Şimdi Ara

Caitlyn Hyper Carry Midir (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
0
Favori
6.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Hurricane10

Dediğim gibi Caitlyn hypercarrydir ve sebeplerini açıkladım. Bir şampiyonun hypercarry olup olmamasını hiçbir yerden gösteremezsin zaten. Bunu tanımlayacak bazı özellikler vardır ve ben sana onu sıraladım. Lucian'ın late game'i ve attack speedi yeterince iyi değil hypercarry olması için. Ayrıca Lucian çoklu hedefe hasar da veremez.

Ama Ashe hypercarrydir. Gerek AS olsun, gerek çoklu hedefe devamlı verdiği hasar olsun. Senin argümanına göre Kog'maw hypercarry olmuyor çünkü Kog'maw birini kestikçe ne takip edebiliyor ne de yakalayabiliyor. Ben yine söylediklerimi bir mantığa dayandırdım fakat senin mantığına göre Azir bile hypercarry olmuyor bunu açıkla?

Sana göre 3 ya da 4 hypercarry anca bulunuyor oyunda. Jinx, Tristana, Twitch ve Cassiopeia. Vaynei, Aziri, Kog'mawı, Ashei, Caitlyni, Siviri hypercarry sınıfına koymuyorsun. Böyle bir mantık yok. Şunu söylesen bile kabul ederim şampiyonda doğal Attack speed yok.

Sadece Runaan bile Caitlyni hypercarry sınıfına koymama yeterlidir.

Sen attack speed çok olunca ve alan hasarı vurunca hypercarry olduğunu düşünüyorsun sanırım fakat o iş öyle değil. Her adc'ye runaan kasabilirsin hepsi hypercarry o zaman. Attack speedleri aynı zaten hemen hemen tüm adclerin.

Hypercarry olmak için kaçma kovalama yeteneğine sahip olmak ZORUNDASIN demedim. ÇOĞU dedim fark ettiysen. Kog maw ve vayne'nin hyper carry olmasının sebebi yüzde hasar vurmalarıdır. Jinx ve Twitch'in hypercarry olmasının nedeni ise alan hasarı vurmalarıdır fakat runaandan dolayı değil. Runaan adam akıllı hasar vurmuyor bile. Jinx'in Q'su ve Twitch'in ultisiden bahsediyorum. Ashe zaten hypercarry değil. Hypercarry olacak hiçbir özelliği yok, sivir de aynı şekilde.

Sen kendin istediğini hypercarry sınıfına koy zaten senin için hypercarry olabilir fakat oyunda başka ashe, caitlyn sivir de hypercarry diyen yok. Ha güvenilir bir kaynak getir ashe, caitlyn hypercarry diyen lol forumunu bırakayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mithrandir. -- 4 Şubat 2017; 0:38:11 >

• Mithrandir. kullanıcısına yanıt
    Her adcye runaan kasarsın da Runaan'ın iş yapacağı adcler var yapamayacağı var öyle kastım olduyla olmuyor. MF'ye kastığın an aynı etkiyi yapmaz ya da Luciana aldığın an iş yapmaz. Ayrıca Lucian'da çoklu hedefe ne hasar var ne de yeterli attack speed.

Bu arada sen Ashe hypercarry değil diyorsan bence yarından itibaren oyunu bırak fazla bile kalmışsın. Ashe hypercarry değil, earlysi yok sırf işlevsel olduğu için mi bu kadar tercih ediliyor? Senin az üstte bahsettiğin 1v5 atabilme konusunun kralını yapan şampiyonlardan biri Ashe. Aynı şey Lucian için geçerli değil Lucian hypercarry de değil bunu söyledim.

Çoğu demenle geneli değiştirmiyorsun. İstediğin kadar çoğu belirt orda istisnalar senin bu görüşünün tersini açıklıyor. Tristana'ya da alan hasarı diyecek misin acaba sınırlı hasarı olan Tristanamıza? Ya da Cassiopeia'ya?

Ashe ağır hypercarrydir yüzde vurmasına da gerek yoktur ki başta bazı şampiyonlara sırf alan hasarından hypercarry derken bazılarına true demen komik. Hypercarry'nin net bir tanımını yapamıyorsun demektir. Her true damage vuran şampiyon hypercarry olsaydı...

