Şimdi Ara

Call of Duty: Advanced Warfare (2014) [ANA KONU] (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.447
Cevap
11
Favori
60.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunu 360ta eski nesil diye kötü falan çıkarmamışlar. Ghosts'tan daha iyi durumda yani.

Daha oyunu bitirmedim. Bitirince fikirlerimi yazarım. Oyuna fazla vaktim olmuyor azar azar oynuyorum zaten.

He unutmadan Ilona

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Singledaki trafikte geçen bölüm çok zevkliydi yaa üçüncü bölümdü sanırım. 10 numara gidiyor şimdilik bakalım. Veteranda oynuyorum bitsin multiye gircem.

• Steam de Cod aw bitirdim ama envantere hiç eşya gelmedi her oyunda 5 6 tane geliyordu en az coda özel bi durummu bu
  • Arkadaş bu nasıl oyun anlamadım ben,30 kusur level oldum ve hala kendi oyun stilime uygun bir silah ve perk bulamadım açıkçası.Şu ana kadar oynadığım en zayıf cod serisi maalesef.Bınlar nasıl perk anlamadım hiçbir halta yaramayan perk sistemi ve silah seçenekleri.Oyunu henuz almamış insanlara tavsiyem kesinlikle almayın bu oyunu.Ne frag granede ker ne de semtexler bile bir halta benzemiyor.Haritalar çok tekdüze yapılmış.

Belki single olarak keyif alabilirsiniz ama multi olarak alacakları çok ciddi bir hayalkırıklığı bekliyor.Zaten ping probleminden maça hükmen mağlup başlıyorsunuz. Yerel dedicated server imkanı olmadığı için düşük pingli hoplayıp zıplayan oyuncuların mezesi oluyorsunuz oyunda.

Sanırım uzun yıllardan sonra aldığım son COD serisi bu oyun olacak.Ghostun bile multisi bu oyunun multisine çakar geçer.

Bana göre yılın bidon oyunu ödülüne layık bir oyun bu.Ps 4 te Destiny bile bundan çok daha keyifli olmuş.Cod serisinde gördüğüm en özensiz hazırlanmış multiplayer haritalar bu oyunda.Diğer serilerin en çok oynanan multi haritalarını koysalar daha fazla oynanabilirliği bir oyun olurmuş.

Geçmiş olsun Activision ve Sladgehammer studios,elele verdiniz ve güzelim seriyi bitrdiniz.

Xbox One ve Ps4 te Destiny 9,5 milyon kopya satarak ve günlük 3,5 milyon oyuncu sayısıyla rekor kırmaya devam ediyor.

• SSD olmasına rağmen single player'da loading ekranı çok uzun sürüyor.

3dk kadar bekliyorum, normal mi bu
    sizlerde nasıl
  • Sozar35 S kullanıcısına yanıt
    oynamayı beceremiyorsun geliyorsun burada oyunu kötülüyorsun ayıp ayıp önceki cod oyunlarını hakkında da konuşmuşsun ama daha mw serisinde de bu perk sistemi olduğunu bilmiyorsun milletin en çok beğendiği bu sistemi bok atıyorsun önce oynamayı öğren kendi beceriksizliğini oyuna yansıtma
  • GTX 560 ta deneyen var mı ?
  • MIKROP DOGAN kullanıcısına yanıt
    Önceki sayfalarda yazılmıştı. Şu ayarların kapatılması gerekiyormuş:
    Cache Sun Shadow Maps,
    Cache Spot Shadow Maps,
    Shader Preload,
    Supersampling: Açıksa bile in fazla 4X.

Multideki haritaların hızlı yüklenmesi için de shadow preload'ı kapatmak gerekiyormuş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar rus keyi alıp oynayan var mı acaba? Aktovasyon nasıl oluyor yardimci olabilit misiniz rica etsem.

• Bir önceki mesajıma bakar mısın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZaLeX

Arkadaşlar rus keyi alıp oynayan var mı acaba? Aktovasyon nasıl oluyor yardimci olabilit misiniz rica etsem.

