Şimdi Ara

Çağrı Cihazı Portu Kurulumu (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
190
Cevap
4
Favori
18.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • anadolucell kullanıcısına yanıt
    (arkadaşlar sizden ricam ekşisözlük incisözlük şikayetvar ve gerekli yerlere bu konuyu taşımanızdır)
    yok firmamızı lekeliyorsunuz falan sen kimsin ki milleti tehdit ediyorsun? ağustosta kurulan bir firma için sahte hesaptan anadolucelli bilen bilir gibi saçma bir yorum yaptın tutmadı bu hesabı açıp geldin :D izlemeye alındığınızın haberini sana veriyorum hayırlı olsun :)
  • İyi akşamlar. Ben Anaolucell tarafından işe alındığım bilgisiyle sözü edilen port u almaya yönlendirildim. Port dün geldi. Bana bu sitede fotoğraflanan mesajlar gelmişti ve o mesajlar doğrultusunda eğitim dosyalarını indirip izledim. Bu eğitime (!) göre iki kez kargo ödemek zorunda bırakıldığım malum port u almaları için tıpkı benimle yaptıkları konuşmayı başkalarıyla yapmamı ve onları işe almamı istiyorlar. Ben yapılacak işi sorduğumda bana Vodafone, Turk Telekom gibi operatörlerin çağrı merkezlerini yönlendireceklerini söylemişlerdi. Ben de açıkçası bir tür teknik destek servisi olacağımızı sanmıştım. Ve bunun eğitimini almayı bekliyordum. Gelen port çok uyduruk birşey. İnsanlara o port u aldırmaya çalışmak ve işe almak gibi bir iş te çok saçma geldi bana. Ne yapmak lazım bilemiyorum şu an.
  • Arkadaşlar üşeniyorsanız adli mercilere şikayet etmeye, cimerden de iletebilirsiniz şikayetlerinizi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neler oluyor N kullanıcısına yanıt
    İyi akşamlar;
    Bu bahsettiğiniz cihazı bende aldım fakat forumda diğer arkadaşların fotoğraflarını attığı uyduruk cihaz geldi. Bu cihaz çalışıyor mu cidden?
  • Çalışmadı valla.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekşi sözlükte olayı anlatan kullanıcıya 3 kişi ayrı ayrı Anadolucell çok köklü dür filan yazmış.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Göremedim o yazıyı ekşide.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anadolucell yazın sadece, çıkıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • herkese iyi akşamlar. birisi birileri bu firma hakkında bilgi verebilir mi . 300ü aşkın kişi çalışıyor sözde. ama kimse yok. internet de burada çalıştığını belirten bir kişi, google da sosyal medyada bir tek satır yok. kimdir necidir. resmi evrakları denilmiş yukarıda bi arkadaş ona cevap verilmemiş.. vergi numaran vergi dairen ticaret odası nedir. adresler de kimler var belirsiz. varmıdır boyle bir firma. bu işsizlikte kimse kimsenin ümitleriyle oynamasın. ha umarım ki bu işin altından bir dümen çıkmaz. saygılar.

    AnadoluCell
    Anadolu Cell
    Anadolu Cell Kurumsal Call Center Center Hizmetleri
    http://www.anadolucell.com/
    http://www.personel.anadolucell.com/
    http://www.armikariyer.com/
    http://www.ders.armikariyer.com/

    https://www.youtube.com/channel/UC0cEI9_hFkOKD0IRe7PN81g
    https://www.instagram.com/anadolucell/


    anadolucell - armikariyer - elektromor - hepsicihaz - rodis global insan kaynakları

    Rodis Global İnsan Kaynakları site adresi muhtemelen bu
    http://www.rodisglobal.com/

    Ekşi sözlük bağlantısı
    https://eksisozluk.com/anadolucell--6167148

    kimsenin kimseyi kandırmaya hakkı yok. azıcık internet ile alakası olan biri bile bu sitelerin hiç de öyle 15 yıllık geçmişi olan kurumlara benzediğini söyleyemez.

    çalışan eden var ise bu firma ile bilgilendirirse memnun oluruz. ağustos temmuz diyelim ötesi yok. nerede 15 yıl.

    kanaatimce kimse belirtilen ürünleri, eğitimleri satın almasın beklesin, işe girdim diye sevinmesin. bir dümen dönüyor olabilir.

    Not: tüm yazdıklarım kesinlikle bir suçlama değersizleştirme değildir. bir durum tespiti niteliğindedir. aksi bir durumsa zaten firmadan biri olduğunu söyleyen şahıs belgeleriyle açıklar. saygılar.

    .
  • Ortada bir sorun olduğu kesin zira onlarca insan mağdur olduğunu yazmış. İlla bu cihazı alacaksınız demeleri bir garipti zaten. Şükür ki güvenli alışveriş yöntemini kullanarak almışım.
  • Srsb S kullanıcısına yanıt
    Çalışmaya başladınız mı? Peki insanlara ne ile alakalı veya hangi kurumla ilgili bilgi veriyorsunuz? Süreci biraz daha ayrıntılı anlatabilirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
  • Verdikleri numaraları arayıp, sizi işe alıyoruz ama önce port u almanız lazım diyorsunuz. Düşünün siz ve sizin gibi işe alınmış (!) bir sürü insan, başka bir sürü insanı işe alıyor. Ama tabi önce port u aldırıyorsunuz. Başka bir şey yok.
    Yapmanızı söyledikleri iş bu.
  • Ekşi sözlükde anadolucell hakkında gerçekleri söyleyen kardeşimize altında o kardeşimizi eleştiren ekşi sözlük yorumcusu acaba ne kadar para aldı firmadan o yorumu yapması için. Ya herkes diyor madem dediğiniz gibi iyi firmasınız, resmi belgelerinizi gösterin. Niye elemana işr alırken boş cihaz aldırıyorsunuz. Hem anadolucelli savunan herkes bu dünya var. Birde öteki tarafda var. Ne yapacaksınız öteki tarafda. Buncan insanın ahı vebalı. Yav hadi ben uydurdum. Bunca insan damı uydurdu. Allahınızı severseniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • anadolucell kullanıcısına yanıt
    Öncelikle iyi günler Murat bey;
    Cihazları nereden aldığınızı bilmiyoruz diyorsunuz, nereden olacak sizin linkini sms ile bildirdiğiniz yerden aldık. Ayrıca kurumunuzun olayla alakası yoksa durumu araştırıp cihazları temin eden söz konusu firma hakkında suç duyurusunda bulunmanız gerekmez mi? Burada mağduriyetini dile getiren insanları tehdit etmenin mantığı nedir? Üstüne birde insanları cihazların içini açıp boşaltmakla ve kurumunuza iftira atmakla suçluyorsunuz. Boş olduğunu anlamak için içini açmaya gerek yok bilgisayara bağladığınızda herhangi bir tepki yok zaten. Madem olayla ilginiz yok neden bu firmanın linkini gönderiyorsunuz insanlara? Gereken cihaz neyse (modem, voip veya ip telefon) insanlar dilediği yerden dilediği marka ve model alabilmeli. Konuyu ve süreci takip ediyorum. saygılarımla.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.