Sana göre hypercarry yüzde hasar mı alan hasarı mı AS mi? Bahsettiğimiz şampiyonların bazıları bir özelliği barındırmazken diğer kısmı farklı özelliği barındırmıyor. Net bir şekilde çelişki var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hurricane10 -- 4 Şubat 2017; 0:43:8 >

Hurricane10 kullanıcısına yanıt
    Yalnız ikiniz de yanlış biliyorsunuz.

Hyper-carry demek yüksek risk yüksek ödül demektir. Yani özetle iğrenç ötesi bir early game fakat aşırı güçlü late " aa bu kestigim tankmıs aa bu supportmuş" demeden herkesi kesip biçebilen Şampiyonlar.

4 adc Hyper-carry var onlar da Vayne , Kog Maw , Tristana , Twitch

Veigar , Nasus hyper-carry dir , araştırabilirsiniz.

Aynı şekilde Jax ve Kayle'de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blade Waltz -- 4 Şubat 2017; 0:47:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıkıntılı bir arkadaşsın galiba. Hypercarry'nin net bir tanımı yok zaten. Her şampiyonun kendi yetenek kiti, statları açısından bakarsın. Tristanın hyper olmasının nedeni Q'dan gelen attack speed ve W yeteneği. Kogmaw in yüzde hasarı. Her true damage vuran hypercarry değil zaten aslan. Range olup tek true damage vuran vayne var. E darius niye hyper değil de vayne hyper ? Çünkü vayne 1.8 attack speedle 3 vuruşta bir true damage vuruyor. İdrak edebildin mi şimdi ?

Yarın oyunu birak diyor ya Ashe nerede hypercarry olarak gösteriliyor ? Ashe'nin seçilmesinin tek olayı şuan oyunun birini aradan çıkarma üzerine kurulu olması. Bu yüzden varus, malzahar pickleniyor. Ashe hypercarry olduğundan değil. Oyunlar uzamıyor bile adam akıllı profesyonel arada ne hyper carry'sinden bahsediyorsun.

Hala kendi mantığınla konuşup duruyorsun. Kaynak göster forumu bırakayım diyorum. Kaynak da atmıyorsun.

@Blade Waltz : Nasus ve veigar'i hypercarryden saymaz çoğunluk. Sayanlar genel de der ki sınırsız güce sahip olabiliyorlar fakat hypercarry olacak seviyeye gelmeleri çok zor.
    Jax ve kayle hyper-carry sınıfına koyulabilir fakat şuan benim konum ADC hypercarryler. Benim yanlış bildiğim bir nokta yok. Jinx de hyper-carry burada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mithrandir. -- 4 Şubat 2017; 0:53:4 >

• Blade Waltz kullanıcısına yanıt
    Ashe ve Sivir hypercarrydir bunu itiraz eden haklıdır

Dünya düzdüz adaleti yoktur

O zaman Ashe hypercarry değildir diyerek ve laf çakarak zaten çelişkide olduğunu kanıtladın. Hypercarry'nin net tanımı yoksa insanlar her şampiyonu kendine göre hypercarry sınıfına koyar kesinlikle söylediğin olayda hata var.

''Range olup tek true damage vuran vayne var. E darius niye hyper değil de vayne hyper ? Çünkü vayne 1.8 attack speedle 3 vuruşta bir true damage vuruyor. İdrak edebildin mi şimdi ?''

Zaten aynı özellik Ashe de yok Net bir şekilde kendi açıklamanın anti tezini sunuyorsun şu açıklamayla benim cevap vermeme bile gerek yok. Hem hypercarry tanımı olmuyor deyip hem de Ashe nerede hypercarry olarak gösteriliyor diyecek kadar oyun bilgin yoksa yine beni kanıtladın

Valla gülüyorum sizin gibi yorumda kendi cevabını da veren kişilere. Tutarlılık 0.

• quote:

O zaman Ashe hypercarry değildir diyerek ve laf çakarak zaten çelişkide olduğunu kanıtladın. Hypercarry'nin net tanımı yoksa insanlar her şampiyonu kendine göre hypercarry sınıfına koyar kesinlikle söylediğin olayda hata var.

''Range olup tek true damage vuran vayne var. E darius niye hyper değil de vayne hyper ? Çünkü vayne 1.8 attack speedle 3 vuruşta bir true damage vuruyor. İdrak edebildin mi şimdi ?''

