Şimdi Ara

CADDY SATIP CIVIC MI ALINIR JETTA MI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2005 1.9 caddy aracım var. 3 parça lokal boyası mevcut.sorunsuz temiz.km 150k Bu arabayı 29 bin liraya satmayi düşünüyorum. **(Sizce bu caddy daha fazla eder mi)** sattıktan sonra;

Max 35 bin liraya otomobil almak istiyorum

Aklımda jetta ve honda civic var.

Spor kaliteli ve kolay kullanabilir bi araç istiyorum. Hangisini önerirsiniz. Hangi otomobili tavsiye edersiniz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fikri olan

• 35 bine jetta var mı

• 2008'de 22binkm'de aldığımız 2007 Jetta 1.6 sahibiyiz. Hankook Ventus Prime, Michelin Primacy HP ve Michelin Primacy 3 lastikleri kullanmamıza rağmen B sınıfı kadar berbat şekilde yol sesi alıyor.

Onun dışında orta halli bir araç Jetta.

Civic daha sportif.
    Jetta daha konforlu
    Civic daha atik
    Jetta daha ağır kalıyor.

Civic göstergeleri daha hoş.
    Jetta daha klasik

Civic'i bilmiyorum ama Jetta'da trim sesi mevcut.
  • Spor demişsiniz, jetta demişsiniz. Bence jettayı çıkarın aradığınızı buldunuz. Hayırlı olsun

Saygılar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhanc64

2008'de 22binkm'de aldığımız 2007 Jetta 1.6 sahibiyiz. Hankook Ventus Prime, Michelin Primacy HP ve Michelin Primacy 3 lastikleri kullanmamıza rağmen B sınıfı kadar berbat şekilde yol sesi alıyor.

Civic daha sportif.
    Jetta daha konforlu
    Civic daha atik
    Jetta daha ağır kalıyor.

Jetta daha klasik

Civic daha yakın gelmeye başladı en azından duruş olarak. Merak ettiğim volkswagen kalitesi civic de var mı

• quote:

Orijinalden alıntı: korkusuzmo

quote:

Orijinalden alıntı: oguzhanc64

2008'de 22binkm'de aldığımız 2007 Jetta 1.6 sahibiyiz. Hankook Ventus Prime, Michelin Primacy HP ve Michelin Primacy 3 lastikleri kullanmamıza rağmen B sınıfı kadar berbat şekilde yol sesi alıyor.

Civic daha sportif.
    Jetta daha konforlu
    Civic daha atik
    Jetta daha ağır kalıyor.

Jetta daha klasik

Civic daha yakın gelmeye başladı en azından duruş olarak. Merak ettiğim volkswagen kalitesi civic de var mı

Kalite kişiden kişiye değişir.

Civic'in direksiyonu benim daha çok hoşuma gidiyor mesela. Göğüs ve göstergeler de daha estetik.

Jetta'nın ise optimizasyonu tamamen konfor odaklı. Vites kolunun uzunluğu filan hepsi optimum. Kol dayamadaki kolunuzu kaldırmadan rahatça vites atabiliyorsunuz mesela

Gerçi Civic'te durum nasıldır bilmiyorum. Dayıoğlunun 2012 Civic'i otomatikti o yüzden yorum yapamayacağım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Opel Vectra Alınır mı?
    14 yıl önce açıldı
    Octavia mı? Cıvıc mı?
    7 yıl önce açıldı
    Passat mı ? Corolla mı ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • korkusuzmo kullanıcısına yanıt
    bende 2005 1.9 tdi cady kullandım ve vites geçişleri debriyaj resmen bındım 2008 pejo 207 den daha yumusacık vıtes gecıslerı vardı manuel olmasına ragmen hasta oldum o yumusaklıgına sızın aracta oylemı tum vw vitesleri bu sekıldemı
  • quote:

Orijinalden alıntı: BOLDVIPER

bende 2005 1.9 tdi cady kullandım ve vites geçişleri debriyaj resmen bındım 2008 pejo 207 den daha yumusacık vıtes gecıslerı vardı manuel olmasına ragmen hasta oldum o yumusaklıgına sızın aracta oylemı tum vw vitesleri bu sekıldemı

Parmaklarımla rahatça vites atabiliyorum oldukca rahat araba caddy

• quote:

Orijinalden alıntı: korkusuzmo

2005 1.9 caddy aracım var. 3 parça lokal boyası mevcut.sorunsuz temiz.km 150k Bu arabayı 29 bin liraya satmayi düşünüyorum. **(Sizce bu caddy daha fazla eder mi)** sattıktan sonra;

Max 35 bin liraya otomobil almak istiyorum

Aklımda jetta ve honda civic var.

Spor kaliteli ve kolay kullanabilir bi araç istiyorum. Hangisini önerirsiniz. Hangi otomobili tavsiye edersiniz ?

150.000 km de 2005 model boya olan caddyi 29000 tl ye satabilyorsan iyi fiyat hocam....

Ben aralikta 85000 km de 2007 caddy i 32.750 tl ye sattim ..boya vs yoktu

Caddyden inip araba tarzi birseye binersen konforlu gelebilir (tabi alacagin modele gore) ama yerde gidiyormussun gibi oluyor.

• Spor kaliteli ve kolay kullanabilir bi araç istiyorum. = CIVIC
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.