W

Yarbay
02 Haziran 2004
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
5 üye
Görüntülenme
Toplam: 100 (Bu ay: 1)
Gönderileri
Arkadaşlar elimizde sony nin yeni modellerinden 3d tv var 123 inc oluyordu sanırım...Biz bu cihazı kablosuz özelliği olan bir blueray player ile kullanabilirmiyiz...Daha doğrusu blueray playeri fişe taktık diskimizi koyduk,kablosuz bağlantıyı sağladık ve filmimizi izleyebilirmiyiz tvmizde...

Ben daha çok bu tür cihazlar için network e erişim gibi şeyler okudum,hiç filmi kablosuz olarak izlenebileceği hususunda birşey okumadım...

Bu tarz aletlerin asıl amacının tv ile arasında kablosuz bağlantı olması gerektiğini düşündüğümden komik bir soru gibi ama malesef net birşey bulamadım...
Arkadaşlar yaklaşık 3 aydır beklemeteyim...Bu aracı gözüme kestirdim ama biraz fazla istiyor gibi sizce ederi bumudur...Artık son kararlar gibi model arayışına girmek istemiyorum...Araştırıdğım kadarıyla 28 bine verse alınır ama satıcı biraz tok 1 lira inceğe benzemiyor...

Fikirleriniz acil lazım...

http://www.sahibinden.com/megane_ii_2009_model_25000km_de_muhtesem_bir_arac_-91WQQaXQQ19701142WQQpXQQdisplayitem

Not:İlanı pasif duruma getirmiş daha yeni yapmış bunu bunu göz ardı ederek fiyat hakkında gene fikir verirseniz sevinirim...
Kusura bakmayın aradım buldum ama yapamadım...

yeni geldi usa den turkcell den kayıt altın aalımış turkcellde ki eleman registry yapmış sanırımBne bu işlerden pek analmıyorum...

blackra1n.com dan indirdim yaptım işlemi tel rasart edip açılcak diyor ama açılmıyor bi türlü ne yapmam gerekiyor biri lütfen yardımcı olsun çok acil...Şuan teller
n 2sinede 3.1.2 yi itunues aracılığı lekurmuş duurmdayım sanırım bu
lk açılış hali n eyapmam lazım
Arkadaşlar okul bitti iş hayatına atıldık,artık bi araba lazım günde 50 km yol yapacağım minumum...

Alacağım araç mutlaka dizel olacak,2. el olacak,HB olacak...Ben astra 1.3 dizel,focus 1.6 dizel ve fiyatından dolayı megane 2 dizel olarak düşündüm...Peder 18-20 felan dedi ama en az 25 e kadar yolu var biraz daha üstü olabilir...

Açıkçası 2008 model focus titanyum 1.6 dizel var kafamda ama sahibinden.com dan baktığım kadarıyla 35 bin istiyolar bana bayağı yüksek geliyor bu rakam hattta 40 bin bile isteyen oluyor 2009 model aracına

Tavsiyelere ihtiyacım var...Bu arada çok şöförlüğüm de yok istanbul yolları malum ilk zamanlarda zor olcak benim açımdan bakalım hayırlısı... alacağım araç muhtemelen 25 bin lira civarı olacak ama belki zorlayıp 30-31 bin e de çaıkbiliriz eğerki focus u uygun fiyata bulabilirsek şuan için zor duruyor gerçide...

cevaplara göre biraz daha alternatifler çoğaltılabilir...ama benzinli bir model kesinlikle istemiyorum vede fiat marka kesinlikle düşünmüyorum...

şimdiden çok teşekkür ederim herkese
arkadaşlar sony Z21xn/B model laptopuma xp kurmak istiyorum...Vista yüklü sata driverlı xp cd si oluşturdum fakat bu seferde kurulum başlaması için enter a tıkladıktan hemen sonra eula sorunu çıkıyor yükletmiyor xp yi...

B ukonu hakkında bilgsi olan varsa sabahtan beri uğraşıyorum yardımlarınızı bekliyorum
Geziye İstanbul'dan THY ile gidiş dönüş 400 ytl ye almış olduğum bilet ile ilk adımımı attım...Sonra dan kuzenim dahil oldu vede bosna da ki arkadaşımla birlikte toplam 3 kişi olacağımız bir geziye başlamak üzere 19 haziran günü öğlen uçağıyla yola çıktık...

İlk durak saraybosna idi arkadaşımla buluştuk...O gün yeni bir şehre gelmenin heyecanı ile biraz dolaşıp boşnak kebabı yiyerek (bildiğimiz inegöl köfte gibi bişi) geçirdik...Ve akşam kuzenim arkadaşım kaldığı yer şehrin yaklşaık 10 km dışınd akalması ile yanında kalmak istemesi sonucu 2 gün kalacağımız vede 110 eur toplam para ödeyeceğimiz otele yerleştik...

