Yüzbaşı
25 Kasım 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
4 üye
Görüntülenme
Toplam: 66 (Bu ay: 0)
Gönderileri

merhabalar araç zaman zaman motor arızası ışığı açıyor zaman zaman kapatıyor. Motor arızası ışığı yaktığında kontağı kapatırsam araç tekrar marş basmıyor direk marş motoruna elektrik vermiyor.

Motor arızası yandığında araç bilgisayara bağladığında hava debimetresi arızası veriyor ama debimetre görevini yapıyor motorda çekişte herhangi bir problem yok

klima kullanırsam motor arızası sürekli yanıyor, kontak açmama problemi sabah ilk çalıştırmada olmuyor genelde araç sıcakken kontak açmak istediğimde bu problemi yaşıyorum.

bu sorunun sebebi hakkında fikri olan var mı ?

merhabalar lastik dişli modelleme yapmaya çalışıyorum , yeni öğreniyorum bir kaç kenar yumuşatma problemi yaşadım . Konuyla ilgili yardımcı olabilecek var mı acaba ?

Arkadaşlar kabataslak üç aşağı beş yukarı yan sanayi parçalarla ne kadara toplanır? Yurtdışındayım türkiyedeki piyasalardan pek haberim yok o yüzden bi fikir edinmek istiyorum. Kasko yok cepten yaptırılcak.

Aracın Tahmini Ne Kadar Masrafı Var?
Aracın Tahmini Ne Kadar Masrafı Var?

1.4 hdi aracımı 2 saat kadar klimalı kullanıp stop ettikten sonra yarım saat içinde tekrar kontak vurursam motor arızası diyip motoru çalıştırmıyor. bi süre bekledikten sonra kontak vurunca motor çalışıyor, şehiriçinde yarım saatlik kadar klima kullandığımda böyle bi sorunla karşılaşmıyorum.

klima sisteminin motor arızasına sebebiyet verecek bağlantısını bulamadım

fikri olan var mı acaba

300 km önce valeo baskı balata takıldı aracıma (2011 c3)

ortalama hız 22km/h

yakıt tüketimi 6.2 litre

tüketime etki edecek her şeyi kontrol ettim anormal bi durum yok ama tüketim bana fazla geldi , son dönemdeki havaların soğumasına bağlıyorum biraz ama sizce tüketim nasıl ?

ayrıca baskı balata değişiminden sonra debriyaj yumuşamıştı son 100/150 km’dir tekrar sertleşmeye başladı bu sorun neyden kaynaklanıyor olabilir?

Merhabalar fitnessla ilgileniyorum geçtiğimiz ay bacak antrenmanından sonra gece Halısaha maçına gittim o gün hiç bi acı hissetmedim ama ertesi gün dizimde acı merdiven çıkarken yere oturup kalkarken zorlandığımı farkettim geçmeyince doktora gittim mr sonucumda sağ ön çapraz bağlarımda zedelenme ve yırtık olduğunu söyledi merhem bi kaç ilaç verip 20 gün sonra ameliyatla düzeleceğini söyledi , ameliyatsız eski sağlığıma kavuşmanın imkanı yok mu bağ yırtığı kopma kadar mühim midir?

2011 c3 1.4 hdi aracımla toplam 2300 kmde ortalama hız 34km/h yakıt ortalamam 5.4lt sürekli sakin kullanımda tüketim bu şekilde

aracın baskı balatası ömrünün sonuna yaklaştı sanırım onunda etkisiyle tüketim böyle sizde durumlar nasıl

Merhabalar yakın zamanda 2011 citroen c3 1.4 hdi araç aldım
şehir içi , sürekli klima açık sürüşte 6.4 litre yakıt ortalamam var . aracın bakımları tam , lastik basıncı iyi durumda yakıt ortalamam yüksek mi normal mi ?
Genel olarak sakin sürerim ama fabrika verisine yaklaşamadım bile
Merhabalar , uzun zamandır araba arıyorum ve denk gelmedi hala , ben bulamadıkça piyasa artıyor o yüzden hızlı bi şekilde paramında değer kaybetmemesi için araç almak istiyorum
Aradığım özellikler parçası ucuz , yakıtı ekonomik kısaca yürütme maliyetleri uygun olan 2005 model üstü dizel bi araç arıyorum, aracın büyüklüğü küçüklüğü mühim değil biraz genç işi olsa yeterli
Bu şartlarda fazla hırpalanmamış 2 sene civarı beni götürecek tavsiye edebileceğiniz araçlar hangileri?
Araç ilk aracım olmayacak bundan önceki aracım audiydi ve çok çektim
Araçtan beklentim parçası ucuz , az yakan , yaktığı kadar kaçan
Kilometresi aşırı yüksek olmayan segmenti farketmez Azıcık eli yüzü düzgün olan bi araç bakıyorum
Ağır hasar kaydı pert kaydı önemli değil (aracın iskeleti bozulmamış) aldıktan sonra ticaretini kovalayan biri değilim
Daha önce yakıttan parça pahalılığından ustalarla uğraşmaktan çok yoruldum
Tavsiyelerinizi bekliyorum bütçe 50bin maksimum 51/52
Hakkında
Forum İmzası:
Sen beni sevmesen de Güzelim , ben sensiz de güzelim.
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 11 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 11 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.218
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 95.121 (Bu ay: 2.414)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 369 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.