Şimdi Ara

Call of Duty 4 Live'da ateş haftası !

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Xbox Live üzerinde yeni bir turnuva başlıyor. 18-19-20 Nisan tarihlerinde 3 gün boyunca yapılacak Call of Duty 4: Modern Warfare turnuvasıyla heyecanlı dakikalar yaşanacak. 72 saat sürecek olan CoD 4 Live Fire haftasında hem diğer oyunculara hem de oyunun yapım ekibine karşı oynayabileceksiniz. Haftanın galiplerine ise birbirinden güzel Call of Duty 4 hediyeleri var.

Ancak bu etkinliğin sadece Amerika'da yapıldığını ve NTSC konsola sahip olup Gamertag'ını Amerika üzerinden kaydedenlerin katılabileceğini belirtmemiz gerekiyor.

Etkinlikle ilgili daha fazla bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

Kaynak: GametoGame

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 11 Nisan 2008; 19:33:39 >

• Otomatik olarak bu turnuvaya girebiliyormuyuz ? Yoksa başvuru olayları falan mı var ?
  • ntsc nın sounnda bır avantajını gorduk ınceleyelım bakalım :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: KoalaX

Otomatik olarak bu turnuvaya girebiliyormuyuz ? Yoksa başvuru olayları falan mı var ?

Sign in to Xbox LIVE and access the Xbox LIVE Marketplace,
    Select Game Store
    Select All Games
    Select Call of Duty 4
    Select LIVE Fire Weekend Registration Gamer Picture from the list of available content and select Confirm Download
    Upon the successful completion of the Gamer Picture download you will see a Thank You for Downloading message.

Buradan büyük ihtimal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 11 Nisan 2008; 19:24:22 >
  • Teşekkürler hocam. Eve gidince hemen bakıcam.
  • Ben kayıt olacam sizleride bekliyorum değerleri arkadaşlar....
  • Gold üyesi olanlar, banlı olmayanlar kaçırmasın derim güzel bir organizasyon olacağı kesin herkes şansını denesin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CALL of DUTY 2 yi bitiren varmı.
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben kaydımı yaptırdım, teke tek maçlarda rakip tanımam, takım halinde yapılacaksa toplanalım türklerin gücünü görsünler
  • Sarı pinglerinizle size başarılar.
  • ms bizi banlamak için yeni bişey atmış ortaya
  • quote:

Orjinalden alıntı: ErrayN

ms bizi banlamak için yeni bişey atmış ortaya

benmde aklıma geldi walla :D

oyunun yapımcılarının karsısına kopya oyunlarla çıkıcaz
  • harbı turkler toplanıp kapıssak yaa,, ben ıı lg kullanırım takım kursak ıı olur aslında,hergece cod4teyım baska oyunum olmadıgından gametag : danyellele
  • beyler amerikayla oynayacaksınız dikkat edin derim pinglere
  • makinası -pal- olupta hesabı u.s.a olanlar katılamıyor mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: necipfazil2041

ben kaydımı yaptırdım, teke tek maçlarda rakip tanımam, takım halinde yapılacaksa toplanalım türklerin gücünü görsünler

nerde fenerbahce trr bunu çileden çıkartan adam
  • Eve yeni geldim acaba denesem mi bu turnuva olayını...

Bu bir tuzak olabilir. Toyota misali...
  • Sımdı makınası PAL olanlar katılamıyorlar mı ?
  • Ntsc konsola sahip olanlar yazıyor ya konuda.
  • yaw bende indirdim kısacık dosya 102kb öyle bişeydi iyide bu şekildemi kayıt yapıyormuş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.