Şimdi Ara

Yerinizden Kalkmadan Zengin Olun [Test edildi] Gerçek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar internetten kolay para kazanmanın en kolay yönü NETBUX

Bu sistem daha çok Amerika da gelişmiş ama Avrupa ve Türkiye'ye de ödeme yapılıyor

Nasıl çalısır bu sistem ?

Sadece Google daymiş gibi arama yapıyorsunuz. Evet yanlış duymadınız.
    Sadece ekranın yukarısında bir reklam olacak okacar gerisi aynen Google daymış sınız gibi

Arama başına 2 cent alıyorsunuz ve günde 40 arama yapabiliyorsunuz, yani günde 80 cent kazanıyorsunuz.

Yani her gün arama yaparsiniz, ayda 24 dollar cebinizde.

Artı baskalarını da yazdırırsanız, yazdırdıgınız kisi ne kadar kazanıyorsa siz de okadar kazanıyorsunuz.

Yani 10 kişi yazdırdıysanız bu ayda 240 dollar olabiliyor.

-------- Ödemeler her ayın 15 inde yapılıyor --------

Fena degil dimi ?

Eh daha ne bekliyorsunuz. Hemen yazilin ---> Burdan NETBUX'E yazıl

--> Bu sisteme yazılmak için Paypal.com dan bedava hesap açtırmalısınız

Pay-Pup

Bu sistem de aynı şekilde isliyor ama günde 1 $ dollar kazandırıyor daha ne duruyorsunuz hemen yazılın

------> Burdan Pay-Pup'e yazil

Inanmayanlar için buyrun :

• Aldın yani sen parayı??? Ben daha bu sistemlerden para alabilene rastlamadım
  • hikaye..
  • ne parası ya. ben size olayı anlatayım. siz girip para puan kazanıyorsunuz. sonra bu belli bir miktara ulaşınca bunu kullanma hakkınız doğuyor. sitenin kendi bünyesinde olan ürünleri bu kazandığınız paraları düşerek alıyorsunuz. tabi piyasada 100$ a satılan ürünü 150$ a satan site hem sizi kekliyor hemde bir daha para kazanıyor. sizde kek kek geziniyorsunuz ortada...
  • quote:

Orjinalden alıntı: selrk

ne parası ya. ben size olayı anlatayım. siz girip para puan kazanıyorsunuz. sonra bu belli bir miktara ulaşınca bunu kullanma hakkınız doğuyor. sitenin kendi bünyesinde olan ürünleri bu kazandığınız paraları düşerek alıyorsunuz. tabi piyasada 100$ a satılan ürünü 150$ a satan site hem sizi kekliyor hemde bir daha para kazanıyor. sizde kek kek geziniyorsunuz ortada...

tahmin etmiştim
  • ya bırak şimdi yerimizden kalkmadan zengin olcakmışız peeeeh.Kim inanır ki bunlara.Çoluk çocuk mu kekliyon
  • 24 dolar dolunca yolluyorlar parayı ama gel görki 23 doların olunca bi pislik çıkıyor elbet
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kendimi bildim bileli böyle fasafisolar dolaşır durur. hepsi hikaye, deli saçması
  • ben deniyorum bakalım sonucu sizlerle paylaşacağım yakın zamanda siz de üye olun hem siz kazanın hem de ben

BURAYA TIKLA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BaMKaN -- 1 Mayıs 2005, 6:43:24 >
  • Arkadaşlar bu zanamda kim kime beleş para verir.biraz akıllı olun allah aşkına ya.
  • Arkadaslar gerçekten ise yariyor ben inanmamistim basinda ama gerçekten para geliyor bu Netbux sistemi yeni açildi pek fazla taniyan yok ama çok çabuk yayiliyor ve gerçekten para geliyor, inanmamanizi anliyom çunku bende inanmamistim basinda ama kaybedecek hiçbiseyiniz yok, 40 arama yapmaniz yeterli günde etti 0.80 €/$ günde ayrica artik yeni serveurleri çok hizlandi bu 5 dakikanizi bile almaz günde. Denemekle hiçbisey kaybetmeyeceniz...

NETBUX'a yazilmak için BURDAN
    Pay-Pup'e yazilmak için BURDAN

--> Bu sistemlere yazılmak için Paypal.com dan bedava hesap açtırmalısınız

Herhangi bi sorunuz olursa sizlere herzaman yardimci olurum
    Herkese bol sanslar

(Not : ayrica para beles sayilmaz , çunku bu NETBUX sponsor'lardan aliyo parayi , biz her arama yaptigimizda üstte reklam var...)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark knight -- 1 Mayıs 2005, 13:21:01 >

• inanamayın yalan atıyor. ona para falan gelmedi! kanıtı ortada! berkeley_guy nicki elemanın referans numarsı 522 (resme bakın) bu dark nickli sahtekarın , umut tacirinin numaraso ise 51078 ! anlayacağınız adam bulmuş hbir yerden resimleri millete limon sıktırıyor burada. askın bununvediği linkten login olmayanın. çünkü refereri çok olan kazanıyor bu tür sistemelrde geri kalan ufak lokmalar kaale alınmıyor bile. sahtekar herif sende! diğer yalanuı ise paralar 15 indfe yatıyor demiş ama paypalda 17 sinde yattığı gözküyor. bu site nisan 7 de açıldı . haberiniz ola!
  • İnanmayin bole seyler boş yerden parami gelir ya
  • BEYLER PARA ALABİLEN GELSİN BURAYA!!!!! BELGE GETİRİN BANA BELGE!!!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: JoS

İnanmayin bole seyler boş yerden parami gelir ya

elindeki de gider valla
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sezer ÇAKICI

inanamayın yalan atıyor. ona para falan gelmedi! kanıtı ortada! berkeley_guy nicki elemanın referans numarsı 522 (resme bakın) bu dark nickli sahtekarın , umut tacirinin numaraso ise 51078 ! anlayacağınız adam bulmuş hbir yerden resimleri millete limon sıktırıyor burada. askın bununvediği linkten login olmayanın. çünkü refereri çok olan kazanıyor bu tür sistemelrde geri kalan ufak lokmalar kaale alınmıyor bile. sahtekar herif sende! diğer yalanuı ise paralar 15 indfe yatıyor demiş ama paypalda 17 sinde yattığı gözküyor. bu site nisan 7 de açıldı . haberiniz ola!

Ben yalan falan söylemiyom Berkeley_guy benim dostumdur, o parayi alinca ben ona inandim

Paralar 2-3 Gün gecikmeyle geliyor !! eger amarika da otursaydin daha çabuk gelirdi , bu banka islemlerine göre zaman aliyor !!!
    Ben kimseye yalvaracak degilim, sonuçta üye olursaniz hem ben hem de kendiniz kazanacaniz
    Ayrica ayin 15'inde (ya da bir kaç gün sonra) kendi kanitlarimi koyacam.
    Tabi belki bu ay olmayabilir çunku 50 $'a ulasamadim, ama 6 ayin ortasinda KESIN kanitlari koyacam benim aldigima dahil

• yalan yalan yalan inanmayın kanmayın zincirci olmayın...
  • Haydi siz de üye olun bu linkten ve şansınızı deneyin

BURAYA TIKLA
    bu arada şu ana kadar bu linki kullanarak üye olan arkadaşıma da teşekküler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dark knight

NETBUX - Yerinizden Kıpırdamadan Zengin Olun [100% Gerçek]

Yerimden kıpırdayarak daha çabuk olurmuyum? Arama yaparken 2 sallayıp çalkalasam...

• Bu işte bir bit yeniği var gibi me geliyo.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.