Takip
  • Beyler single da ilona diye bi kızla tanıştım az önceki bölümde. Sanırım benden hoşlanıyor. Bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AVSEQ01.DAT -- 5 Kasım 2014; 23:02:50 >
  • Oyunda taktik olayı sanırım sadece klan maçlarında olacak gibi.. çok hızlı bir oyun birini havada görüyorsun sonra peşine düşüyorsun sen onu vuruyorsun döndüğünde peşindeki de seni vuruyor :D kısır döngü gibi level 15 e kadarki silahlar ve hissiyatları berbat, oynanış güzel titanfall çok benziyor hatta dinamikleri itibariyle daha geride gibi geldi. ancak multiplayer alt yapısı vs. ile o oyundan katbe kat daha iyi bir oyun. ghostu sevebilen bir adam olarak kısıtlı tecrübeyle bu oyun olmuş ağa diyebilirim. :D

Server listeleri vs. olup istediğimiz oyuna girebileceğimiz yönünde haberler vardı ancak sanırım update ile gelecek bir özellik olsa gerek göremedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blawer_s -- 5 Kasım 2014; 23:06:19 >
  • Call of duty Ghost ile kıyaslama yapan yoktur umarım oyunu. Çoğu kişi sadeliği seviyor. Modern Warfare 3'ü sevenler Modern warfare 2'den daha az. Modern warfare 2'yi seven Modern warfare 1 den daha az. Gerçekten başarılı bir oyun.Az bir süre oynamama rağmen çok güzel buldum oyunu. Ayarlarıda baya bi kurcalamak lazım. Daha önceki COD oyunlarına göre baya bi extra ayarları var
  • İşlemcisi dört çekirdekten az olup multiplayer oynayan varmı _ ona göre alcağım oyunu bilgilendirin lütfen
  • UnRateD U kullanıcısına yanıt
    ben dün denedim r9 270x fx6300 4.4ghz 4 gb ram ile tekleme yaşıyorum aynı sistemin 8 gb lık ram ile test ettim oyun full ayarda akıyor ram kullanımına baktım tam 8 gb ramide çekiyor nasıl oluyor anlamadım ama 7-8 gb ram çekiyor oyun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dandiq

ben dün denedim r9 270x fx6300 4.4ghz 4 gb ram ile tekleme yaşıyorum aynı sistemin 8 gb lık ram ile test ettim oyun full ayarda akıyor ram kullanımına baktım tam 8 gb ramide çekiyor nasıl oluyor anlamadım ama 7-8 gb ram çekiyor oyun

oyun ayarları ne durumda ? ben tüm ayarlar low olcak çözünürlük 1080p oynamayı düşünüyorum bakalım ne olcak.

Bu arada nvidia yeni sürücü yayınladı cod için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UnRateD -- 6 Kasım 2014; 0:55:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZaLeX

Arkadaşlar rus keyi alıp oynayan var mı acaba? Aktovasyon nasıl oluyor yardimci olabilit misiniz rica etsem.

Bende ru key alıcaktım sonra vazgeçtim eğer uğraşırım ban yeme riski alırım dersen cdkey anlatmış nasıl yapacağını.Ben ttnet ile 88 tl ye aldım.

http://www.cjs-cdkeys.com/blog/2011/09/russian-steam-keys/09/how-to-activate-russian-steam-cd-keys/

ru key buda
    https://www.g2a.com/call-of-duty-advanced-warfare-steam-preorder-russia.html

• quote:

Orijinalden alıntı: UnRateD

quote:

Orijinalden alıntı: Dandiq

oyun ayarları ne durumda ? ben tüm ayarlar low olcak çözünürlük 1080p oynamayı düşünüyorum bakalım ne olcak.

Bu arada nvidia yeni sürücü yayınladı cod için

amd hala uyuyor yeminle fps düşüşleri anlık donmalar bezdirdi beni single ı video kayıt açık ultra da 60+ fps ile oynuyorum multide low ultra bir fark yok demin low a aldım gene bazı maplerde ilk başlangıç takıla takıla başlıyor sonra oyun içi anlık donmalar devam ediyor anlık donma girdiği zaman tamda önüme biri çıkıyor %80 ölüyorum.

• tizar kullanıcısına yanıt
    BF4 te gördüğüm sorunlardan sonra cod vız gelir artık bir şekilde oynucaz aldık bir kere.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UnRateD -- 6 Kasım 2014; 1:32:29 >
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.