Şimdi Ara

Çağrı Cihazı Portu Kurulumu (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
190
Cevap
4
Favori
18.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bunlar hain bunlar dolancırıcı bunlar cezalandırılmalı bunlarda şeref yok haysiyet yok şuna bakın cihaza bakın güya cihaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar lütfen bilgisayarınıza söyledikleri o programı kurmayın.
  • arkadaşlar bende 2 adet cihazı alımı yaptım elımde bılgıler var bununla ılgılı eğer kartla aldıysanız kredı kartı itiraz bölümünden başvuru yapabılırsiniz paranın sıze iade edilmesi 6 ay kadar sürüyor son olarak whatsap grubuna benıde alırmısınız bende hakkımı aramak istiyorum mevzu giden 70 80 tl değil herkes gibi bende işsizim ve 6 ay sonra askere gidicem kimse işe almıyor bu şahıslar insanların iş bulma duygularıyla oynayıp onları sömürüyorlar gruba alın lütfen ufukderin6262@gmail.com adresine mail atın numaramı atiyim size
  • xvantur X kullanıcısına yanıt
    üstad mail adresini yaz sana numaramı atiyim ordan konuşalım
  • Plastik kutunun içerisine ucu kesik hiç bir boka yaramayan bir kablo koymuşlar, kablonun giriş yeri de şişle eritilip delik açılmış.
    Hiç bir fonksiyonu olmayan boş plastik bir kutu.

    İş arayan insanları aptal yerine koyuyuorsunuz.
    Alenen dolandırıcılık söz konusu.
    İki site de haberli.

    Çağrı Cihazı Portu Kurulumu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayaz-ım -- 8 Eylül 2019; 21:9:36 >
  • Arkadaşlar hangi banka ile alışveril yaptıysanız hizmet alamadım deyip itiraz edebilirsiniz. Ayrıca pay tr üzerinden de şikayetde bulunabilirsiniz. Çünkü ödeme yaptığımız kanal pay tr. Son olarak cimere başvurun. Ne kadar çok şikayet o kadar hızlı çözüm alabiliriz. Ben hepsine başvurdum. Sizlerde başvurunki çoğunluk sağlansın. İşlemlerimiz hızlı çözüme kavuşup, onların başkalarınaçı dolandırmasını engelleyelim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar ben araştırmalarımda gördüm ki bunlar bu işi 2017 senesinden beri yapıyorlarhttps://evkadinlarinaekis.blogspot.com/ bakın daha birçok alanda dolandırıcılık girişimleri olmuş kim bilir kaç insana yaptınız bu kesinlikle cezasız kalmamalı ben susmuyorum susmam da kaç insan uyduruk bir portu bilgisayarına takarak çalıştığını zannederek günde 5 6 7 saatini verdi ya siz bunun bir cezası olmayacak mı sandınız ? ben cimere yazdım ifademi verdim ve siber suçlara başvurdum !
  • https://evkadinlarinaekis.blogspot.com/ lütfen dikkatli bakın bu sitedeki evde iş ilanlarının altında hep murat dumlupınar yazıyor ! ve anadolucellde de murat dumlupınar ! bu kadar tesadüfi bir olay olamaz apaçık her şey ortada ! bana programı kurdurtan da murat dumlupınardır ! bakın adliyede siber suçlara başvurdum hakkımı sonuna kadar arıyorum benden giden 90 tl olabilir sen ne hakla benden veya bir başkasından alabilirsin bu parayı ! haram zıkkım olsun kan kusarak geberin inşallah. bir de buraya yazıyorsun hala kurumsal davranıp açıklama yapıyorsun ! ulan polis teyit etti böyle bir kurum kuruluş yok dedi ! milleti ne yüzle tehdit edersin ters psikoloji yapma kes. Kimse hakkını alamamış değil biz kurumsalız eğer bir kişi şikayet ederse şirketimize kilit vurmaya hazırız diyor şikayet ediyorum hakkım yendi hadi çık karşıma adliyede hesaplaşalım !




