Şimdi Ara

Çağrı Cihazı Portu Kurulumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
190
Cevap
4
Favori
18.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar herkese iyi forumlar, doğru başlığa mı açtım bilmiyorum eğer yanlış yerdeysem taşınabilir, sözü çok uzatmadan konuya girmek istiyorum.
    Ben bir süre önce evden çağrı merkezi elemanı olarak çalışmak için işe alındım. Bu işi daha önce yapmadığım için bana bir çağrı cihazı portu aldırdılar internetten. Ancak bir türlü kurulumunu yapmıyorlar bir program gönderdiler onu kurdum ama o işi yapmak için kullanacağım program olacak sanırım bu aleti bilgisayara tanıtmak için bir program falan yok mu ? Bu işi daha önce yapmış olanlar bana bir yardımcı olabilir mi? Aleti bilgisayara taktığım zaman herhangi bir tepki vermiyor.
    Cihazın ismi u-fixed çağrı merkezi portu.



  • selam millet. yaklasik 10 yila yakindir buradayim. bu gozler ne tezgahlar ne dolandiricilar gordu ama bunlar bambaska. bir baslik acilmis ve acilan baslik yeni bir uye tarafindan. sonra onlara cevap verilmis ama cevap verenlerde yeni uyeler. ben kendi hesabima nasil kefilsem bu adamlarin bu tezgahi sirf bu cihazi satmak icin yaptiklarinada kefilim. sadece burada degiller hizli cv atilan kucuk capli is bulma siteleri, allahin unuttugu sacma web sitelerine ismarlama haberler(para karsliginda). ulkemizin en buyuk sorunu issizlik, ve bundan caresizlik doguyor. insanlari zaafiyla, caresizligiyle kandiriyorlar.

    LUTFEN ARKADASLAR NE CIHAZI ALIN NE DE BU INSANLARLA MUHATTAP OLUN.
    Arkadaşlar şüpheliyim bu firmalar hakkında eğitim verdikleri site kocaeli kendi yerleri kocaeli haritadan bulamadım böyle yeri ve en şoku da cihazı satan yerde kocaelinde. Ben cihazı aldım denemeye girdim şuan, nedense habire eleman alıyorlar bunlar ya maaş vermeyecek yada sağlam paraları var. Eğitimleri dandik. Sertfika diyolar sertifika yok. Burada anadolucell anlatılmaya gerek yok diyen arkadaş nedense anadolucellin aktif olduğu tarihlerde foruma kayıt olup o cümleleri söylüyor. Yani anadolucell 20 agustos civari instagram hesabı açmış iş eleman ilanları vermeye başlamış tesadüfkü bu arkadaş da o tarihde girmiş foruma. Çok araştırdım ama net bir şey bulamadım. Size birazdan aldığım cihazın fotograflarını atacağım iş dış.


    Şimdiden sipariş vermeyen arkadaşlara uyarı aman diyim sipariş vermeyin. işin içine başka şeyler girmeye başladı. Bunu yeni farkettik yukarıda baştan aşağı yazdıklarımı okuyabilirsiniz. Buradan da aynı şekilde 6-7 arkadaş ile irtibattayız aynı şey onların da başına da geldi. Aynı cihazın siparişini bende verdim ve bana da aynısı geldi. Resmen dolandırıldık. O yukarıda yazan bunları savunan kişinin dediklerine şimdilik inanmayın bakmayın ona sakın. bir tane arkadaş gayet güzel ifşa etmiş onu büyük ihtimalle tezgahın içinde olan birisi.Mesele 69+ 10 tl kargo parası 80tl değil. zaten ürüne de baktılar millet sipariş veriyor zamlandırmışlar. Anadolucell de işin içinde olabilir. Bunlar aynı yerde aynı kişiler bile olabilir büyük ihtimalle. Başta böyle bir tezgah aklıma gelmişti zaten. Ulan adam cihazın içinin fotoğrafını atmış bomboş bişi yapıştırmışlar resmen ve sitedeki konan fotoğrafla alakası yok. 29 Ağustosta sipariş verdim ortada kargo numarası bile yok. Wptan yazıyorsun tersliyerek konuşuyor yarın verirler diyor hep. Ve müşteri olarak yazınca da buyrun efendim nasıl yardımcı olabilirim diyor sonra ben sipariş vermiştim diyince görüldü atıyor kestirip atıyor. Numarayı arıyorsun açmıyor ve engelliyor. Sitelerinde başka iletişim bağlantısı yok. Galiba adresleri de sahte olabilirmiş üsteki arkadaşın dediğine göre. İnsanların bu ekonomik krizde akın akın iş aradıklarını bilerek bunu içi boş cihaz satarak dolandırarak suistimal edip kullanıyor olabilirler. Anadolucelli herkes biliyormuş lan kim biliyor. Adamların tüm hesapları yeni açılmış. Doğru düzgün siteleri yok. Hiçbir şey yok. Koskoca internette haklarında hiçbir şey yok. Bunlar nasıl büyük ve köklü işletme. O sizi arayan numaraları aradığınızda hep aynı kişi çıkıyor. Bir de büyük şirketmiş. Durun bakalım şimdilik araştırıyoruz. Beklemede kalın. Emin olmadan kimseyi zan altında bırakmak istemiyorum o yüzden herşeyi şimdilik yazmayacağım. Tek tek yem olmayalım organize olalım herkes birbiri ile iletişim içinde olsun. Biz yandık başkaları yanmasın diye uğraşıyoruz. Kim bilir günde böyle kaç kişinin iş buldum hayalleriyle oynuyor olabilirler. Sözde işveren firma AnadoluCell ürünü buradan alın dedikleri yer ise Elektromor.com

    Edit: Arkadaşlar buradan mağdur olan 2-3 arkadaş ile irtibat sağladık. wp grubu kurduk bilgi akışı yapıyoruz işi çözmeye çalışıyoruz isteyen özelden yazabilir.

