Şimdi Ara

Call of Duty Black Ops 7 | 14 Kasım 2025 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
11
Favori
3.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Black Ops 7 ye open beta oynamadan pre order vermeyin derim. sonra pişman olmayın ben oldum şahsen Black Ops 6 ya pre order verdikten sonra hesaba aldık para boşuna gitmesin diye oyunu oynadık biraz zoraki ama iş işten geçti tabi özellikle Modern Warfare ci tayfa Black Ops tan uzak dursun 😅

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GalacticHope -- 6 Ağustos 2025; 20:2:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sefer utandırırlar bizi İnşallah. Demoyu heyecanla bekliyorum.

• Open beta tarihi ne zaman açıklanacak bir bilgi var mı?

• kabune kullanıcısına yanıt

19 Ağustos'ta oyunun detaylı tanıtımı yapılacak hocam. Orada belli olur.

• GalacticHope kullanıcısına yanıt

Bu sene BF'deyiz hoca. Black Ops almak yok.  

• quote:

Orijinalden alıntı: Doom

Bu sene BF'deyiz hoca. Black Ops almak yok.  

Ben Modern Warfare 4 ü bekliyorum. BF6 veya Cod Black Ops 7 ikisini de almam. Belki Black Ops 7 çıktığında DMZ modu gelirse Warzone a açar onu oynarım arada, bir de Delta Force a girerim arada Modern Warfare 4 çıkana kadar kendimi böyle oyalarım 1 sene boyunca arada sırada da açar single player oyunlara girer keyfime bakarım ağam. Battlefield ve Black Ops serisi bende yok. Ben COD Modern Warfare ciyim. Birde Monitörü mü güncellemem lazım para biriktirmem lazım 1080P PC Monitörünü kullanıyorum Playstation 6 dan önce Monitör ayarlamam lazım güzel bir Monitör.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GalacticHope -- 11 Ağustos 2025; 21:48:23 >

• Call of Duty Black Ops 7'den yeni teaser yayınlandı!

Call of Duty Black Ops 7 | 14 Kasım 2025
    Call of Duty Black Ops 7 | 14 Kasım 2025x (formerly twitter)
    Tourens (@tourenscom) on X
    https://x.com/tourenscom/status/1955000472714002570
  • Cod un gözünü seveyim. Her hali bile keyif veriyor, oynatıyor kendini. 4 günlük bf betasından sonra bugün bops 6 ya girdim,biraz oynadım. Bf betasından daha fazla keyif aldım. Uzun yıllardır hem bf ci hem cod cuyum , ama cod niyeyse daha keyif veriyor bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kun0s -- 12 Ağustos 2025; 2:26:48 >
  • kun0s K kullanıcısına yanıt

Valla kusura bakmayın , bo6 'dan keyif alıyorsanız siz Bf'ci değil , kökünüze kadar Codcusunuz.

Hiç öyle yalandan Bfciyim deyip objektif yorum yapmış gibi görünmeye çalışmayın.

Bf5 felan deseniz neyse de, bf6 için "beladan kurtuldum coddan daha çok keyif aldım" demek ben açık ara codcuyum demek.

sonuca gelirsek , siz arcade seviyorsunuz,gerçekcilikten uzak bir oyun istiyorsunuz.

• Ronaldo-9 kullanıcısına yanıt

Bela değil betası olacaktı. Sizin yorumunuzu okuyunca farkettim , yanlış yazmışım.

Bf2 den beri bf oynarım. Hem bf ci hem cod cuyum. Bf betası güzel, eksik ve zayıf yönlerş var tabii ki, ama nedense eski bf lerden aldığım keyfi alamıyorym artık, hala bir şeyler eksik oyunda. Ayrıca bf simülasyon değil , coda göre gerçekcilği daha fazla, ama bir sim değil. Simcade diyebiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kun0s -- 12 Ağustos 2025; 2:40:22 >
  • Call of Duty: Black Ops 7 - Official 'The Guild: Together, We Won't Fear Tomorrow' Trailer

Call of Duty Black Ops 7 | 14 Kasım 2025IGNyoutube
    Don't miss 'The Guild: Together, We Won't Fear Tomorrow' Trailer for Call of Duty: Black Ops 7, the latest Black Ops addition to the hit first-person shooter franchise developed by Treyarch. Players can learn more about the efforts of The Guild, an in-universe organization tasked with heading to the front lines of global pressure points in modern society, from the threat of AI, devices listening in on ordinary citizens, facial recognition coupled with how it relates to the First Amendment, microplastics, and more. Learn more about The Guild's efforts in Call of Duty: Black Ops 7 #IGN #CallOfDuty #BlackOps
    https://www.youtube.com/watch?v=EDun9xGz7Zk
  • ama gene de Black Ops 7 nin betasına bi bakaceyik bi deniyeciyik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GalacticHope -- 13 Ağustos 2025; 14:27:54 >
  • Black Ops 7'nin lansmanında 3 adet Black Ops 2 haritası olacağı söyleniyor: Hijacked, Express ve Raid

• Oyunun çıkış tarihi 14 Kasım 2025

Oyun PS5, PS4, Xbox Series X|S, Xbox One, PC ve Game Pass'te olacak.

CharlieIntel (@charlieINTEL) on X
    https://x.com/charlieINTEL/status/1956349267628446203
  • uçmalı kaçmalı duvardan yürümeli sağa sola çengelli zıpkın atıp havalarda uçmalı bir black ops geliyor tam @veteran_gamer ın bayılacağı tarzda bir cod oyunu bence :)

• GalacticHope kullanıcısına yanıt

PS4 geliyor yazısını gördüğüm anda oyun benim için başlamadan bitmiştir.

• veteran_gamer kullanıcısına yanıt

🥲😮‍💨

• 3 kuruş daha fazla kazanalım diye eski nesile oyun çıkartmaktan yeni nesil versiyonlarında hiç gelişme olmuyor.

• Call of Duty Black Ops 7 Beta Tarihleri:

Beta erken erişim: 2 Ekim

Açık Beta: 5 Ekim

Ekran Görüntüleri;

Tourens (@tourenscom) on X
    https://x.com/tourenscom/status/1957840484723724529

• Ön siparişe açılmış.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.