pazarda gezerken çakı çakmak vs gördüm adamdan bi çakı aldım kelebek yani şakasına muşta varmı dedim '' oo yigenim olmas mı yauvv '' dedi ve parfüm kutusunun altından muştayı çıkardı oha lan dedim kelebek yeter dedim
beyler çakının uzunluğuyla ve yapısıyla(sustalı kelebek vs.) ilgili tam olarak sınır nedir?
Parmak arası olayı şehir efsanesi. Onu yapıcak polisin parmaklarını keserler kolay değil öyle. Üzerinde yakalarlarsa buçağı alır seni gönderirler tehlikeli yerde oturuyorum vs. dersin. Musta ile yakalarlarsa karakola götürürler ailen geliir alır seni. Yunus ların genelinin zina ürünü olduğu konusunda herkes hemfikir.
quote:
Orijinalden alıntı: Janeiro
quote:
Orijinalden alıntı: aLMaNNN
quote:
Orijinalden alıntı: Stairway to Heaven
çakı var diyelim ver hani yüzük orta parmak arasından küçük sorun olur mu
Arkadaş o kadar küçük 'ÇAKI' ile adam mı korkutacaksın adam mı yaralayacaksın ?
Dostum polis görürse seni çakıyla eğer arkadaşın dediği gibi ''hani yüzük orta parmak arasında'' çakın uzunsa uzun olduğu yeri içine sokuverir
Nerden biliyosun dersen arkadaşımın başına geldi
...
-------------------
Bıçak, muşta vs gibi silah taşıyan insan müsvettelerinden nefret ediyorum. Bileğine güvenmeyip de erkeklik taslayan tipler en beter pavyon karısından da aşağılıktır...
durum ve neden taşıdıgına göre değişir. yaş önemlidir mesela gecen arabada seyehat ediyordur cekti polis saga aradı çakıyı aldı cebimden hiç bişey demedi geri bile verdi. mekan , yaş , tipin , konuşma şeklin , sorarsa nedenini söylemen herşey önemlidir.
bende bi ekmek bıçağı vardı küçük bişey onla gezeyim mi
quote:
Orijinalden alıntı: Ricardo.
Çelik cop aldım gecen gün bende onun sınırlaması filan varmı cezası
??
quote:
quote:
Çelik cop aldım gecen gün bende onun sınırlaması filan varmı cezası
??
Bizim bir arkadaş Assassin's creed 'deki bıçağı yapmıştı.Hayatımda gördüğüm en zekice şeydi.Hala onda ve de taşıyor. Bıçak çıkmış haldeyken yunuslar gelmişti.O ne felan demiştiler.Gayet güzel gösterdi ve yunuslar geri verdiler.Zaten diyarbakırdayız.Burada hayati tehlike çok fazla.
Fırlaaaaat! Baaaammmm!
Diyarbakır avcılar lokali...
muşta kullanan birinin 3 ay yattığını biliyorum. çünkü direk olarak silah sınıfına giriyor muşta. taşımayı bilmem ama kavgada kullanırsan yatarsın dostum
quote:
Orijinalden alıntı: Stairway to Heaven
çakı var diyelim ver hani yüzük orta parmak arasından küçük sorun olur mu
Bizim bir arkadaş Assassin's creed 'deki bıçağı yapmıştı.Hayatımda gördüğüm en zekice şeydi.Hala onda ve de taşıyor. Bıçak çıkmış haldeyken yunuslar gelmişti.O ne felan demiştiler.Gayet güzel gösterdi ve yunuslar geri verdiler.Zaten diyarbakırdayız.Burada hayati tehlike çok fazla.
Arkadaşın yüzük parmağını da kesti mi bıçağı engellemesin diye?