Şimdi Ara

teemo aldım build öneriniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• "" yapınca çok kuul olmuşsun panpa.

Not:Takip mesajı.
  • Wriggle's, wits end, madred ve duruma göre bir defans item'i. Frozen mallet ve Bloodthirster'da alabilirsin
  • adam şekilci beyler dağılın
  • Doran's ring ---> berserker grav ---->frozen mallet ---->malady ---->rabadon's deathcap ---->hexte gunblade
  • bnce dorans blade - berserker - black clever - phantom - ie - frozen . ben genelde bottan sonra black clever cıkmaya calısrım. eger feedlenirsem direk infinity alırım sonrası maglum gg
  • Ben tank runeları ve 9/21/0 ile oynuyom spell olarak exhaust+ignite kullanırım.Buildim şöyle:

Doran's Blade - Malady - Sorcerer's Bots - Ya Wits end ya da Nashor's Tooth kasarım(Karşıdaki apler çok can sıkıyorsa Wits End.Sadece birini tercih et) - Burada eğer tankın çok iyi iş yaıpyorsa önce Bloodrazor alırım yapamıyorsa önce Frozen Mallet alırım - Buildini ya Rabadon ile ya da Guardian Angel ile bitirebilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matrix56 -- 6 Ağustos 2011; 18:13:10 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ashe İçin Ne skilleri alıyım
    12 yıl önce açıldı
    Vayne için nick önerisi
    11 yıl önce açıldı
    Vayne Kostüm Önerisi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Mobafire'a noldu kardeşim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: XavionS

Mobafire'a noldu kardeşim?

mobafiredaki teemo buildlerine baktım ama mercury boots kasanlar bile var
  • quote:

Orijinalden alıntı: matrix56

Ben tank runeları ve 9/21/0 ile oynuyom spell olarak exhaust+ignite kullanırım.Buildim şöyle:

Doran's Blade - Malady - Sorcerer's Bots - Ya Wits end ya da Nashor's Tooth kasarım(Karşıdaki apler çok can sıkıyorsa Wits End.Sadece birini tercih et) - Burada eğer tankın çok iyi iş yaıpyorsa önce Bloodrazor alırım yapamıyorsa önce Frozen Mallet alırım - Buildini ya Rabadon ile ya da Guardian Angel ile bitirebilirsin

eğer tankın çok iyi iş yapıyorsa derken
  • Mercury boots kasıyorsun zaten. Madem "bile" kelimesini kullanabilecek kadar Teemo biliyorsun, diğerlerini değerlendirebiliyorsun, o halde neden bize soru soruyorsun?

Akıl, fikir. Bunlar güzel şeyler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre510

quote:

mercury boots mu oha ? ne ezikler war ya mercury boots mu alınır teemoya sacmalık yani. magic resist tenacity felan bunlar ne gereksiz seyler teemo icin. mobafire dakiler oyunu bilmio bakma sen onlara
  • quote:

quote:

/>

• quote:

Orijinalden alıntı: Mjöllnir

Mercury boots kasıyorsun zaten. Madem "bile" kelimesini kullanabilecek kadar Teemo biliyorsun, diğerlerini değerlendirebiliyorsun, o halde neden bize soru soruyorsun?

Akıl, fikir. Bunlar güzel şeyler.

aferin sana git mercury kas teemo ya takımın ne dicek bakalım magic res veriyo tamamda onun için wits end var !
  • Takımın ne dediğinin ne önemi var? Warmog+Atma yaptığın her 5 oyundan 4'ünde de omg nab diyorlar ama oyun sonunda arkadaş olarak ekliyorlar ne iş?
  • Recommended'deki ilk iki item. Dorans Blade ve Berserker bilmemneydi sanırsam. Sonra ilk Phaentom Dancer, Black Cleaver Blood Thrister sonra İnfinity Edge veya bir defans itemi
  • quote:

Takımın ne dediğinin ne önemi var? Warmog+Atma yaptığın her 5 oyundan 4'ünde de omg nab diyorlar ama oyun sonunda arkadaş olarak ekliyorlar ne iş?

tamam aferin sana sen kas mercury
  • quote:

quote:

Takımın ne dediğinin ne önemi var? Warmog+Atma yaptığın her 5 oyundan 4'ünde de omg nab diyorlar ama oyun sonunda arkadaş olarak ekliyorlar ne iş?

http://www.solomid.net/guides.php?g=658
  • quote:

Orijinalden alıntı: z Z z Z z Z

quote:

quote:

http://www.solomid.net/guides.php?g=658

milyonda 1

Edit: Çok aradın mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre510 -- 6 Ağustos 2011; 20:27:32 >

• Bak bu mesela güzel bir build'tir, öneririm. Öyle artistliğe gerek yok, bildiğimizi yazalım istedin yazıyoruz. Bilmiyorsan atar yapmayıp dinlemeyi öğreneceksin.

teemo aldım build öneriniz ?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.