Bildirim
çakı - bıçak - muşta taşımak suçmu ? (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
-
Muşta satışı yapılır.. Çeşitler içinhttp://www.facebook.com/alper.erer.1
yada mail atabilirsiniz
fightclub__69@hotmail.com (iki alt çizgi)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AntiArab -- 16 Kasım 2012; 15:58:32 > -
Güncel olsun :)
Şu nefret ettiğim yunuslar nasıl böyle şeyler yapabiliyor arkadaşlar.
Kim beni dövebilir. Elime bıçağı geçirebiir.
Arkam sağlam olucaktı varya. Adamsan geçir ulan adamsan gör o zaman ...
Heyt be iz hala .s -
bileğine güvenemeyen hevaller çakı taşıyor.adam sana çekerse çek tamam ama elle gelen adama kelebek sallamak ne kadar erkeklik? -
quote:
Orijinalden alıntı: ciddi kedi
bileğine güvenemeyen hevaller çakı taşıyor.adam sana çekerse çek tamam ama elle gelen adama kelebek sallamak ne kadar erkeklik?
Yok öyle bir erkeklik
Zaten kimsede o kelebeği çıkarıp saplıycak ... yok. İnsana pozitif yönde güç veriyor . -
quote:
Orijinalden alıntı: PlutosDaddy
quote:
Orijinalden alıntı: Janeiro
quote:
Orijinalden alıntı: aLMaNNN
quote:
Orijinalden alıntı: Stairway to Heaven
çakı var diyelim ver hani yüzük orta parmak arasından küçük sorun olur mu
Arkadaş o kadar küçük 'ÇAKI' ile adam mı korkutacaksın adam mı yaralayacaksın ?
Dostum polis görürse seni çakıyla eğer arkadaşın dediği gibi ''hani yüzük orta parmak arasında'' çakın uzunsa uzun olduğu yeri içine sokuverir
Nerden biliyosun dersen arkadaşımın başına geldi
...
-------------------
Bıçak, muşta vs gibi silah taşıyan insan müsvettelerinden nefret ediyorum. Bileğine güvenmeyip de erkeklik taslayan tipler en beter pavyon karısından da aşağılıktır...
Hocam etrafta kendini çete sanan haddini bilmez 5 para etmeyen insanlardan çokça var ben bunların saldırısına uğradım 3-4 kere . böyle pisliklerden korunmak için yanımda taşımayı düşünüyorum maalesef yanımda 10 kişi gezdiremiyorum , genelleme yapmayın lütfen .
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X