward bu işin aslıdır.advanced warfare'i satın aldık bakalım bunu yapan firma ne yapmış görecez multide

• Bir süre oynadıktan sonra hiç bir hata vermeden masaüstüne atması neden olabilir arkadaşlar..?

• Bazı şeyler göreceli sanırım. Ghost'taki ölme süresi de kısaydı ama bunda daha kısa geldi bana.
    WAW'den beri Treyarch, her iki senede bir oyun çıkarttı ama son 2 senedir oyun yapmıyor. Seneye 3. senesi dolacak. Umarım geçen zamana değecek bir oyun yaparlar.
  • Oyunda son gelen update ile hiç bir sorun yok demiştim ama Exo modunda yine No Online Connection diye ikide bir atıyor.
  • konsollarda pcden 70 kat fazla satmış oyun, ps4 ü satmasa mıydım diyorum bazen yakında güncellemeyi bırak pcye oyun bile çıkrtmaz adamlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.