maaşlı çalışmaktan nefret ediyorum
-
-
Kumanya işi mi?
_____________________________ -
Aynen katılıyorum. Ben bide sana göre muhtemelen çok daha rahat ve evden çalışıyorum ben bile sıkıldım o yüzden aşağıdaki konuyu açtım.
https://forum.donanimhaber.com/emeklilige-daha-8-yil-var-nasil-gececek--161344079
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Steam ID:kassady
DH FORUM 2005 Üyesi -
aynen reis kumanya teknik malzeme vs veriyoruz gemilere
dökme yük limanında da çalıştım 1 sene hurda ve kömür tozundan enfeksiyon kapıp kumanya işine geçtim maaş şuan 46.500. işimiz rahat karışan eden yok ofise gitme derdim yok araçlar kapımın önünden alıyor gümrük işini hallediyorum sonrası klasik teslimat. forwardera hiç para vermiyorlar izmirde bide satış baskısı çok oluyor. karakter meselesi ben sabah 8 akşam 6 ofiste kapalı durma şansım yok acaip bunalıyorum.
haklısın
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Yıllarca bütün günü oturmanın bedeli = boyun fıtığı, belfıtığı ve basur... Bacak kaslarının harektsizlikten dolayı zamanla kas kaybına ugrama tehlikesi de cabası... Masa başı rahattır ama götürü işte böyle getirisinden daha çok olabiliyor.. Pilotlar ve şoförler de bu risk grubundalar...
Evlenme sakın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
İşe toplu taşımayla gidersin hiçbir eksiğin kalmaz. Ayakta gidersin, otobüsü yakalamak için koşarsın macera üstüne macera yaşarsın. Biraz gezeyim biraz ofiste çalışayım şeklinde iş pek yok. Ya oturacaksın ya da bütün gün koşacaksın.
Şimdi maaş var maaş var. Seninki ne kadar
46500 reis bulabildigim en yuksek maasli is bu malesef
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
8 ay oldu hocam :D
-
dusuk reis izmirde socar tupras petkim giremedigin surece cogu firma bu parayi vermiyor aliaga gumrukte 20 yildir gumrukcu olup 30-35 liraya calisan insanlar var bilmiyorum izmirde mi boyle acaba
-
Eğer mesai saatleri içinde sürekli yoğunluk oluyorsa o işin hakkı o para değil gibi. Ama örnek veriyorum mesai saati içinde kendine vakit ayırıyor ara ara boşluklar oluyorsa belki tolere edilebilir.
İzmir piyasası düşük. Para istanbulda. Hapagta çalışan arkadaşım var asgarinin 2 katını alıyor. Msc gibi bir şirkete girip birkaç ay sonra bırakan arkadaşım var.
Petkime girilir de aliagada kiralar yüksek, izmirden gidip gelme işi de olmaz.
Valla ben 2020 den beri aliagada limanlardayim gidip geliyorum sorun olmuyor petkime nasil giricez elden cv verdik cv bankasina attik donen yok kimle konussam cok buyuk torpil lazim diyor
-
Ben sevmediğim işe 2 yıl 8 ay sabrettim istifayı verip çıktım. İstifa ettiğimi öğrenenler tuhaf bir şekilde anlık sinirle çıktığımı yada istifa ettiğim için üzgün olduğumu falan sanıp akıl veriyorlardı bende istifa ettiğimi saklamaya başladım diğerlerinden
_____________________________ Hayâl ile tesellîdir gönül meyl-i visâl etmez
gönülden taşra bire yâr olduğın âşık hayâl etmez. -
2.5 yıl sabretmek... Sağlam irade varmış hocam. Ben öğrenme süreci dışında saçma şeylere katlanmam, sabretmem gerekirse en fazla 1 ay sabrederim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ "Sarayın dakikada harcadığı parayla bir ay geçinmeye çalışan emekçi halkımızı selamlıyorum."
Benzer içerikler
- aradığınız kişi size dönmüyorsa
- en iyi şalgam markaları
- rusya telefon kodu whatsapp
- izmir çiğli nasıl bir yer
- puzzle çerçevesi yapımı
- bnd ne demek
- prompt mühendisliği
- telegram indirim kanalları
- deprem ağı izleniyor bildirimi
- bim para sayma makinesi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt