Şimdi Ara

Call of Duty: Advanced Warfare (2014) [ANA KONU] (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.447
Cevap
11
Favori
60.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar!

NAT'ın scrict, moderate ve open olması arasındaki farklar neler? Açık olması, paketlerin sağlıklı olarak ve zaman aşımına uğramadan gitmesini sağlıyor diye biliyorum; yanlışım varsa tashih edin. Eğer öyleyse, moderate'in ki fark ne?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bocekgrafik -- 5 Kasım 2014; 11:45:47 >
  • GEr0nim0 G kullanıcısına yanıt
    oynaşınıza göre 5-7 saat
  • geçmiş olsun bu sefer %100 eminim aimbot profiline de bakarsanız steam dışı oyunda s1_mp64_ship yazıyor

http://steamcommunity.com/profiles/76561198002632662/

buda sshttp://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=337081039

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shovel Knight -- 5 Kasım 2014; 11:57:21 >
  • Şarjör değiştirme hızını arttıracak perk yada attachment bulunuyor mu? Göremedim de.
  • Gielenberg G kullanıcısına yanıt
    veri aktarım hızını düşür mouse da. 1000Hz falansa. Ondan yapıyor denildi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: etabek

veri aktarım hızını düşür mouse da. 1000Hz falansa. Ondan yapıyor denildi.

950dpi'dan 510'a cektim hala ayni problem var.
  • Gielenberg G kullanıcısına yanıt
    dpi değil tazeleme hızı. Poolling rate yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: etabek

dpi değil tazeleme hızı. Poolling rate yani.

hzden bahsediyorsun sanirim, 60 da denedim 75de fark yok dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

Arkadaşlar!

NAT'ın scrict, moderate ve open olması arasındaki farklar neler? Açık olması, paketlerin sağlıklı olarak ve zaman aşımına uğramadan gitmesini sağlıyor diye biliyorum; yanlışım varsa tashih edin. Eğer öyleyse, moderate'in ki fark ne?

Oyun modem bağlantılarını kontrol edip senin durumunu belirliyor

1.Strict: sana kimse bağlanamiyor sende server kurulmuyor oyuna girip oynuyorsun sadece..

2.Moderate : ılıman yani sana bağlanabiliyorlar fakat server olamıyorsun

3.Open : bağlantın iyi ise ve PC nde bu bağlantıyı engelliyecek bi durum yoksa server olabilirsin
  • s1_mp64_ship te neymiş yâhu? Bot mu, ne? Hile kullanmadan o skoru yapması zaten imkânsıza yakın birşey.

Hesap 2008'de açılmış görünüyor ama hesapta sadece 2 oyun var. Biri bu zaten. Yaptıkları hileyi deniyordu belki de eleman?

Ne anlarlar arkadaş hile kullanmaktan? Neden dürüstçe, sadece kendi kabiliyetlerine göre oynamazlar, anlamıyorum ki? Bunun adı olsa olsa ego tatmini olabilir. Başka açıklaması olamaz. Varsa da ben bilmiyorum.

Hileyi yapanın da, kullananın da...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bocekgrafik -- 5 Kasım 2014; 13:10:06 >

• Detaylı açıklaman için sağol.

NATın açık olmaması, oyun içinde laga ve sunucu ile paket alış-verişlerinde soruna sebep olur mu? Kimi oyunda birini 2-3 mermiyle vurabilirken, kimi oyunda bir şarjör bile boşaltsam ölmüyor mesela rakip. Veya oyunun başında bağlantı iyiyken, sonlara doğru tek adam bile vuramayacağım derecede kötüleşebiliyor.

Bende moderate olarak görünüyor. Arkadaşlar bazen bağlanabiliyor, bazen bağlanamıyor. Bağlanabilen, kendi NAT'ı açık olan ama bağlanamayan, NAT'ı scrict olan. NAT'ı açık olan da bazen bağlanamadığı oluyor. Neye göre değişiyor ki bu? Acaba bazen bağlanmasını, bazen de bağlanamamasını sağlayan etken her ne ise, önceki paragrafta yazdığım soruna mı sebep oluyor acaba aynı zamanda? Her ne yaptıysam bir türlü açık konuma getiremedim de...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bocekgrafik -- 5 Kasım 2014; 13:24:24 >

• Arkadaşlar oyunu korsan yollardan edindim sistemimde test etmek için ama açmayı başaramadım sistemim şu

amd athlon 2 x3 440 3.6 ghz
    6gb ram
    2gb 7790
    500 gb hhd

oyunun en az dört çekirdek istediğini söyleyip oyunu başlatmıyor bunu bi şekilde ship 64 dosyas ile çözdüm bu seferde oyuna girmeden önceki yükleme ekranında çok uzun bekletiyor tam dolduğumda insufficent bellek hatası verip atıyor ben orjinal alırım diye düşünüyordum ama bu hatalardan sonra korktum açıkçası alıp almamakla tereddütteyim oyun korsan olduğundan mı bu hataları aldım steam versiyonunda da olur mu acaba ?
  • Selamlar bende ttnet ten alıcam ancak mesajları okuyunca kafam karıştı.Sistemde 4gb ram var oyunu 720p low da oynayabilirmiyim.

Sistem

ASUS P5Q PRO+4GBRAM+GTX 570 + Q8300
  • Arkadaşlar PC de bu oyunu oynayan türk grubu vs. yok mudur bir arada oynasak mikrofonla iletişim vs. kursak.. ?

Steam İd : Codwarfare3
  • Q9400 - 4GB RAM - HD7850 Var ram yüzünden açmazmı arkadaşlar ?
  • Arkadaşlar varmı favori silah yada perk attechment diziliminiz, ben hala farklı şeyler deniyorum stabil bi build kuramadım. Genellikle k/d oranım düşük geçiyor maçlarda. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AslanDrogba kullanıcısına yanıt
    benimde sistem

q8300- 4g ram - gtx 570 açması lazım bende hala denemedim yarın denicem 720 low veya 1080p de low da akıcı oynanamız lazım eğerki ram sorun yaratırsa rammap kullanmayı denicem bende olmadı ram alcaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: UnRateD

benimde sistem

q8300- 4g ram - gtx 570 açması lazım bende hala denemedim yarın denicem 720 low veya 1080p de low da akıcı oynanamız lazım eğerki ram sorun yaratırsa rammap kullanmayı denicem bende olmadı ram alcaz.

tamam hocam sonucu bana yazarsın haftasonu yukleyebilirim bende ancak. Girişte ram uyarısı verebilir patch falanda çıkmadı sanırım bunun için. bakalım umarım oynarız
  • Arkadaşlar oyunda hack olayları nasıl? Şimdi dlc'lerle beraber 150 lira verip sinir krizi geçirmek istemiyorum. Hack daha şimdiden başladıysa sadece bf hardline alıcam.
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.