Şimdi Ara

Call of Duty: Advanced Warfare (2014) [ANA KONU] (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.447
Cevap
11
Favori
60.541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler bir arkadaş sağolsun yardım etti ve exo survival ı bitirdik ödül olarak zombi skin i geldi

• woW bende istiyorum.
  • İnşallah çok fazla uyumsuzluk sorunu yoktur, oyunu vizeler bitince kurup oynayacağım. yorumlara bakılırsa çok fazla bi sorunu yok bakalım bende nasıl olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gaara34

Şarjör değiştirme hızını arttıracak perk yada attachment bulunuyor mu? Göremedim de.

Perk var fakat alırsanız şarjör değiştiğinizde şarjörde kalan mermi yere gidiyor.her adam vurduğunuz da değişmeyi önlemek için yapmışlar sanırım.
  • Obilux kullanıcısına yanıt
    Hangi perk acaba? Fast Hand var şarjörle ilgili oda koşarken değiştirmeyi sağlıyor yanlışım yoksa şarjör değiştirme hızına etkisi yok.
  • quote:

Hangi perk acaba? Fast Hand var şarjörle ilgili oda koşarken değiştirmeyi sağlıyor yanlışım yoksa şarjör değiştirme hızına etkisi yok.

Buradan perklerin türkçe açıklamasına bakabilirsiniz.
    Edit:Dual Magazine var sayesinde daha hızlı şarjör değişebilirsin o perki başka oyunla karıştırmışım sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Obilux -- 16 Kasım 2014; 8:02:26 >
  • Arkadaşlar oyunu bence ALIN

Cidden çok eğlenceli , hoplaması zıplaması olsun , silah muhabbeti , modlar , mapler olsun

İlerleyen zamanlarda videolar gelecektir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Obilux

quote:

Buradan perklerin türkçe açıklamasına bakabilirsiniz.
    Edit:Sanırım o perki başka bir oyunla karıştırdım şimdi bende baktımda göremedim :/

Black Ops'da vardı Sleight of hand adlı perk, neredeyse tüm classlara alırdım.

Ufak bir araştırmayla şöyle bi video buldum. AW'de perk yok ve BO'a göre ciddi anlamda yavaş reload süresi var.

• Gaara34 kullanıcısına yanıt
    bazi silahlarda var hizli degistirme attachment i (nasil yaziliyorsa artik anladin sen)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • olabilir bazı silahlarda dual magazine diye attachment var şuan hiçbir silahta açamamışım belki onun ile daha hızlı reload edilir, fakat attığım videodaki olayın daha farklı yönü. Doğrumu anladım bilmiyorum ama silahdaki mermiyi ekonomik kullanmayıp seri bir şekilde boşaltırsan daha yavaş reload ediyor. Sakin sıkarsan daha hızlı reload ediyor. birazdan deniyicem bunu botlarla.

EDIT: Evet videodaki gibi bahsettiğim durumda ufakta olsa hızlı reload söz konusu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 5 Kasım 2014; 18:35:01 >
  • beyler min 6 gb ram mi diyordu sistem gereksinimlerinde 4 gb ramliler oynayabiliyormu çünkü ghosttada öyle bir şey vardı aslında oyunun kullandığı 2 gbydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gamermn -- 5 Kasım 2014; 18:48:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faltuner

beyler bir arkadaş sağolsun yardım etti ve exo survival ı bitirdik ödül olarak zombi skin i geldi

Çok şekil duruyor aslında.
    Bide buna güneş gözlüğü tak tam olsun

• hd6850 ile görüntüler cok kötü aynı durumu yaşayan var mı ?
  • EM1 adlı silah (şu lazer silahı) aşırı güçlü biraz hantal kalıyor fakat menzili ve hasarı muazzam.
  • Score streaklerin çoğu bir işe yaramıyor. O kadar puan toplayıp Warbird çağırıyorum. Herkes saklandığı için 2-3 adam vuruluyor. Şu an kullandığım setup bu. Exo Ping açılınca onu kullanacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FERFEROS -- 5 Kasım 2014; 20:21:52 >
  • arkadaşlar oyunun senaryo bölümündeki sinematik bölümler bende kasıyor bunun bir çözümü varmıdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: FERFEROS

Score streaklerin çoğu bir işe yaramıyor. O kadar puan toplayıp Warbird çağırıyorum. Herkes saklandığı için 2-3 adam vuruluyor. Şu an kullandığım setup bu. Exo Ping açılınca ona kullanacağım.

Exo-Ping de görünmez olmanı sağlayan bir perk var ve görünenlere şartlandığından gösterilmeyen kişilere ölüp hezimet yaşıyabilirsin:(

• SP 5.7 MB ve MP 34.7 MB yama geldi. Ne işe yarar bilmiyorum.
  • Mamundadan oyunu indirip reloaded ilacını attığımız zaman oyun çalışıyor mu?
  • ne guzel oyun olmus emme velakin hoplama isin icine ediyor adama nisan alip tam indirecekken zipliyor kurtuluyor ve tepeden biri gelip beni indiriyor yani geden paramami yanayim oyunun icinde tavsan gibi avlandigimami yanayim offf offfffff artik umutlarim gta 5 fps olarak oynamak bakalim onda ne olacak
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.