Şimdi Ara

Call of Duty Black Ops 7 | 14 Kasım 2025 (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
11
Favori
3.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Peki neden buna bir önlem alınmıyor  PC de oynayanlara hileci diyoruz crossplay kapatıyoruz ama bence bu cronus hilesi daha beter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y@KI$IKLII -- 28 Ağustos 2025; 0:1:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Y@KI$IKLII

Peki neden buna bir önlem alınmıyor  PC de oynayanlara hileci diyoruz crossplay kapatıyoruz ama bence bu cronus hilesi daha beter.

Sony de bitiyor aslında böyle bir alete izin vermeyecek

Mw19 iyiydi onun warzone da güzeldi oyun sonrasında modern warfare 2 çıktı 3 çıktı hepsini aldım oyun daha kötüye gitti mw 19 sonra

Artık almıyorum cod oyunu birde o şeyleri görünce iyice soğudum ya l2 baş r2 ile ateş et analog kullanma kendi vuruyor zaten böyle saçmalık mı olur

Black ops zaten hiç iyi değil bana göre tabi seven yine alır oynar

• Battlefield de hem 42 hemde yeni çıkacak 6(betayı) çokça kez oynadım. Beğendim de ama bana göre değil. Yani merminin nerden geldiği vs hiç belli değil. Çok kaos ortamı var. Ortalama hep 10 kill de kalıp duruyorum. Mw2 yi çok severek oynamış sonra bırakmıştım. Son 1-2 haftadır Bo6 takılıyorum ve bf serisine göre bana çok daha uygun. Bo7 yi alayım mı diye de düşünüyorum. Bf 6 için EA play pro var zaten. Gamepass aylık almak mı daha mantıklı olur bilemedim.
    Görseli de şov amaçlı atmıyorum yani yanlış anlaşılmasın. Bf 6 da flan bırakın bu rakamları ortalama 10 killde kaldım. Neyse ben her iki tarafida denemiş biri olarak Cod da kalmayı tercih ediyorum. Umarım cod 7 çok iyi çıkar
    Call of Duty Black Ops 7 | 14 Kasım 2025

• İsseMiyake kullanıcısına yanıt
    Battlefield'a kill odaklı bakılmaz hocam, çok takılma ona. BF takım oyunudur. Görevini layıkıyla yaparsan 5-10 kill'le de 1. oluyorsun. Sen bireysel oynamaya daha yatkın olabilirsin, o zaman CoD'dan şaşma. Ben de şov amaçlı söylemiyorum CoD, BF ikisinde de iyiyimdir. Tek bir oyuna bağlı kalıp kendimi kısıtlamam. El, beyin koordinasyonu iyi olan adam her oyunun üstesinden gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metal Head -- 28 Ağustos 2025; 16:11:28 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Metal Head kullanıcısına yanıt

Var hocam bf6 da tank tamiri yaparak ikinci mi ne olmuştum. Ama takımım yok işte tek tabanca Rambo gibide bı yere kadar sarıyor. Dediğiniz gibi takım olunca keyfi dahada artar.

• Bad Company 2, Battlefield3 ve Battlefield 1'i zamanında bayıla bayıla oynayan biri olarak ben BF6'nın arkasındaki hype'a anlam veremedim. Battlefield'a has olan özellikler betada pek yoktu. Daha çok seri geriye gitmiş gibiydi. Aynı Call of Duty gibi. Çok kolay sıkılıp bıraktım

BO6'yı da çıktıktan 3-4 ay sonra bıraktım. Silahlar ve serverlar kötüydü gına geldi. Skinler ve battlepassler berbattı.

Şuan BO7'den gösterilenler arasında olumsuz bir şey göremedim. Haritalar, UI, Dead Ops Arcade, Zombie modu, skinler, silahlar güzel duruyor. Single player tartışmalı ona katılıyorum.

Beta bir fikir verecek, asıl olayı oyun çıkınca anlayacağız. Şimdiden bu kadar nefret yemesi bana anormal geldi

Acaba insanlar biraz sosyal medya etkisinde mi kalıyor ?

Not : Bu konular biraz hararetli ve aynı fikirde değilseniz kişisel olarak bana saldırıp yanıt vermeyin. Kimsenin canı sıkılmasın

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.