  • anadolucell kullanıcısına yanıt
    siz suçu cihazı satana atıyorsunuz o kişinin numarasına ulaştım o da suçu size atıyor. kendinizi akıllı mı sandınız bu şekilde bir bok ispatlanmaz mı sandınız :) ispatlandı belgeler kapı gibi elimde kolay gelsiiiiinnnnn. hala firma ağzı yapıp ütopik dünyandan bahsetme kes !
  • https://ailenizekatki.blogspot.com/2019/09/u-fixed-cagri-portu-nasil-kurulur.html 4 EYLÜL 2019 DA YAYINLANMIŞ BİR İLAN BİR BİLGİLENDİRME ! BAKIN KENDİNİ AKLAMAYI BIRAKIP BUNLAR BENİM MASKEMİ DÜŞÜRDÜ BEN BAŞKA YERLERDEN BENİ TANIMAYANLARI NASIL DOLANDIRIRIM PEŞİNDELER ! SİZİN ÜZERİNİZE ÇÖKECEĞİZ BUNU BÖYLE BİL .
  • eninde sonunda yakalanırlar, ben konuyu Vodafone'a bildirdim firmanızın adını kullanarak dolandırıcılık yapıyorlar diye. Tabi ilgili makamlara da. Ancak yeni birileri çıkmış Süperonline ile çalışıyoruz diye 325 tl karşılığı program satıyorlarmış. Gerisi malum. Dikkatli olun arkadaşlar.
  • adamlar donanım haberde piar yapıyor resmen. vurabildiğine vuracak anlaşılan.

    Çağrı Cihazı Portu Kurulumu


    buda instagram hala harıl harıl adam düşürüyorlar.
    https://www.instagram.com/anadolucell/?igshid=4bu2wzwozfte



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockandemir84 -- 9 Eylül 2019; 12:40:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ben yazmıştım daha önce CİMER e resmi şikayette bulundum. Porgrami bilgisayarimdan sildim. Ancak paramı geri istedim cevap yok tabii. Burada ki bilgilendirmeler çok değerli. Ama ben kredi kartı ile değil, banka kartı ile aldım o aptal plastiği.
    Yine de bankaya durumu aktarıp, para mı alabilir miyim bilmiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilmeyenler için ben de fotoğraf atayim. İki kere kargo ücreti odetilen ve gerçekten son paramla aldığım uyduruk şeyi
    Çağrı Cihazı Portu Kurulumu
    Çağrı Cihazı Portu Kurulumu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bak sen burda bela okuyup, yalan söylüyorsun !
    Seni bunlar kurtaramaz. Herkesin elinde var gönderilen aletten. Hepimiz içine baktık bilgisayara takıp bir numara olmayınca. Biz o aleti olayı araştıran kuruma gostermeyecek miyiz?
    Ödediğimiz paraların kayıtları yok mu ?
    Neyin kafası bu?
    Ama devam edin. Ben magduriyetimin yaninda bir de böyle terbiyesizlige maruz kalınca iyice bileniyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neler oluyor N kullanıcısına yanıt
    Dayı ben boşuna bela okumam. burda bişey ters anladınmııı. benim mesajlarıma bak savunmadım kimseyi. kime gösteriyosan göster bananee. ben bana gelenin resmini attım. burda zaten 3 5 çakal var kendini akıllı sanıyor.
  • siyar2 S kullanıcısına yanıt
    Şerefsiz sensin dolandırıcılarla ortaksın sanırım ama sizin ümüğünüze çökeceğiz oğlum. Arıyoruz telefonu açan yok mesajlara dönen yok sen çıkmışsın birkaç gün sonra burada dandik başka bir alet daha gösterip güya buradaki mağdur insanlarla kafa yapıyorsun. Her şeyden önce ip telefon kullanılmadığı için zaten bizden böyle bir cihaz istenmemesi lazım. Kullanmamız için veerilen program zaten bütün işi yapıyor. Sen daha neden bahsediyorsun? Bir daha mağdur insanlarla ileri geri argo laflarla konuşma!


    Çağrı Cihazı Portu Kurulumu Çağrı Cihazı Portu Kurulumu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umutkoc0619 -- 9 Eylül 2019; 17:35:44 >




  • Günlerdir burada içi boş cihazları atıyoruz. Madem senin ki doğru daha önce atmadin ?
    Belki ki böyle birşey hazirladiniz.
    Çünkü burada ağa düşebilecek yeni saflar girer de okursa kafaları karissin istiyorsunuz.
    Ama artık konu yargıda. Yaparsınız savunmanizi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.