Şimdi Ara

Call of Duty Black Ops 7 | 14 Kasım 2025 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
88
Cevap
11
Favori
3.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
34. Sırada  bugün en iyi #6
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu Alpha Beta cart curt ne zaman çıkar acaba Black Ops 7 nin bir tarihi var mı ?

• GalacticHope kullanıcısına yanıt
    Call of Duty Black Ops 7 | 14 Kasım 2025

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geliyor gönlümün efendisi ❤️

• Itadakimasu kullanıcısına yanıt

7 ekim doğum günüm :d

• GalacticHope kullanıcısına yanıt

Doğum günün kutlu olsun şimdiden.   Benim de oyunun çıkış tarihi ile aynı gün.  

saol biladerim eywallah biz pre order vermediğimiz içün biraz geç gireceiz beta ya

• quote:

Orijinalden alıntı: GalacticHope

saol biladerim eywallah biz pre order vermediğimiz içün biraz geç gireceiz beta ya

BO6 itibaren bende ön sipariş ile almıyorum artık. Gamepass'te oynuyorum. Eşim hediye olarak alacaktı aslında ama ben istemedim. Sevdiğim X markadan oduncu gömlek alirsin dedim.  

Seninde doğum günün kutlu olsun bilader şimdiden

• darth hede kullanıcısına yanıt

Bence vanguard gibi farklı bir temada 2.dünya savaşı olabilir bir oyun çıkarmaları lazım. BO ve MW döngüsü arasında gidip gelmek saçmalık. ww2'nin ve vanguard'ın daha iyisini çıkarsınlar en çok satan cod oyunu olur.

• Beta ya bi bakaceik bi deniyecik

• Black Ops 7 ile özümüze döneceğiz minvalinde açıklamalar geldi Activision'dan. Saçma sapan skinler artık olmayacakmış mış. Gerçekçi tarzlarına geri döneceklermiş miş. Dediklerini yaparlarsa olumlu bir adım fakat Black Ops 7 olumlu bir adım değil bana göre. Battlefield 6'nın altında ezilmek istemiyorsan Modern Warfare getirecektin. Eski nesile çıkmayıp sadece PS5 ve PS5 Pro'ya göre oyunu geliştirecektin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metal Head -- 27 Ağustos 2025; 11:7:1 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Oyun o kadar saçma sapan bir hal aldı ki, para derdine çocukça skinler vs. tahammülüm kalmadı resmen 2-3 aydır oyuna girmedim.

Battlefield 6'nın da çıkışıyla ve betayı da çok beğendiğim için tepki olarak BO7'yi almayı boykot ediyorum. Adam akıllı ne zaman bu skin kaplama saçmalıklarını bırakırlarsa o zaman alacağım. Çok da fazla böyle tepki var zaten.

• Metal Head kullanıcısına yanıt
    Call of Duty Black Ops 7 | 14 Kasım 2025

Vault edition skinleri. Baya bir özüne döndürmüşler oyunu Call of Duty Black Ops 7 | 14 Kasım 2025 

• EmreYldiz kullanıcısına yanıt
    Ben güvenmiyorum zaten Activison'a. Paraya tapan kan emici bir şirket. MW2019 son gerçekçi Call of Duty oyunuydu. Devir veletlerin devri artık. Çoluk çocuk Fortnite skinleri seviyor, parayı basıyor alıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metal Head -- 27 Ağustos 2025; 11:14:17 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Call of Duty adam olacak akılları başlarına geldi çok fazla tepki aldılar artık mecbur çoğunluk ne istiyorsa onu yapacaklar yoksa COD camiasını Battlefield a kaptıracağının farkına vardılar çok şükür...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GalacticHope -- 27 Ağustos 2025; 21:29:22 >
  • Metal Head kullanıcısına yanıt

2026'da MW4, 2027'de ise Sledgehammer'ın COD'u gelecek diye biliyorum. MW4 ile birlikte tamamen yeni motora ve yeni nesile odaklanacaklar diye haber vardı.

Muhtemelen MW4, MW (2019) gibi kaliteli bir COD oyunu olur. Bu sene aslında Sledgehammer'ın oyunu gelmesi lazımdı. En son 2021'de Vanguard'ı yapmışlardı.

• Az önce PS5’te Black Ops 6 oynarken hile yapan birine rastladım. Videosunu aldım ve raporladım. Adamın nişanı resmen düşmanı otomatik takip ediyordu. Konsollarda böyle şeylerin olmaması lazım, umarım gerekli işlem yapılır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Y@KI$IKLII

Az önce PS5’te Black Ops 6 oynarken hile yapan birine rastladım. Videosunu aldım ve raporladım. Adamın nişanı resmen düşmanı otomatik takip ediyordu. Konsollarda böyle şeylerin olmaması lazım, umarım gerekli işlem yapılır.

Cronus zen mi ne onu kullanıyorlar tiktok da çok gördüm otomatik aim alıyor analogu bile kullanmadan vuruyorlar

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.