Şimdi Ara

Çağrı Cihazı Portu Kurulumu (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
190
Cevap
4
Favori
18.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • whatsapp grubu olacaksa kuralım bi orda ne yapabiliriz diye bakalım şuan anadolucell bziz gördüğü için hiçbir şey söyliyemiyorum
    söylersem önlem alırlar

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anadolucell ise alanlari sahte bir cihazla bilgisayarana baglanip tum bilgilerine resimlerine belgelerine erisebilcekler ustune elektromor sitesini tavsiye eden anadolucelldir banada tavsiye ettikleri mesaj duruyor . Ben son anda kurtardim kendimi o cihaza gerek yok yani onlar icin uygulama ile baglaniyorlar daha onceki call center firmalariyla gorustugumde evden baglanirken uygulama ilr baglanildigini soylemislerdi eger anadolucell kurumsal bir firma ise youtube ise alimlarini nasil yaptiklarini video olaraknyuklemisler ve orada detay veriyorlar tamamini dinlerseniz belli standart br yaziyi size okuyorlar ise alim icin arayanlar yetkili kisi degil ise alinanan personeller yetkili birnkisiye ulasmak ne mumkun sigorta 30 gun sonra demeleride yanlis 1 ay niye bedeva calisalim ki .

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Srsb S kullanıcısına yanıt
    Cihazın linkinin verildiği SMS zaten farklı numaradan geliyor. Mesela bana SMS atan numaranın sonu 31 77. Bu muhtemelen aramayı yapan arkadaşın numarası. WhatsApp grubu da uygun olabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 611 31 77 evet numara bu ben onunla konuşuyorum şuan 1,5 saat önce dediki teknik ekibimiz sizinle iletişime geçip ordan program kurulumunu başlatıcak mış mış mış
    whatsap için mailime numara atabilirsiniz
    mailim yukarda

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mail yazdım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu konu nasıl hala açık ? Adamlar göz göre göre dolandırıcılık yapıyor konu kilitlensin.
  • Firmayla hiç işim olmadı gündemde görünce bir bakayım dedim. Yahu arkadaşlar çalışacağınız firmayı hiç mi araştırmıyorsunuz? bu kadar saf olmayın lütfen.

    Adamlar sitesinde 4-5 senelik sektör tecrübesinden falan bahsetmiş ama whois sorgusu çektiğimde alan adının Haziran ayında kaydedildiğini gördüm ayrıca whois bilgileri de gizli, hangi kurumsal firma whois gizler ki?
    Belki işinize yarar buraya da bırakayım da.

    Domain Name: anadolucell.com
    Registry Domain ID: 2403349899_DOMAIN_COM-VRSN
    Registrar WHOIS Server: whois.yoursrs.com
    Registrar URL:http://www.realtimeregister.com
    Updated Date: 2019-06-17T21:38:18Z
    Creation Date: 2019-06-17T20:33:52Z
    Registrar Registration Expiration Date: 2020-06-17T20:33:52Z




  • siyar2 S kullanıcısına yanıt
    Katılım zamanı: 03 Eylül 2019

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu popülerde gördüm. Whois çektim; anadolucell.com, elektromotor.com , hepsicihaz.com sitelerinin alan adları aynı tarihte aynı firmadan alınmış ve üstteki arkadaşın dediği gibi alan kişi bilgilerini gizlemiş.


