Şimdi Ara

Passat mı ? Corolla mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
0
Favori
8.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bütçe 75 bin tl . 0 ve sedan olmak zorunda . C segment araçların hepsini denedim benim en çok hoşuma giden Corolla 1.6 advance . 72800. Ama Passat 1.4 tsi 125 bg Trendline 76400 tl fiyatıyla kafamı karıştırıyor . Yakıt tüketimi benim için önemli . VW'ye lpg takamıyor olmak dezavantaj bu yüzden C-D segment kıyaslanmaz demeyin . Ve emisyon sorunuyla ilgilide 10'larca konu binlerce mesaj zaten yazıldı bu yüzden bunu burda tartışmayalım . Araç zaten benzinli . Sizin tercihiniz hangisi olurdu şimdiden teşekkürler .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben olsam 0 değil de 2.el highline passat alırdım :) trendline bence vwde tercih etmeyin donanım olarak 30bin liraya varan eklentisi mevcut yani vw araçları çok boş. Corolla donanım seviyesini bilmiyorum ama bence donanıma bakarak yorumlayın günümüz şartlarında her firma zaten gerekli güvenlik ve motor iyileştirmelerini kasaya göre ayarlıyor.

• Ben olsam passata bir de sanruf takar onu alırdım.
    Ama otomatik corolla advace aldım. Siz de alabilirsiniz Çok para verince, insan donanım çok ve otomatik olsun istiyor.

• Boşline dört teker bir direksiyon sahtekar firma arabası alacağına toyota al.

• Bence passat alınır.
  • Passat mı bmw 320 mi konularından sonra bu konular...

• Normalde vosvos almazdim. Ama su mevzulardan sonra iyice huy oldum. Vosvosdan cop almam. Boyle dolandirici firmadan siz de bir sey almayin derim. Unutmayin ki o firma kendi cikarlari icin seni bilerek ve isteyerek kandirdi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Duster mı megane mı
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bırakın bu emisyon işlerini millet her firmaya sıçradı bu iş forumda da zaten yeteri kadar konuşuldu beyefendi bir karşılaştırma sorusu sormuş karşılaştıralım sadece.

• sahtekar bir firmadan araç alacağına git slx al hiç değilse ne olduğu belli...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lews Therin Telamon

Boşline dört teker bir direksiyon sahtekar firma arabası alacağına toyota al.

Çokta boşline değil . Deri direksiyon , deri vites , ön kol dayama , 8 hoparlör , anahtarsız çalıştırma , stop & go vs var .

• Valla passat her türlü corolladan iyidir içinize siniyorsa passat alın. Corollayı kullanma şansı bi çok defa yakaladım kalite hissi yok arabada dört teker bi direksiyon dedikleri araba. Ama sorunsuz az yakıyor gibi artıları var. 1.33 bence pek de az yakmıyor 1.6sı az yakar sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdardespp

quote:

Çokta boşline değil . Deri direksiyon , deri vites , ön kol dayama , 8 hoparlör , anahtarsız çalıştırma , stop & go vs var .

Ön kol dayama diye opsiyon mu olur d sınıfı arac satiyorsun hala bir şeyleri opsiyon olarak gosteriyorsun onun opsiyonlar arasinda gozukmemesi lazim

• Corolla alin keyfinize bakin

• quote:

Bütçe 75 bin tl . 0 ve sedan olmak zorunda . C segment araçların hepsini denedim benim en çok hoşuma giden Corolla 1.6 advance . 72800. Ama Passat 1.4 tsi 125 bg Trendline 76400 tl fiyatıyla kafamı karıştırıyor . Yakıt tüketimi benim için önemli . VW'ye lpg takamıyor olmak dezavantaj bu yüzden C-D segment kıyaslanmaz demeyin . Ve emisyon sorunuyla ilgilide 10'larca konu binlerce mesaj zaten yazıldı bu yüzden bunu burda tartışmayalım . Araç zaten benzinli . Sizin tercihiniz hangisi olurdu şimdiden teşekkürler .

Passatı sattık şu an corolla kullanıyoruz advance donanım. Hani kullanıcı görüşü önemli ise kesinlikle passat. Detay isterseniz eve gecince uzun uzun yazayım :)

• quote:

Orijinalden alıntı: vetenes

quote:

Bütçe 75 bin tl . 0 ve sedan olmak zorunda . C segment araçların hepsini denedim benim en çok hoşuma giden Corolla 1.6 advance . 72800. Ama Passat 1.4 tsi 125 bg Trendline 76400 tl fiyatıyla kafamı karıştırıyor . Yakıt tüketimi benim için önemli . VW'ye lpg takamıyor olmak dezavantaj bu yüzden C-D segment kıyaslanmaz demeyin . Ve emisyon sorunuyla ilgilide 10'larca konu binlerce mesaj zaten yazıldı bu yüzden bunu burda tartışmayalım . Araç zaten benzinli . Sizin tercihiniz hangisi olurdu şimdiden teşekkürler .

Passatı sattık şu an corolla kullanıyoruz advance donanım. Hani kullanıcı görüşü önemli ise kesinlikle passat. Detay isterseniz eve gecince uzun uzun yazayım :)

Bekliyorum :)

• quote:

Orijinalden alıntı: onurg07

quote:

quote:

Ön kol dayama diye opsiyon mu olur d sınıfı arac satiyorsun hala bir şeyleri opsiyon olarak gosteriyorsun onun opsiyonlar arasinda gozukmemesi lazim

Kol dayama trendline passatta standart. opsiyonel değil.

• 2.el başka bir d segmenti araç alırım ben olsam.
  • konuya gelirsek tabiki passat. iki aracada binin demek istediğimi anlarsınız corollanın içi leğen plastiği.. Ayrıca euro 6 1.4 tsi 125 in yakıt tüketimi gerçekten çok iyi ş. içi 7-7.5 lt ş. dışı 5lt civarlarında geziyor. Ş. dışı 1000km üstü menzil yapanlar var passattürkiye forumunda yakıt tüketimi başlığını okuyun fotoğrafla mevcut daha faydalı olur.
  • quote:

quote:

Kol dayamayı yazdıkları iyi olmuş. 70 küsür bin liralık arabada reklamı yapılacak bir özellik 👏👏👏

• Direk passat not : corolla sahibiyim.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.