2. gün bizim için daha ayrı bir heyecan taşıyan gün oldu malum türkiye-hırvatistan maçı vardı vede orası hırvatlarla kavga içinde olan seneler önce savaşmış 2 ülkenin biri hırvatistan diğeri ise osmanlının devamı oalrak gördükleri kendilerinden bildikleri kardeşleri türkiye idi...Bu muhteşem günü anlatmak gerçekten çok zor...Maç saatine geldik güzel kalabalık bir yerde oturduk ve maç başladı vede maç sonu muhteşem zevinç gösterileri tabi...

3. gün benim tembel kuzen yüremeye herşeye üşeniyo hırvatistan ada geçeceğimizden araba kiralasak nasıl olur dedik vede rotamızı havalimanında ki avis oto kiralamaya çevirdik...5 günlüğüne 250 eur verdik henüz 38 km yapmış sıfır diyebilecğeimzi opel corsa 1.2 ile mostar a doğru yola çıktık(aslında maçı orda izlemeyi düşünüyorduk fakat maç öncesi yoğun güvenlik birimleri o bölgeye kaydırıldığı için bir tarafta müslümanalr diğer tarafata da hristiyanlar kalıyor...)

4.gün Mostar da kahvaltı yaptıktan sonra Hırvatistan a daha doğrusu dubronvik e doğru yola çıktık yaklaşık 2 saat lik araba seyahetinden sonra kale içinde şehir kurulmuş bir şehre varmış bulunduk.Gerçekten hoş bir yerdi çok güzel mekanlar var yalnız sıcak ve nem biraz insanı yoruyor…

5.gün dubronvik te gezi boyunca yaptığımız en iyi kahvaltının ardından 1-2 saat lik bir tur daha attık ve de split e doğru yola çıktık yaklaşık 2.5 saat süren yolculuk sonunda inanılmaz nemli bir şehir bizi bekliyordu birçok tarihi yapısı mevcuttu liman şehri olması itibariylede büyükçene sayılabilecek bir yerdi diğer şehirlere nazaran…

6.gün dubronvik te gece kaldıktan sonra gezi boyuncaki en kötü kahvaltımızı yapıp sonra krka dedikleri doğal parka doğru yol aldık ve de muhteşem bir şelaleler silsilesi bizi bekliyordu yaklaşık 2 saat dolaştıktan sonra akşam Mostar a geçtik..

7.gün Mostar dayız bir Osmanlı şehri olan mostara tekrar geri döndük amacımız akşam yemek yiyip sabahtan biraz erkek kalkıp Blagay tekkesine gidip ardında da rafting yapmaktı…Evet blagay a gittik sonra benim Mostar dan atlayasım tuttu vede Mostar köprüye gelip 20 mt yükseklikten nehre atladım biraz korkutucu ürkütücü artık ne diyeceğimi bilemiyorum az daha vazgeçecektim .Neyse atladıktan sonra rafting için yola koyulduk fakat saat 12 de bitiyormuş kaçırmış bulunduk raftingi.
Ve akşam üstü oldu malum milli maç var biz saraybosna dayız vede malum olunduğu üzere şehir maça odaklanmış…Bizde de heyecanlı bir bekleyiş ve o inanılmaz maçlardan birine aday olacak bir maç daha bu sefer sevinen taraf maalesef biz olamadık ama eminim ki eğer biz eleseydik coşku Hırvat maçından aşağı kalmazdı…

8. gün dönüş günümüz zaten saat 11 de kalktık saat 14.00 da ki uçağa 13.30 da anca gidebildik biraz geç kaldık ama aksilik çıkmadı ve 2 saat sonra Türkiye deydik…

Yanıma 500 euro almıştım 200 euro da biletler toplam 700 euro ya mal oldu 100 euro kadar hediyelik eşya gibi şeylere harcadım yani 600 euro ya maliyet düşebilirdi biz biraz bol harcadık araba kiralamamıza rağmen toplam maliyet 500-550 olabilirdi…

Şimdi sırada fotoğraflar …

ilk olarak çok önemsediğim bir fotoğraf solda kuzenim sağda ise ben

DON'T FORGET 93

splitten bir uyarı

yukarıdaki foto da blagay tekkesindeyiz çok güzel büyük bir kaynak var ayaklarımı suda anca 15 sn tutabildim çok soğuktu

Bu arada mostar dan atlama videom aşağıda dileyen indirip izleyebilir...

http://rapid-share.com/files/125270970/mostar_jump__1_.mp4.html

Bosna ve hırvatska hakkında birkaç ufak bilgi...

boşnak hırvat sırp yugoslav felan aslında hepsi aynı ırktan geliyorlar boşnak lar müslüman...Aynı dilleri konuşuyorlar vede sırplar sıprça boşnaklar boşnakça diyor sadece çok ufak farkılıklar çok çok çok ufak...bosna hersekte KM vede euro kullanılıyor...Hırvatlar biraz fazl amilliyetçi euro yu kabul etmiyolar git bozdur diyo adamlar...Bosnada yönetim 8 ay boşnaklara 8 ay hırvatlara 8 ay sırplara geçiyor...

