Şimdi Ara

KORKUYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
2.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2021 yks sürecini yaşamış bir mezun olarak tekrar öyle bir sınav gelmesinden ve psikolojimin sınav esnasında mahvolmasından korkuyorum. sınav anını kaybetmek endileşelendiriyor. sınava girmekten değil sınavdan çıkmaktan korkuyorum. özellikle mutsuz ve olmadı diyerek çıkmaktan. bu zamana kadar çözdüğüm tüm denemeleri bi yana 2021 yksyi bi yana koydum. denemelerde kaç net yaparsam yapayım kendimi tatmin etmedim. ama şimdi yks gözümde devasa boyuta ulaştı a*k. çok büyüttüm galiba gözümde. büyütmekte haklıda olabilirim belki :/ ne bileyim 2021 tyt matta bir çok soru ayt mat için ilk kez karşılaşacağımız sorular ve ayt fizik. nası gelicez bunların üstesinden ?

• Hocam ben de 2020den mezuna kalıp 2021 de tıp fakültesi kazandım. Şimdi belki şunu diyebilirsin. "2020 cok basitti aynı şey değil" ama 2020 de inanki 2021 den daha kötü bi sıralama oldu. Lütfen "zor sınav kötü sınav" diye düşünme, bu fikir yüzünden korkma. Şunu her zaman aklında tut. Zor sınav kaliteli sınavdır, sen yapamadiysan kimse yapamadı. Bu kadar basit. Senin benden veya x bir yks calisanindan hicbir farkın yok. Ben inanıyorum ki bu endişen senin ciddiyetini ve güçlü iradeni gösterir. Senin için mükemmel bir sınav diliyorum. Sadece sakin ol ve yapamadığın soruları sınav esnasında hic kafana takma. Benim 2020 de yaptığım en saçma hataydı. Rahat olan 4-0 önde.
  • içimi kararttın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim durum da aynı şekil hocam. Koskoca 1 yılın hesabı, yalnız 2 günlük sınavla ölçüldüğünden dolayı ya yapamazsam korkusu var. Bu 2 gün kötü geçerse 1 yıl kısmen heba olacak çünkü.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hocam ben de 2020den mezuna kalıp 2021 de tıp fakültesi kazandım. Şimdi belki şunu diyebilirsin. "2020 cok basitti aynı şey değil" ama 2020 de inanki 2021 den daha kötü bi sıralama oldu. Lütfen "zor sınav kötü sınav" diye düşünme, bu fikir yüzünden korkma. Şunu her zaman aklında tut. Zor sınav kaliteli sınavdır, sen yapamadiysan kimse yapamadı. Bu kadar basit. Senin benden veya x bir yks calisanindan hicbir farkın yok. Ben inanıyorum ki bu endişen senin ciddiyetini ve güçlü iradeni gösterir. Senin için mükemmel bir sınav diliyorum. Sadece sakin ol ve yapamadığın soruları sınav esnasında hic kafana takma. Benim 2020 de yaptığım en saçma hataydı. Rahat olan 4-0 önde.

hocam cuma akşamı bi konu açıp altına bunu yazabilir misiniz unutmazsanız  

Çok korkuyorum
    4 hafta önce açıldı
    insanlardan korkuyorum
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Abi mesajım gözükmüyor. Yapmaaaa

O kadar yazdık yine mi boşa gitti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YaralıPanda -- 12 Haziran 2022; 21:30:31 >

Software Engineer - Application Development
    METU CENG '25
  • hocam bizden daha tecrübelisiniz zor sınav konusunda iyi yönünden bakın .d

• stewartamcanızdan taktık gencolar matı actınız kutucuk doldurmalı bı soru gormedınızse gecmıs olsun 21 gelmıstır matı sona atıp tfs basın  

• hocam duygularıma tercüman olmuşsunuz özellikle sınava girmekten değil çıkmaktan korkuyorum kısmı içime oturdu okurken ben de mezunum geçen seneye göre 6 7 kat daha fazla çalışmışımdır geçen sene elektrik manyetizma modern fizik lti bilmeden vb girdim sınava ve resmen 1 yılımı kendi ellerimle harcadım ve şu an aşırı stresliyim ne zaman deneme çözsem yaptıysam yks bundan zor gelir dedim yapamasam 1 yıldır bi bok olmamış benden diye moral bozdum yksnin zorluğunu arşa çıkardım 2 haftadır uyku süremi aşırı kıstım tekrar yapmak için sanki sene içinde hiçbir şey öğrenmemiş gibi hissediyorum sınav anını düşündükçe korkuyorum ben de

onun yerine cuma cumartesiyi hayal edeyim

bunu ben mi yazdim

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.