    Çağrı Cihazı Portu Kurulumu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hades333 -- 6 Eylül 2019; 13:6:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar, bu konu ile ilgili bir süredir araştırma ve inceleme içerisindeyim ve gördüğüm kadarıyla benim gibi takip eden ve konu hakkında benzer düşüncelere sahip olan insan sayısı az değil.
    Öncelikle anadolucell' i tırnak içinde belirticem "konu dışında bırakarak" firmaya bir kaç sorum olacak. Amacım sizi suçlamak değil aksine size kendinizi açıklama ve aklama fırsatı sunmaktır.
    Soru 1: u fixed denilen bu cihaz sizin için nu kadar önemliyse kullanıcılara eğitim aşamasında öncesinde veya sonrasında detaylı bir şekilde kurulum kullanım ve bunun önemi hakkında neden hiç bir bilgi verilmiyor?
    Soru 2: Cihazın satışı yasal ve kayıtlı bir ürün ise neden siz temin edip satışını kolaylaştırıp sağlıklı işlem yapmıyorsunız?
    Soru 3: Hepsinden önemlisi bu kadar insan mağdur iken burada yorum yapanları suçlamak yerine insanları kandıran kişilerin peşine düşüp neden onlar hakkında yasal işlem başlatmıyorsunuz?
    Soru 4: Bu cihaz satışını yapan kişi ve/veya kişilerle hiç bir ilginiz olmadığını iddia ediyorsunuz lakin bakıldığında 2 farklı sitede ve sahibinden de verilen ilanların adresinin istanbul görüldüğü halde gelen kargoların kaynağının tek bir kişiden olmakla birlikte kocaeli izmit ten kargo göndermesi size olan yakınlığından dolayı sizi hiç mi rahatsız etmiyor?

    Anadolucell' in burada zan altında kalmadan bu işi çözmesi gerekir.
    Çünkü insanlara türkcell vodafone gibi kurumsal firmaların adlarını kullanarak verdiğiniz vaadlerin size nasıl mükellefiyet ve maliyet çıkaracağınızdan emimin haberiniz vardır.
    Tüm bu bahsedilenler ses kayıtlarınızda sms lerde görüntülerde ve dökümanlarda sabittir. Bu işi çözemiyorsanız sizin de sorunun bir parçası olduğunuz aşikardır.

    Gelelim asıl konumuza;
    bende aynı şekilde diğer mağdur olan kişiler gibi bu işi araştırmak için denedim ve sonuç şaşırtmadı beni.
    Tam bir hafta önce 28.08.2019 tarihinde hepsicihaz.com dan u fixed siparişi verdim ama gel görelim ki sipariş sonrası ne kargo bilgisi ne iletişim bilgisi ne de maillerle yapılan bildirimlere hiç bir geri dönüş sağlanmadı.
    Aradığımda sitedeki tel no aktif değildi hala değil.
    Ve dün kargo elime ulaştı tam 8 gün sonra. Tabi sonuç hayal kırıklığı..! Gönderilen şeyin ne olduğu bile belli değil bir kablo var delikten geçirilmiş bağlantı yapılmış neye yarar bilmiyorum. İçerisinde garanti belgesi, kullanım kulavuzu, ürün bilgisi, fatura vb. hiç bir begle ve bilgi bulunmuyor.
    İade için veya bilgi almak için satış yapan siteye hiç bir şekilde ulaşamazsınız çünkü ne numara ne mail ne de kişiler aktif değil.
    Ama sahibinden de bulunan ilana mesaj attığımda oradan alışveriş yapmadığım halde pişkin bir cevap aldım.
    İşin daha komik yanı hepsicihaz.com dan ödemeyi kredi kartı ile yaptım ve kargo bedelini de aldılar yetmezmiş gibi karşı ödemeli gönderi ile bir daha kargo bedeli ödedim.
    Gelen şey (bence bir cihaz değil) her ne ise çok uyduruk olmakla birlikte tam bir sahtekarlık ürünüdür. Dikkat edin ufak para diye kimse kaale almıyor ama adamlar böyle ufaktan biriktirerek dolandırıyor olabilirler. Ufak dediğimiz para binlerce kişi ile etkileşime geçtiğinde ne kadar da büyük bir meblağ olacağınız herkes parmağıyla hesap edebilir.
    Kimse enayi değil, salak ve akılsız değil. Gerekeli tüm mercilere şikayetler yapılmıştır. Böyle bir dolandırıcılık var ise ki çok bariz şüpheler barındırıyor bu yüzden Sizlerden ricam şikayetlerinizi eksik etmeyin ve ulaşabildiğiniz her yere TÜKETİCİ Hakem heyetine, Savcılığa, Cimer’e Şikayetvar a vb yerelere başvurularınızı yapın şikayet edin platformlarda paylaşın ki daha fazla insanın canı yanmadan bunlar daha fazla türemeden önünü keselim.
    Bu kişi ve/veya siteler organize bir şekilde yapıyor bu işi sanırım. 2 farklı site ve sahibindende de aynı kişilere ait ilanlar vardır hepsi bir noktada birleşiyor detaylı incelediğimde.
    Ama bu dava ile birlikte tüm siteler ve kişiler arasında nasıl bir bağ varsa ortaya çıkacak çok yakında ve haklarında nitelikli dolandırıcılık ile birlikte siber suçların en ağır maddeleriyle dava açılıp, her mağdur edilen kişi için ayrı ayır maddi ve manevi tazminat davası açılmakla birlikte hapis istemiyle yargılanması için tüm çaba gösterilecektir.
    Bu işin içinde olan destek veren yardım ve yataklık eden herkes tek tek tespit edilecektir.
    Herkes rahat olsun kimse kendini zeki, karşısındaki salak sanmasın..
    Yargı süreci devreye girdiğinde çok daha net bir şekilde bazı sitelerin kişilerin ve/veya firmaların ortadan nasıl kaybolduğunu birlikte göreceğiz. Saygılarımla.

