Yarbay
27 Ağustos 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme
Toplam: 53 (Bu ay: 0)
Gönderileri

Merhabalar

ttnet fiber de kendi modemi dışında başka modem kullanabiliyormuyuz.

Bu konu hakkında çok bilgi kirliliği var. Kimi diyor olur kimi diyor olmaz.

ttnet müşteri hizmetide olur dedi ama genel olarak müşteri hizmetlerindeki bilgilerden çok emin olamıyor olur dedikleri birşeyin olmadığı çok karşıma geldi.

Eğer oluyorsa 1.000 tl ye kadar bütçem var (illa 1000 tl olmak zorunda değil daha aşagısıda olabilir tabiki :)

Tavsiye edebileceğiniz modem varmı acaba

teşekkürler

s

Merhabalar bu iki urun arasinda kaldim tabsiyeniz varmidir acaba

Philips in arti olarak
Android os olmasi
Fiyati 4199tl
Birde amblight

Samsung icin ise en onemlisi 100hz olmasi
Fiyati 4600
merhaba arkadaslar

http://www.banggood.com/Smallest-GP-1015L-3_7V-85mAh-Cylindrical-Lithium-ion-Battery-p-1023726.html

bu linkteki pile ihtiyacim var bluetooth kulaklik icin.

Bir bu sitede buldum ama turkiyeye gondermiyorlar birde amazonda buldum onlar gonderiyor fakat ordada 15 dolar fiyati var.

Turkiyeden temin edebilecegim bir yer varmi acaba yada yurtdisindan baska bir yerden

tesekkurler.
Merhaba arkadaşlar

şantiyemizde kurduğumuz kule vincin timelapse işi için çok uygun bir obje olacağını düşündüğümden
kaptım makineyi bir yandan vinçle ugraşırken bir yandan da fotograf çekmeye başladım
sonuç aşagıdaki gibi ufak tefek pürüzler var ama timelapse ikinci önceliğim olduğu için normal buluyorum :)

kullanılan ekipmanlar

Nikon D7000-TAMRON 17-50
Go pro Hero3

kullanılan yazılımlar

fotoğrafların editlenmesi ve video haline dönüştürmek için LightRoom
videoların birleştirilmesi için iMovie

Arkadaslar merhaba

Cuma gunu pupa mersinden 64gb silver iphone 6 aldim.

Yanliz ekranda ses acma kapama tusunun oldugu hizada oynama vardi ekrana hafifce bastirsaniz bile hissedebiliyorsunuz.

Degisim icin pupa merkezine gonderdiler cihazi orda bakmalari gerekiyormus bugun yarin belli olur akibeti. Magazada stok yoktu o yuzden cok bastirmadim hemen burda degistirin diye.

Bilginiz olsun belki sizdede olabilir ve farketmemis olabilirsiniz.
Merhaba arkadaslar

mersinde ikamet ettigimden son donemdeki kis lastigi mevzularina pek ilgi gostermemistim bizim buralarda malum kis var-yok arasi.

Bir is icin bu hafta ici arabayla istanbula gidip gelmem gerekiyor. Sehirler arasi yollarda lastik kontrolu gibi seyler varmi. Varsa ne olur bir git gel icin kis lastigi almak cok anlamsiz olacak sonucta.

bu konuda bilgisi olan varsa paylasirsa seviinirim.
Merhaba arkadaslar

bir ara time-lapse e merak sarmistim 2-3 denemedede basarili sonuclar aldim .

ama aklim her zaman dolly lerdeydi o tarz bir cekim yapmayi istiyordum.

uzun bir suredir kendi isimizle alakali time-lapse dusuncem vardi . Ona kafa yorarken aklima dolly geldi .

hazir olarak sacma sapan fiyatlara satiyorlar ve gumrugu kargosu fln bi ton dert turkiyede satiliyormu bilmiyorum .

bende dedim madem bir is yapicaz tam olsun diye kendime bir time lapse dolly yapmaya karar verdim .

internetten bir kac ornege bakarak biraz onlardan esinlenerek biraz kendim ekstra seyler katarak ilk cizimimi yaptim.

bu cizim uzerinde bir cok degisiklik eklenti olacaktir buyuk ihtimalle ama tahminim genel gorunus acisindan bu sekilde olacak.

o yuzden simdilik cok detaya girmek istemiyorum cunku her detay her an degisebilir.

Bu konuyuda hem sizleri yapim asamasina dahil etmek hemde eger varsa sizinde akliniza gelen bir fikir onlari dinlemek icin actim.

iste yaptigim ilk taslaklarin resmi
moduler olarak dusundum istendigi zaman vidalari sokulup az yer kapliyacak istenirse ek parca takilip uzatilacak ve uzun haldeyken tasimasi kolay olacak sekilde. (arka planda uzun versiyonuda gozukuyor )

yapim asamasinda asil konsepten baya bir uzaklastim ama sonuc olarak bence guzel oldu .

1100 adet fotografi 64cm lik bir mesafede cektim ve asagidaki video ortaya cikti dollynin boyu istenilen uzunluga gore simdilik 80-120-200 cm olabiliyor.

buda 200cm lik halinde nerden baksaniz 3300 adet fotograf demekki gayet yeterli bence .

ayrica kamera suan itibariyle yukari dogruda tirmanabiliyor.

daha tam olarak bitmedi bir kac eksik degisiklik olacak ama genel itibariyle asagidaki gibi

calisma videosu

buda deneme videosu

bunlarda gecen sene yaptigim time-lapse denemelerinden bir kaci

videodaki muzigi kaldirmislar tekrar duzenleme firsatim olmadi

Merhaba arkadaslar

Projeksiyon perdem RF olarak kontrol ediliyor. Tum kumandalarımı akıllı kumandada topladım fakat perde RF oldugu ıcın kullanamıyorum.

Bu sorunumu nasıl cozebılırım acaba.

Perde sistemine müdahele etmek istemiyorum mecbur kalmadıkça benim aklımda set olarak bir IR sistem alıp perdenin kumandasını bu ir sisteme baglayıp kendı kumandamla kullanmak istiyorum. bunun dışında önerebileceginiz ne var. Bi de set halinde kurulumu kullanımı kolay bir ır sistem varmı acaba direk kumandanın tuşlarına lehimleyip başka bir şey yapmadan kullanabilecegim min 2 max 3 tuş yeterli benim için .
merhabalar

kablo kargasasindan biktigim icin odama bir tane soundbar almak istiyorum

olmazsa olmazim optik girisinin olmasidir.

philips hts3110 var 400tl ye 100watt gucunde acaba yetersiz kalirmi

onun yerine philips hts5120 dusundum 650tl 400watt kablosuz woofer ama philipsin teknik destek forumunda

bir cok ses kesilmesi sikayeti okudum. tereddutte kaldim.

oncelikle bu urunler hakkinda bilgisi olan varmi

onun disinda bu fiyatlar cercevesinde onerebileceginiz baska modeller varmidir acaba

daha pahali urun dusunmuyorum gerek yok

tesekkurler
Hakkında
Sistem ve Tercihleri
Takım
Fenerbahçe
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 4 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 5 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.958
İkinci El Bölümü Mesajları: 141
Konularının görüntülenme sayısı: 224.707 (Bu ay: 328)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 15 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.