Zaten aynı özellik Ashe de yok Net bir şekilde kendi açıklamanın anti tezini sunuyorsun şu açıklamayla benim cevap vermeme bile gerek yok. Hem hypercarry tanımı olmuyor deyip hem de Ashe nerede hypercarry olarak gösteriliyor diyecek kadar oyun bilgin yoksa yine beni kanıtladın

Valla gülüyorum sizin gibi yorumda kendi cevabını da veren kişilere. Tutarlılık 0.

hypercarry'nin net bir tanımı yok derken kastettiğim şey "alan hasarı varsa hypercarrydir" ve "range 600olmalı" böyle bir şey yok. Twitch'in hypercarry olmasını sağlayan şey alan hasarı iken kog maw'in yüzde hasarı. Net bir tanımı yok derken bunu kastettim.
    Kaynak at bakalım ashe nerede hypercarrymiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mithrandir. -- 4 Şubat 2017; 0:56:29 >

Ben range 600 olmalı dedim mi? Ama çoklu hedefe hasar vermek var. Vayne'in istisna olması da senin 2 üstteki yorumunun karşıtını sunuyor. Sen sıraladın alan hasarını veren ya da yüzde hasar vuran bazı şampiyonları fakat Vayne o bölümden girmiyor zaten 2 üstteki yorumumda ben de belirttim. Bence yorumlarını tekrar oku net bir şekilde çelişkidesin.

Caitlyn için konuşalım. Benim burdaki yazdığım yoruma verdiğin 2.cevap ile tamamen yanlış bir argüman sundun. Hypercarry değil diyebilirsin fakat sunduğun argüman 100% hatalı. Sebebin yanlış.

Oyunda Jinx'in bile hypercarry olduğunun kanıtını herhangi bir siteden bulamam. Varsa o site sen bize at biz de hangi şampiyonda hata yaptığımızı bulalım.

Bu arada Ashe senin söylediklerine göre (Darius örneği, range örneği ve AS örneği verdin) 100% hypercarry.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hurricane10 -- 4 Şubat 2017; 1:2:5 >
  • quote:

Ben range 600 olmalı dedim mi? Ama çoklu hedefe hasar vermek var. Vayne'in istisna olması da senin 2 üstteki yorumunun karşıtını sunuyor. Sen sıraladın alan hasarını veren ya da yüzde hasar vuran bazı şampiyonları fakat Vayne o bölümden girmiyor zaten 2 üstteki yorumumda ben de belirttim. Bence yorumlarını tekrar oku net bir şekilde çelişkidesin.

Caitlyn için konuşalım. Benim burdaki yazdığım yoruma verdiğin 2.cevap ile tamamen yanlış bir argüman sundun. Hypercarry değil diyebilirsin fakat sunduğun argüman 100% hatalı. Sebebin yanlış.

Oyunda Jinx'in bile hypercarry olduğunun kanıtını herhangi bir siteden bulamam. Varsa o site sen bize at biz de hangi şampiyonda hata yaptığımızı bulalım.

Bu arada Ashe senin söylediklerine göre (Darius örneği ve AS örneği verdin) 100% hypercarry.

600 range olmalı demedin zaten, ben kendi kendime örnek verdim zaten. "yüzde hasar vuran bazı şampiyonları fakat Vayne o bölümden girmiyor" Vayne'nin W skill'i neye göre vuruyor ki ?

10 saattir pc başındayım 2 üstteki yorum, 2. cevap falan bakacak beynim yok şuan. 5 yıldır şu oyunu oynuyorsam ve bildiğim gram bir şey varsa. Onlar da ashe ve caitlyn'in hypercarry olmadıkları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mithrandir. -- 4 Şubat 2017; 1:3:20 >

İşte bu senin tanımına göre hypercarry değil. Ben hypercarry olarak tanımlıyorum. (Caitlynden bahsediyorum) Diyorum ya sana varsa böyle bir site paylaş bizimle. Hiçbir zaman yanlışım varsa itiraz etmedim, kabul ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hurricane10 -- 4 Şubat 2017; 1:3:29 >
  • quote:

İşte bu senin tanımına göre hypercarry değil. Ben hypercarry olarak tanımlıyorum. (Caitlynden bahsediyorum) Diyorum ya sana varsa böyle bir site paylaş bizimle. Hiçbir zaman yanlışım varsa itiraz etmedim, kabul ettim.

Birkaç link bırakayım bilgilendirici olarak :http://forums.eune.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=793699
    https://www.reddit.com/r/summonerschool/comments/29axwd/list_of_all_hypercarries_for_every_role/

Şuan dediğim gibi 10 saattir pc başındayım açıklayacak dermanım yok. Bu 2 linkten caitlyn, ashe'in neden hyper olmadıklarını anlayabilirsin sanırım. Eğer ingilizcen yoksa yarın uzun uzun çeviririm hepsini.

