Şimdi Ara

Caitlyn Hyper Carry Midir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
0
Favori
6.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Adc ler in çöp olduğu bu metada neden caitlyn çok Op

Edit:bari başlık uyumlu olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BomBidiBom -- 4 Şubat 2017; 22:15:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Range trap yeterli mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Koridor aşaması güvenli ve güçlü olduğundan olabilir
  • Caitlyn herzaman safe pickti şuan seçilmesinin ve göze batmasının sebebi menzilinin getirdigi güven ve siege yeteneği.

• Blade Waltz kullanıcısına yanıt
    O güven hissi karşıda kha&rengar olunca korkuya dönüşüyor
  • Ao Sol kullanıcısına yanıt

Ilk defa gifli cevap vericem umarım olur.

• Cait taa worldsten beri opta kostüm satislari iyi heralde ellemiyolar.

1 2 aya nerflenir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Riot K9 Nasus fiyat
    11 yıl önce açıldı
    Dota 2 Anti Herolar
    11 yıl önce açıldı
    Vayne Kostüm Önerisi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • torpilli herolardan.
  • Range güzel ondandır ama kalista da şu an çok iyi durumda kite düzgün yerlere atarsak iyi oluyor
  • Op luk bi yanı yok fakat menzili ve trapleri ile latede çok güçlü.
  • kurduğu trapler lanede çok kısıtlıyo range gibi gibi
  • Hypercarry şampiyon alan kontrolüne ve iyi erken oyuna sahipse op olur.
  • Menzili aşırı uzun kapanları ile alanı kontrol ediyor çok iyi hasarı var oyun sonu doğru pozisyon alirsa sağlam vuruyor ve ulaşılması güç

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu rework gelmeden önce Late de çöptü artık utanmasa late de Vayne i geçecek

• quote:

Orijinalden alıntı: Hurricane10

Hypercarry şampiyon alan kontrolüne ve iyi erken oyuna sahipse op olur.

Hypercarry değil caitlyn c:
  • Mithrandir. kullanıcısına yanıt
    Nasıl değil? Neye göre söyledin bunu?

Caitlyn latede saldırı hızı botu, pd, runaan ve iyi hasarıyla birlikte nasıl hypercarry olmuyor ben anlamadım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hurricane10 -- 3 Şubat 2017; 23:4:26 >
  • quote:

Nasıl değil? Neye göre söyledin bunu?

Caitlyn latede saldırı hızı botu, pd, runaan ve iyi hasarıyla birlikte nasıl hypercarry olmuyor ben anlamadım?

Hypercarry çok hasar vuran karakterler değil. Yoksa tüm adcler hyper carry olur. Hypercarry dediğimiz şeyler 1v5 atma potansiyeline sahip karakterlerdir. Jinx mesela, birini öldürür pasifi ile koşarak tüm takımı tarayıp içinden geçer. Twitch ultisi ile herkese tek atabilir. Vayne i açıklamama gerek yok. Tristana şuan ne kadar çöp olsa da hypercarry W skilli sayesinde. Eski kog maw da hyper carry idi fakat şuan bilmiyorum ne durumda.

Caitlyn hypercarry değildir.

Fark ettiysen hyper carrylerin çoğu birini öldürdükten sonra diğerlerini de kovalayabilir. Caitlyn de öyle bir durum yok. Üstlerine yürürsün sadece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mithrandir. -- 3 Şubat 2017; 23:14:9 >

Çok hasar derken devamlı hasarı kastettim ve Caitlyn yeteri hasarı AS ile çok rahat çıkarıyor. Ayrıca bahsettiğin 1v5 atma potansiyeli Caitlyn için de geçerli. Söylediğim itemlerle attack speed ve çoklu hasarı çok rahat buluyorsun.

Öyleyse Azir de hypercarry değil sana göre çünkü üzerlerine yürüyemiyor ama baktığın zaman hypercarry?

Sırf bu özellikten dolayı hypercarry değil demen yanlış. Öyleyse Kog'maw da hypercarry değil

Caitlyn hypercarrydir tıpkı Azir'in olduğu gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hurricane10 -- 3 Şubat 2017; 23:32:30 >
  • quote:

Çok hasar derken devamlı hasarı kastettim ve Caitlyn yeteri hasarı AS ile çok rahat çıkarıyor. Ayrıca bahsettiğin 1v5 atma potansiyeli Caitlyn için de geçerli. Söylediğim itemlerle attack speed ve çoklu hasarı çok rahat buluyorsun.

Öyleyse Azir de hypercarry değil sana göre çünkü üzerlerine yürüyemiyor ama baktığın zaman hypercarry?

Sırf bu özellikten dolayı hypercarry değil demen yanlış. Öyleyse Kog'maw da hypercarry değil

Caitlyn hypercarrydir tıpkı Azir'in olduğu gibi.

Caitlyn'e hypercarry diyen tek bir kaynak gösterir misin? 5 yıldır şu oyunu oynuyorum. Bir tek senden duydum caitlyn hypercarry diye. ADC'lerin hepsi devamlı hasar çıkarıyor. Senin mantığına göre lucian, ashe falan de hypercarry herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mithrandir. -- 4 Şubat 2017; 0:16:6 >

Dediğim gibi Caitlyn hypercarrydir ve sebeplerini açıkladım. Bir şampiyonun hypercarry olup olmamasını hiçbir yerden gösteremezsin zaten. Bunu tanımlayacak bazı özellikler vardır ve ben sana onu sıraladım. Lucian'ın late game'i ve attack speedi yeterince iyi değil hypercarry olması için. Ayrıca Lucian çoklu hedefe hasar da veremez.

Ama Ashe hypercarrydir. Gerek AS olsun, gerek çoklu hedefe devamlı verdiği hasar olsun. Senin argümanına göre Kog'maw hypercarry olmuyor çünkü Kog'maw birini kestikçe ne takip edebiliyor ne de yakalayabiliyor. Ben yine söylediklerimi bir mantığa dayandırdım fakat senin mantığına göre Azir bile hypercarry olmuyor bunu açıkla?

Sana göre 3 ya da 4 hypercarry anca bulunuyor oyunda. Jinx, Tristana, Twitch ve Cassiopeia. Vaynei, Aziri, Kog'mawı, Ashei, Caitlyni, Siviri hypercarry sınıfına koymuyorsun. Böyle bir mantık yok. Şunu söylesen bile kabul ederim şampiyonda doğal Attack speed yok.

Sadece Runaan bile Caitlyni hypercarry sınıfına koymama yeterlidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hurricane10 -- 4 Şubat 2017; 0:24:56 >

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.