Rooney,Drogba,Zlatan,Aguero her halukarda Falcao'yu yer
Talihsiz bir yorum.
hayirdir?
Adam atarlı beyler
Aguero zaten Atl.Madrid deydi,Falcao nun yaptıklarının %50 sini yapamamıştır. 3-4 sene önceki Drogba yı desen anlarım bu sene ki Drogba Falconun sol bacağı etmez. Zlatan dünyanın en yetenekli golcüsüydü bana göre ta ki Falcao şu 2 senedir ortaya çıkana dek. Rooney için bir şey diyemem Falcao dan çok daha iyi topçudur ama Falcao son iki senedir bu saydıklarınla yarışmayı hak etmiyor. Falcao, Messi ve Ronaldo dan sonra şu anda dünyanın en iyisi.Değişik bir tarzı var 1.80 boyuna rağmen 2 metre boyu varmış gibi kafa toplarına çıkıyor.Şutlarını özellikle bu sene çok geliştirmiş olağanüstü şutlar atıyor.Zaten Falcao şimdiden adını futbol tarihine yazdırdı.Uefa kupasında en çok gol atan futbolcuymuş geçen sene attığı 17 golle.
Falcao komple forvet oyuncusu. ve tartışılcak bi adam değil. kesinlikle şahane bir futbolcu. ama ronaldo tam bir forvet olmadığı için kıyaslamak saçma geldi bana yani benzema ile kıyaslasan eyvallah derdim.
falcao çok kaliteli. atletico bu adamı biliyor ki 40m euro basıp aldı. her takımda oynar
quote:
Orijinalden alıntı: The Melancholy Tower
quote:
Orijinalden alıntı: MicrosoftluFasulye
quote:
Orijinalden alıntı: The Melancholy Tower
quote:
Orijinalden alıntı: MicrosoftluFasulye
Rooney,Drogba,Zlatan,Aguero her halukarda Falcao'yu yer
Talihsiz bir yorum.
hayirdir?
Adam atarlı beyler
Aguero zaten Atl.Madrid deydi,Falcao nun yaptıklarının %50 sini yapamamıştır. 3-4 sene önceki Drogba yı desen anlarım bu sene ki Drogba Falconun sol bacağı etmez. Zlatan dünyanın en yetenekli golcüsüydü bana göre ta ki Falcao şu 2 senedir ortaya çıkana dek. Rooney için bir şey diyemem Falcao dan çok daha iyi topçudur ama Falcao son iki senedir bu saydıklarınla yarışmayı hak etmiyor. Falcao, Messi ve Ronaldo dan sonra şu anda dünyanın en iyisi.Değişik bir tarzı var 1.80 boyuna rağmen 2 metre boyu varmış gibi kafa toplarına çıkıyor.Şutlarını özellikle bu sene çok geliştirmiş olağanüstü şutlar atıyor.Zaten Falcao şimdiden adını futbol tarihine yazdırdı.Uefa kupasında en çok gol atan futbolcuymuş geçen sene attığı 17 golle.
estagfurullah ne atarifalcao'ya kotu topcu demiyorum ama cok abartiyosunuz su adami , hele ronaldo ve messi'den sonra en iyisi demek cok iddiali bi laf.ustune alinma ama la liga'dan baska ligi izlemeyen adam icin falcao tabiki en iyilerdendir.madem aguero'yu begenmedin onun yerine bu sene tarih yazan robin van persie'yi ekliyim madem.falcao la liga gibi basit bi ligde 20 gol civari atmisken dunyanin en zor ligi premier ligde van persie su an 30 gole ulasti ve su an dunyanin en iyi 2 forvetinden biri rooney'le birlikte.emin olun o olmasa arsenal su an 3. degil 6. 7. falan olurdu , hep en zor zamanlarda ortaya cikti ve takimi adeta tek basina sirtladi.
falcao su an izlemesi en zevkli futbolcu kesinlikle. messi, ronaldo tamam cok daha iyi goller atiyordur belki ama bu adami izlerken yaptigi her sey cok uc olarak geliyor. mac icinde onemsiz bi kosunu gorunce bile bi hos gozukuyor. kafasi topunda god, oyun zekasi ve bitiricilik son seviyede.
atamaz.
Bence dünyanın en iyi golcüsü.. golcüsü diyorum bakın.. aguero gibi çalım atamaz,pratik olamaz.. rooney gibi defansa yardım edemez,drogba gibi fizik gücü yoktur. Ama her an, her yeriyle gol atar
quote:
Orijinalden alıntı: Radamel Falcao
Ronaldo diyerek tartışmayı bitiriyorum
İkisi karşılaştırılmaz bile, Ronaldo.
ben ronaldoyla messi yi kıyaslamam,şaka gibi falcao ile kıyaslıyorsun :D
quote:
Orijinalden alıntı: wolf1907
ben ronaldoyla messi yi kıyaslamam,şaka gibi falcao ile kıyaslıyorsun :D
şaka içinde şaka.
Keşke Real alsaydı şu adamı derdim ama Soldado'yu Valencia'ya veren, Higuain'i kenarda oturtup bizim kazma Benzema'yı sürekli 11 başlatan Mourinho'nun Falcao'yu alacağını pek sanmıyorum.
Falcao hedef forvet. Yani santrafor diyebiliriz. Ronaldo ile kıyaslanması bence yanlış. Yanlız şu kadarını söleyim. Eğer Barcelona Falcao'yu alsaydı. Şu anda İspanya la liga şampiyonu ve şampiyonlar ligi finalisti Barcelonaydı.
barca zaten forvetsiz oynuyor.
real madrid benzema yı elden çıkarıp üstüne +20, 25 eklerse falcao yu alabilir.
benzema - rooney takası olabilir üstüne +15,20 felan