Hee bu arada henüz rusyaya ukranya afelan gitmedim ama daha önce fransa hollanda paris felan gezmiştim gerçekten bu slav ırkında var bişi hoş bayanların sayısı epeyce vardı

Not:Mesajı daha sonra biraz daha adam etmeye çalışacağım
Arkadaşlar estore nin %18 kdv bizden kampanyasında bu fiyata geliyor 40 inc x3500 model i sizce artık bu beklemeye gerek görünmeyen bir rakammı yada ne diyorsunuz bu fiyata bu lcd diden...

az gazınıza ihtiyacım var

birde pc bağlantısından 1920*1080 çözünürlük destekliyormu
çıldırcam ya böyle saçmalk olmaz nerde kardeşim hangi kanalda bu maçya hiçbiyerdede yazmıyor nasıllig bu ya
Bugün bakırköy capacity in aldındaki elektronik mağazada gördüm (gerçekten çok büyük biyer vede aradığınız şeyi bulabilirsiniz gibi)

Daha önce bi konu açmıştım apartmanda 3-4 kat çekmesi için neler yapabilrim diye bu modemi gördüm ürün hakkında bilgisi olan yorumu olan olucak olursa sevinirim

310 ytl gibi bi rfiyatı var sadece router olanı 240 ytl

http://catalog.belkin.com/IWCatProductPage.process?Product_Id=299342

OVERVIEW

Connect your wired and wireless desktop computers and notebooks to your Belkin Wireless N1 Modem Router to share your broadband Internet access.
The Modem Router also lets your computers quickly and efficiently exchange documents, share resources, and distribute large video and music files throughout your network at a link rate of up to 300Mbps.*
Our advanced security protects both your wireless and wired computers from hackers and intruders. You can add up to 32 computers to your wireless network with additional notebook and desktop adapters.

Based on the 802.11n draft, N1 Wireless enables multiple receivers and transmitters to send and receive data through the air, using Intelligent MIMO (Multiple Input Multiple Output) spatial multiplexing techniques. This smart-antenna technology builds upon the widely deployed 802.11g standard by increasing speed, coverage, and reliability of wireless systems. Providing greater range and faster speeds, N1 Wireless offers a quick and efficient way for people to distribute video, music, photos, and files among the networked computers in their homes.

For maximum wireless performance, use the Belkin N1 Modem Router with N1 Notebook and Desktop Cards connecting your client computers

FEATURES

Share your broadband ADSL connection wirelessly and simultaneously
Stream HD video
Listen to digital music
Play online games
Transfer photos and home videos
Shop online and surf the Web
Email and chat
Handle multiple VoIP phone Easy setup and troubleshooting with Network Status Display
The Network Status Display shows the status of your network. The icons represent each component of your network and show you whether or not each device is working properly. Built-in Modem

SPECS

Package Includes
N1 Wireless Modem Router ADSL Filter (if not supplied by local ISP) Quick Installation Guide User Manual on CD RJ11 Phone Cord RJ45 Ethernet Networking Cable Power Supply
evet arkadaşlar isnterneten almamız gerekiyor bu yüzden hepsini alamıyoruz belli başlı modleler var sadece

106cm,1920x1080 Full HD,7500:1 kontrast,500 cd/m2 parlaklık-42PFL7762D 3115 ytl 5 taksitli fiyatı

Ambilight,106CM LCD TV,1920X1080 Full HD,7500:1 kontrast,500cd/m2-42PFL7962D

106 cm,LCD Full HD Panel(1920x1080p),HD Ready,PIXEL PLUS HD, 42PFL7662D

102 cm,Bravia Engine FULL HD LCD TV,1920x1080,450cd/m2,1800:1, KDL-40W2000

102cm LCD TV,1920x1080,550 cd/m2,10000:1 kontrast,3xHDMI,HD Ready - LE40N87BD 3035 ytl 5 taksitli fiyatı

en son verdiğim ile ilk verdiğimi %20 indirimle satlıyor yanına fiyatalrınıda yazayım

diğerlerinide %15 indirimle alma şansım var ama ilk etapta bu phlips le samsung arasında yorum yaparsanız sevinirim

çok acil yorumlara ihtiyacım var
Hakkında
Meslek: mimar
Forum İmzası:
BOZBAYKUŞLAR @respect
Sistem ve Tercihleri
Otomobil
otomobil
Operatör
Turkcell
Oyun Platformu
PS3
Takım
Fenerbahçe
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 9 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 4 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5.555
İkinci El Bölümü Mesajları: 695
Konularının görüntülenme sayısı: 124.580 (Bu ay: 312)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 100 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Spor
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.