    Edit2: 2 tane site var bu sözde içi boş ürünü alabileceğiniz şuana kadar duyduğum ve gördüğüm elektromor ve hepsicihaz diye ve her iki sitede aslında birbirinin kopyası. hatta sattıkları ürünler bile aynı. ürünü sepete attıktan sonra ise tıpa tıp aynı. ve adresleri de aynı bağcılar olarak gözüküyor. Yine bir sitede yem olan veya vazgeçen diğer aynı benzer sitede yem oluyor. Ve bu şahıs ayrıca sahibinden üzerinden satıyor bunu. Yani nereden alırsanız alın bu şahıs size bu içi boş işe yaramaz şeyi gönderiyor.

    Edit3: Normalde işe alındıktan sonra her gün arayıp cihazın siparişini verdiniz mi diye arayanlar evet cihazın siparişini verdim dedikten sonra ne hikmetse aramamaya başladılar. Benim altımda yazan arkadaş da güzel özetlemiş aslında.

    Konu problem netleşsin açığa kavuşsun kim dolandırıcı kim üçkağıtçı sonra bunu ekşisözlüğe gündemede taşıyacağım. Şimdilik kimseyi zan altında bırakıp lekelemiyoruz. Ama ortada bildiğiniz kesin olarak nitelikli dolandırıcılık var ve bu büyük bir suç. Bu işin içinde bu kurumlardan birileri var birlikte çalışıyorlar veya çalışmıyorlar. Veya bundan üst kademenin haberi yok bilemiyoruz. O aklı sıra akıllı arkadaşları da maddi ve manevi çöküntüye sokacağımdan emin olabilirler. Boş konuşmuyorum. Türk hukuk ve anayasal düzenini çok iyi biliyorum. Abim baroda sayılı avukatlardandır. Biraz uğraşırız sadece o kadar.
    Değerli arkadaşlar. Bugün itibariyle anadolucell forumdan uzaklaştırıldı. Buradan bu işlemi yapan tüm yetkililere teşekkür ediyorum. Sonunda bunlar artık abuk subuk konular açamayacaklar. Cihazlarıda korkularından iade almaya başladılar. Ben iade etmicem ama ben sonuna kadar gidecem. Tazminat davasına kadar yolu var bu işin. Yada hapis cezasına kadar. Milleti enayi yerine koymak ne demekmiş göreceksiniz
  • kurulumu yok o cihazın tak çalıştır sistemi var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @tncre teşekkür ederim, peki programı çalıştırdığımda request time error vermesinin sebebi ne olabilir ben alet kurulumu yüzünden diye düşünmüştüm ama kurulumu yok dediniz ?
  • request time error; süperonline ise senin modemin arayüzüne girip erişim engellemesini kaldırman lazım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok teşekkürler şirket benimle iletişime geçti sonunda sorun çözüldü modem arayüzündeki ayarlardan kaynaklanıyormuş konu kilitlenebilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba iyi günler. aynı şekilde bende 2 gün önce o işe kabul edildim. o cihazı sipariş vermek üzereyim. Ama kafamda bazı soru işaretleri var firma ile ilgili güvenilir mi? vb. Siz benden daha çabuk başlamışsınız. Bana biraz durum hakkında deneyimlerinizi iletebilir misiniz?
  • cihaz güvenilir kardeşim biz yıllardır bu cihazın satışını yaparız. zaten bu cihazın muadili fazla yok türkiyede.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar cihazı ben İzmir de bulamadım acaba hangi siteden aldınız bana bilgi verirseniz sevinirim....TŞK..
  • Bu elektromor sitesi güvenilir mi arkadaşlar bu cihazı burdan temin edebilen oldu mu ben sipariş vereli 1 hafta oldu gelmedi ne bir muhatap bulabiliyorum ne de ortada ismime hiç bir kargo yok.. bir de anadolucell de çalışmaya başlayan var mı bu cihazı temin edebilip merak ediyorum gerçekten

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buradan bende siparis verdim henuz gelen bir urun yok yarin gelecek diyorlar ama kargo takip numarasida vermediler beklemedeyim anadolucell ile calisan arkadaslar varsa yorumlarinizi bekliyoruz eger guvenilir degilse dolandirilan varsa elektromor tarafindan yazalim ki kimse oara kaybetmesin .

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gsfalcao G kullanıcısına yanıt
    Bende merak ediyorumngercektenbcalismaya baslayan var mi .

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ben part time çalışıyorum evden ama. sorunlu bir firma değil, maaşı gününde alırsın abuk sabuk çağrılar almıyorsun. sadece sıkıntı evde çalışırken canın sıkılması artı yönü pijamayla iş yapıyor olman
  • Hangi departmanda çalışıyorsunuz bir de gelen çağrıları mı cevaplıyorsunuz yoksa satış işi mi? Son olarak çağrı merkezi portunu nasıl temin ettiniz

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.