Şimdi Ara

çalışmaktan korkuyorum !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
4.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet accayip derecede korkuyorum ve nefret ediyorum çalışmaktan. hatta hiç çalışmadım bugüne kadar desem yeridir. hedeflerimde yok ayrıca benim. sizce sorunummu var. hiçte rahatsız olmuyorum ama bu durumdan. bak bu da ilginç. ömrümün sonuna kadar yaşayabilirim böyle. yalnız, sakin ve çalışmadan. ama mümkün değil tabii ki. anlamıyorum paradan, çalışmaktan valla. yeteneğim yok o konuda. ben, müzik, sex ve aşk için gelmişim sanki bu dünyaya.

öneriye ihtiyacım var. yarın gitcem görüşmeye. canım sıkılıyor. HİÇBİR İŞTE ÇALIŞMAK İSTEMİYORUUUUUMMMMMMM...

• yaş kac?
  • evet kardeş ya ,bende aynen senin gibiyim , bir iş kazası gördükten sonra bütün işlerden soğudum ,çalışmayı hiç sevmiyorum ,şu anda kendi işimi yapıyorum ama inanki zoraki , bende diyorum ben neden böyleyim ?

• Bir dene belki çalışma hayatına atıldıktan sonra iş yapmamak, evde oturmak seni sıkmaya başlar.
  • maddi durumunada bakar tabi... varsa mal mülk çalışma elektronik bilgisayar Allah ne verdiyse al ye iç yat-yap_ ne yaparsan..yoksa zaten çalışcan...biz sevmiyozda noluyo..gene gidecez gene çalışacaz...(tabi müjdeli haberler de bekjlemiyoz değil ama)....olur böle şeyler bi on-yirmi vs vs... yıl sonranı düşün ona göre çiz yolunu...
  • quote:

Orjinalden alıntı: hamlet

Bir dene belki çalışma hayatına atıldıktan sonra iş yapmamak, evde oturmak seni sıkmaya başlar.

eyvallah. güzel bir yaklaşımda o da kötü olur be tam o duruma gelmekte istemem doğrusu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KORKUYORUM
    3 yıl önce açıldı
    KAVGA ETMEKTEN KORKUYORUM :(
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

• quote:

Orjinalden alıntı: basketci

quote:

Orjinalden alıntı: hamlet

Bir dene belki çalışma hayatına atıldıktan sonra iş yapmamak, evde oturmak seni sıkmaya başlar.

eyvallah. güzel bir yaklaşımda o da kötü olur be tam o duruma gelmekte istemem doğrusu.

zenginsen çalışma derim , ye iç yat gez bundan güzeli varmı?
    biz 550 papel alıyoruz da ne oluyo ayın sonu gelmiyo
    ama paraya ihtiyacım var diyosan bu benim için gerekli diyorsan,çalışmaya mecbursun .çalışma hayatınında getirdikleri vardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: basketci

evet accayip derecede korkuyorum ve nefret ediyorum çalışmaktan. hatta hiç çalışmadım bugüne kadar desem yeridir. hedeflerimde yok ayrıca benim. sizce sorunummu var. hiçte rahatsız olmuyorum ama bu durumdan. bak bu da ilginç. ömrümün sonuna kadar yaşayabilirim böyle. yalnız, sakin ve çalışmadan. ama mümkün değil tabii ki. anlamıyorum paradan, çalışmaktan valla. yeteneğim yok o konuda. ben, müzik, sex ve aşk için gelmişim sanki bu dünyaya.

öneriye ihtiyacım var. yarın gitcem görüşmeye. canım sıkılıyor. HİÇBİR İŞTE ÇALIŞMAK İSTEMİYORUUUUUMMMMMMM...

ne yaptın çalışıyor musun hocam?

• Harbiden ne yaptın merak ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.