bir kaç sene önce arkadaşlarım parta oturuyorlardı birinde kelebek vardı birindede maket bıçağı yunuslar geçerken şunları bi arayalım demiş sanırım üstlerinde nevaleleri görünce temiz bi dövmüşler yunus gördünüz mü üstünüzde olmaması gereken bişey varsa vay halize benden sölemesi bizimkiler akıl etmiş tabiki hemen aletleri atmayı ama yunuslar ilk bunların üstünü değil sağı solu aramışlar
quote:
Orijinalden alıntı: serhat_ps3
bir kaç sene önce arkadaşlarım parta oturuyorlardı birinde kelebek vardı birindede maket bıçağı yunuslar geçerken şunları bi arayalım demiş sanırım üstlerinde nevaleleri görünce temiz bi dövmüşler yunus gördünüz mü üstünüzde olmaması gereken bişey varsa vay halize benden sölemesi bizimkiler akıl etmiş tabiki hemen aletleri atmayı ama yunuslar ilk bunların üstünü değil sağı solu aramışlar
Ben yunuslar kadar gereksiz ve g*tü kalkık başka bir örgüt tanımıyorum. Böyle polislere emanetsek kalsın ben kendimide korurum. Adamlar motorlarını bir yere park edip etraftan geçen kızlara bakıp bakıp kendi aralarında pis pis muhabbetler çevirirken ben onları gördükçe "bizim ailemiz kimlere emanet" demeden edemiyorum.
Çok iyi hatırlarım lisemizin önündekileri dağıtmak için yunusları çağırırdı idaredekiler ama utanmadan 15 16 yaşındaki kızları pis bakışlarıyla süzerlerdi. Gözlerindeki o ifadeden ve suratlarındaki iğrenç tebessümden ne amaçla baktıklarını çok net anlayabiliyorsunuz.
İğreniyorum yunuslardan...
quote:
Orijinalden alıntı: zenten-
quote:
Orijinalden alıntı: serhat_ps3
Ben yunuslar kadar gereksiz ve g*tü kalkık başka bir örgüt tanımıyorum. Böyle polislere emanetsek kalsın ben kendimide korurum. Adamlar motorlarını bir yere park edip etraftan geçen kızlara bakıp bakıp kendi aralarında pis pis muhabbetler çevirirken ben onları gördükçe "bizim ailemiz kimlere emanet" demeden edemiyorum.
Çok iyi hatırlarım lisemizin önündekileri dağıtmak için yunusları çağırırdı idaredekiler ama utanmadan 15 16 yaşındaki kızları pis bakışlarıyla süzerlerdi. Gözlerindeki o ifadeden ve suratlarındaki iğrenç tebessümden ne amaçla baktıklarını çok net anlayabiliyorsunuz.
İğreniyorum yunuslardan...
Şiddetle katılıyorum. Bırak liseyi , üniversitedeki kızlara bile yani bakıyorlar.. Biz şimdi erkekler doğal olarak kadınlara bakıyoruz, bakmıyor değiliz yani ben mesela hiç bakmıyorum dersen yalan söylemiş olurum. Ama polislerin biraz daha en azından dikkat etmelerinde fayda olur diye düşünüyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: Stairway to Heaven
hükmü nedir?
muştanın satılması ve yanında bulundurulması şuçtur. çakının yanında bulundurma yaş sınırı ülkemizde 15 yaştır. bıçak hakkında bişey bilmiyorum.. saygılar
Bıçak ne tür bir bıçak ? Çakı sorun yaratmaz. Muşta suçtur. Hükmü falan hiç takma kafana en fazla elinden alırlar , başka da bir şey yapamazlar.
Muştanın resmine baktım şimdi hatırlayamadığım için silahıda resmi görünce hatırladım bu aletle adam öldürülüyor.
Ama karizması yeter yinede
çakı degılde Bıcak ve muşta tasımak suc hukmu karakola kadar gıderısn xD
quote:
Orijinalden alıntı: aLMaNNN
quote:
çakı var diyelim ver hani yüzük orta parmak arasından küçük sorun olur mu
Arkadaş o kadar küçük 'ÇAKI' ile adam mı korkutacaksın adam mı yaralayacaksın ?
Dostum polis görürse seni çakıyla eğer arkadaşın dediği gibi ''hani yüzük orta parmak arasında'' çakın uzunsa uzun olduğu yeri içine sokuverir
Nerden biliyosun dersen arkadaşımın başına geldi
Bizim burda elden kelebek satıyolar. Alırken satıcı bi sorun olursa beni bilmiyon görmedin felan diyo mafya dizisindesin gibi oluyosun. Misal bugun arkadaş muşta aldı.
quote:
Orijinalden alıntı: yigitkllgl
quote:
Orijinalden alıntı: aLMaNNN
quote:
çakı var diyelim ver hani yüzük orta parmak arasından küçük sorun olur mu
Arkadaş o kadar küçük 'ÇAKI' ile adam mı korkutacaksın adam mı yaralayacaksın ?
Dostum polis görürse seni çakıyla eğer arkadaşın dediği gibi ''hani yüzük orta parmak arasında'' çakın uzunsa uzun olduğu yeri içine sokuverir
Nerden biliyosun dersen arkadaşımın başına geldi
şehir efsanesi
muşta suç cezası bile var
quote:
Orijinalden alıntı: PomPom
nedir?
baya sağlam bi muşta taşıyorum surata vurursa darmadağın edicek biçimden ama asla surata vurmam max karın.
cezası nedir
quote:
Orijinalden alıntı: ViraVira
quote:
Orijinalden alıntı: PomPom
nedir?
baya sağlam bi muşta taşıyorum surata vurursa darmadağın edicek biçimden ama asla surata vurmam max karın.
cezası nedir
Bir tarafından kan çekerler anladın sen...
konuyu hortlatıyorumda bu tipi görünce dayanamadım.