İyi de bu net bir kanıt olarak sunulamaz ki? Orda bazı kişilerin kendi görüşünü açıklaması var. Kanıt gösteremem dediğim de bu yüzden. Herhangi bir şampiyon hypercarry sınıfında listelenmiyor.

Şimdi yorum değiştirmek gibi olmasın da bakıyorum bazı kişiler Yasuo'yu ya da Vlad'ı hypercarry sınıflandırıyor diğer kişiler 11-12 kere artılamış bunu mu kaale alacağım?

Hala iddia ediyorum net bir şekilde listelenmediğine göre fikrimi değiştirmem. Beni tatmin etmedi bu kısım. Birçok şampiyonu aynı şekilde bu listeye koyabiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hurricane10 -- 4 Şubat 2017; 1:12:28 >
  • quote:

İyi de bu net bir kanıt olarak sunulamaz ki? Orda bazı kişilerin kendi görüşünü açıklaması var. Kanıt gösteremem dediğim de bu yüzden. Herhangi bir şampiyon hypercarry sınıfında listelenmiyor.

Listelenmediğini biliyorum. Ama bazı şeyler topluluk olarak kabul edilir. Oyunda burst mage, control mage diye şeyler de yok. Ama ben burst mage diyince aklına leblanc gelmedi mi? Control mage diyince lissandra, orianna gelmedi mi? Hah! Hypercarry ADC diyince de twitch, jinx, vayne, kog maw gelir. Ha sen kendin dediğim gibi hypercarry olarak tanımlayabilirsin fakat community öyle tanımlamaz.

O linkleri atmamın sebebi de bu. Gayet mantıklı bir şekilde neden olup olmadıklarını açıklamışlar.
    Community sürekli yeni bir şey icat ediyor zaten. Onların nasıl tanımladığının bir önemi yok benim için. Çoğu şampiyonu net bir şekilde bir sınıfa da yerleştiremediler bunu iyi biliyorum. Oyunda 140a yakın şampiyon varsa 45-50 tanesi net bir sınıfta bile değil. Bu yüzden benim görüşümü kimin önemsediğini de dikkate almıyorum. Dedim ya sen gelirsin Caitlyn, Ashe hypercarry değil dersin ben tam tersini düşünürüm sırf bu verdiğin linkteki kısımların çoğuna hatta nerdeyse tamamına uyduğu için. Ama sana göre eksik 1 özelliği varsa bile bu sınıftan mahrum tutarsın.

Yeni gördüm Orianna bile hypercarry sınıfına koyulmuş yapma güvenilecek bir yer değil ki daha önce 3-4 kere bakıp net çıkarım yapamadığım yerler burası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hurricane10 -- 4 Şubat 2017; 1:29:57 >
    Evet biraz yanlış bi tabir kullanmışîm afedersiniz.Ben size katılmıyor değılim sadece Hyper-carry tanımı nasıl yapılıyor o konuda biraz farklı düşünüyorum ve bunu sadece ben değil bütün yabancı forumlar böyle idrak etmiş . Teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: ForWinTakeSupport

Range güzel ondandır ama kalista da şu an çok iyi durumda kite düzgün yerlere atarsak iyi oluyor

Kalista ilk çıktığında hayran olmuştum.Şimdi nerf ata ata ne hale geldi.

• Hypercarry adcler için türetilen bir deyiş aslında. Manası late gamede durdurması zor olan adc. Doğal kitinden ötürü vayne,kogmaw,twitch,tristana ve jinx bu kategoride. Bunlar genelde range,true dmg,yüksek a.speedleri sayesinde kule, baron, tank..vs hızlıca eritebilen carryler. Tabi bu zamanla farklı yorumlanarak earlysi zayıf olup late gamede terör estiren veigar,nasus,irelia gibi champler için de kullanıldı. Herkesin yorumuna saygı duyuyorum ama caitlyn,ashe,varus,syndra,orianna falan hypercarry değildir.

• quote:

Hypercarry şampiyon alan kontrolüne ve iyi erken oyuna sahipse op olur.

Cait oyunda MFden sonra latede hasar bazında en çok düşen ADC ne hypercarrysi. :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lütfen şaka yapıyorum de

• Şaka mı bu? Caitlyn hasar bazında düşüyor diyorsan hiç Caitlyn pasifi yememişsin kafana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hurricane10 -- 4 Şubat 2017; 10:45:34 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.