    https://internet2.btk.gov.tr/sitesorgu/

    1.http://www.anadolucell.com/ -Creation Date: 2019-06-17T20:33:52Z Yer Sağlayıcı:Alastyr Telekomunikasyon A.S.

    2.http://hepsicihaz.com/ - Creation Date: 2019-06-17T20:34:00Z Yer Sağlayıcı:Alastyr Telekomunikasyon A.S.

    3.http://www.elektromor.com/ - Creation Date: 2019-06-17T20:33:57Z Yer Sağlayıcı:Alastyr Telekomunikasyon A.S.

    4.https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-cevre-birimleri-u-fixed-cagri-merkezi-portu-717092230/detay


    Çağrı Cihazı Portu Kurulumu
    Çağrı Cihazı Portu Kurulumu
    Çağrı Cihazı Portu Kurulumu
    Çağrı Cihazı Portu Kurulumu
    Çağrı Cihazı Portu Kurulumu
    Çağrı Cihazı Portu Kurulumu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vsire -- 6 Eylül 2019; 15:20:11 >




  • ben vidaları çıkaramadım sanki onlarıda açmayalım diye vidalara da silikon koymuş olabilirler 1 satten fazladır açmaya çalışıyorum 1cm bile dönmedi

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://eksisozluk.com/anadolucell--6167148 buradaki bir arkadaşımızda çok güzel özetlemiş, mümkün oldugunca konuyu yayalım bence, gerekirse bununla alakalı forumda konu açabiliyorsak açalım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben Twitter da yazacağım. Tüm ilgili merciler orada aktif. Twitter da her zaman karşılık bulur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olaylar olaylar bizi şikayet edeceklermişşş
    bu şey elektromor.com

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çağrı Cihazı Portu Kurulumu

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • olayları takip et falan diyor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • xvantur X kullanıcısına yanıt
    Zorladığında elbet açılacaktır sıcak silikonla tutturulmuş şekilde olduğu için yapışmıştır, ama açtığında büyük bi hayal kırıklığı ve boşluk hissedeceksin...
  • inann kargoyu açtığımda o boşluğu hissettim :))

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • xvantur X kullanıcısına yanıt
    Evet olayları hep birlikte takip edelim :) Eminim onlar bizden daha çok takip ediyodur :)
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.