Peki neden buna bir önlem alınmıyor < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y@KI$IKLII -- 28 Ağustos 2025; 0:1:49 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Peki neden buna bir önlem alınmıyor < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y@KI$IKLII -- 28 Ağustos 2025; 0:1:49 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Sony de bitiyor aslında böyle bir alete izin vermeyecek Mw19 iyiydi onun warzone da güzeldi oyun sonrasında modern warfare 2 çıktı 3 çıktı hepsini aldım oyun daha kötüye gitti mw 19 sonra Artık almıyorum cod oyunu birde o şeyleri görünce iyice soğudum ya l2 baş r2 ile ateş et analog kullanma kendi vuruyor zaten böyle saçmalık mı olur Black ops zaten hiç iyi değil bana göre tabi seven yine alır oynar < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metal Head -- 28 Ağustos 2025; 16:11:28 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Var hocam bf6 da tank tamiri yaparak ikinci mi ne olmuştum. Ama takımım yok işte tek tabanca Rambo gibide bı yere kadar sarıyor. Dediğiniz gibi takım olunca keyfi dahada artar. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |