Bildirim
çakı - bıçak - muşta taşımak suçmu ? (5. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
-

Muşta satışı yapılır.. Çeşitler içinhttp://www.facebook.com/alper.erer.1
yada mail atabilirsiniz
fightclub__69@hotmail.com (iki alt çizgi)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AntiArab -- 16 Kasım 2012; 15:58:32 >_____________________________ -
Güncel olsun :)
Şu nefret ettiğim yunuslar nasıl böyle şeyler yapabiliyor arkadaşlar.
Kim beni dövebilir. Elime bıçağı geçirebiir.
Arkam sağlam olucaktı varya. Adamsan geçir ulan adamsan gör o zaman ...
Heyt be iz hala .s_____________________________ -
bileğine güvenemeyen hevaller çakı taşıyor.adam sana çekerse çek tamam ama elle gelen adama kelebek sallamak ne kadar erkeklik? _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: ciddi kedi
bileğine güvenemeyen hevaller çakı taşıyor.adam sana çekerse çek tamam ama elle gelen adama kelebek sallamak ne kadar erkeklik?
Yok öyle bir erkeklik
Zaten kimsede o kelebeği çıkarıp saplıycak ... yok. İnsana pozitif yönde güç veriyor ._____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: PlutosDaddy
quote:
Orijinalden alıntı: Janeiro
quote:
Orijinalden alıntı: aLMaNNN
quote:
Orijinalden alıntı: Stairway to Heaven
çakı var diyelim ver hani yüzük orta parmak arasından küçük sorun olur mu
Arkadaş o kadar küçük 'ÇAKI' ile adam mı korkutacaksın adam mı yaralayacaksın ?
Dostum polis görürse seni çakıyla eğer arkadaşın dediği gibi ''hani yüzük orta parmak arasında'' çakın uzunsa uzun olduğu yeri içine sokuverir

Nerden biliyosun dersen arkadaşımın başına geldi
...
-------------------
Bıçak, muşta vs gibi silah taşıyan insan müsvettelerinden nefret ediyorum. Bileğine güvenmeyip de erkeklik taslayan tipler en beter pavyon karısından da aşağılıktır...
Hocam etrafta kendini çete sanan haddini bilmez 5 para etmeyen insanlardan çokça var ben bunların saldırısına uğradım 3-4 kere . böyle pisliklerden korunmak için yanımda taşımayı düşünüyorum maalesef yanımda 10 kişi gezdiremiyorum , genelleme yapmayın lütfen ._____________________________
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

Hızlı