Şimdi Ara

çakı - bıçak - muşta taşımak suçmu ? (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
87
Cevap
3
Favori
75.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • zaman kötü. bilinçli olarak muşta taşınabilir silah ruhsatı vs. gibi. bende biber gazı falan vardı eskiden. çağlayanda otururduk o zamanlar mitingler falan. dershaneye gidiyorum attım çantaya çaktırmadan polisler taradı buldu. direk dedi korunmak için mi kullanıon he aga dedim iyi geç bakalım dedi.

ha biber gazında ne var. bişi yok. ama bence hepsinden daha etkili. cidden sıkıcan sende zarar alsanda oda zarar alıyor :)

ama muşta taşımak istiyorum açıkcası... bilinçliyim kafa göz dağıtırım !
  • Valla hiç kusura bakmayın taşıyan insan değildir felan diyorsunuzda adamların yanından geçtik diye 7 kişi birden sarktığını bilirim ben muştayı elime alınca en azından bir süreliğine geri çekiliyorlar kaçmaya vakit oluyor.. Gidipte zaten teke tek girişmiyoruz muştayla zor zamanlarda işe yaradığı kesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: BLooD_STaiN

zaman kötü. bilinçli olarak muşta taşınabilir silah ruhsatı vs. gibi. bende biber gazı falan vardı eskiden. çağlayanda otururduk o zamanlar mitingler falan. dershaneye gidiyorum attım çantaya çaktırmadan polisler taradı buldu. direk dedi korunmak için mi kullanıon he aga dedim iyi geç bakalım dedi.

ha biber gazında ne var. bişi yok. ama bence hepsinden daha etkili. cidden sıkıcan sende zarar alsanda oda zarar alıyor :)

ama muşta taşımak istiyorum açıkcası... bilinçliyim kafa göz dağıtırım !

Aynen, biber gazı en mantıklısı.
  • Arkadaş ne saçma bir sistemdir ya , bıçak sorun olmuyor muşta oluyor ! Kullanacağım felan yok sadece alip duvara çivileyeceğim satan yok . Esnafa muşta varmı diyorum adama sankı ruhsatsız silah sormuşum korkarak cevap veriyor .
  • Çakı - bıçak filan Muşta taşımak suç ama Diyarbakırda filansa bilemem
  • Başımdan geçen bir olay. Bir karış kelebek adlı bıçakla aramaya girdim ve bıçağı buldular. Bıçağı almak istedi bende vermedim. Gittik karakola tutanak tuttu ve bıçağı aldım eve geldim. Yakalandığınızda 6. madde den birşeyler anlatıyor genellikle.
    Orta parmak ölçme olayı hikaye...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bluepower

quote:

Orijinalden alıntı: Metalwrath

quote:

Orijinalden alıntı: Dextercrime

Bizim bir arkadaş Assassin's creed 'deki bıçağı yapmıştı.Hayatımda gördüğüm en zekice şeydi.Hala onda ve de taşıyor. Bıçak çıkmış haldeyken yunuslar gelmişti.O ne felan demiştiler.Gayet güzel gösterdi ve yunuslar geri verdiler.Zaten diyarbakırdayız.Burada hayati tehlike çok fazla.

Arkadaşın yüzük parmağını da kesti mi bıçağı engellemesin diye?

assassins creed 2 de leonardo da vinci ezio için geliştirdi o silahı parmak kesilmeye gerek kalmıyor artık

çakı - bıçak - muşta taşımak suçmu ?

• bıçakla ne işiniz var abi adam mı öldüreceksiniz ?

2 tercihiniz var ;

1.si çelik jop
    2.si biber gazı

2 sinin de cezası yok diye biliyorum polis yakalarsa elinden alır biter. Çelik joplar açılıp kapanabiliyor beline koy gez rahatça , biber gazı desen allah korusun ayıyı bile yıkıyor zaten.
  • Serce parmaginin uzunlugunu gecicek her turlu kesici aleti tasimak suctur.
  • selamın aleyküm beyler
    dökülün emanetleri

• rakı-balık Muşta ne arar la
  • Demir beyzbol sopasi ideal.
  • Birinde kulanmadığın sürece birşey olmaz.sadece iki tokat yersin ama kullanırsan muştanın farklı bir cezası var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PlutosDaddy

quote:

Orijinalden alıntı: Janeiro

quote:

Orijinalden alıntı: aLMaNNN

quote:

Orijinalden alıntı: Stairway to Heaven

çakı var diyelim ver hani yüzük orta parmak arasından küçük sorun olur mu

Arkadaş o kadar küçük 'ÇAKI' ile adam mı korkutacaksın adam mı yaralayacaksın ?

Dostum polis görürse seni çakıyla eğer arkadaşın dediği gibi ''hani yüzük orta parmak arasında'' çakın uzunsa uzun olduğu yeri içine sokuverir

Nerden biliyosun dersen arkadaşımın başına geldi

...

-------------------

Bıçak, muşta vs gibi silah taşıyan insan müsvettelerinden nefret ediyorum. Bileğine güvenmeyip de erkeklik taslayan tipler en beter pavyon karısından da aşağılıktır...

Tamam da ben yazın balık tutarken yanımda küçük çakı bulunduruyorum benden de mi nefret ediyon napalım elimizle mi koparalım balığı
  • 6136 sayılı ateşli silahlar kanunu var. muşta ,kama,hançer vb. yasak
  • muşta muşta kullanılırr..
  • quote:

Orijinalden alıntı: YalnızcaKarakter

...
    Tamam da ben yazın balık tutarken yanımda küçük çakı bulunduruyorum benden de mi nefret ediyon napalım elimizle mi koparalım balığı

Cidden yazdığımı anlamadın mı yoksa laf olsun diye mi? Balıkla dövüşüyo musun? Ben de dalarken bıçak taşırım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: İmportant

İngiliz anahtarı taşıyorum. En azından 5 kiloluk levyeyi taşımaktan daha kolay.
    Çakı çekene ingiliz anahtarı çıkarıyorum, dakkada arazi oluyor.

Denenmiştir
  • mıncıka diye söyledigimiz aleti tasıma yasak mıdır is yaparmı nasıl etkili bir bicimde kullanabiliriz acaba ?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.