Şimdi Ara

C.Ronaldo - Messi # Dünyanın en iyi futbolcusu anketi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
320
Cevap
1
Favori
62.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

C.Ronaldo - Messi # Dünyanın en iyi futbolcusu anketi

(En Son Oy Tarihi: 28.5.2022)
Giriş
    ----------
    uzakdan şut-
    C.Ronaldo uzakdan gol atabilen bir oyuncu. Daha gerilere gitmeye gerek yok portoya attığı gol evlere şenlik. Dahada yakına gelmek gerekirse Arsenale attığı serbest vuruşda oldukça uzak mesafeydi. Ama Messi uzakdan gol atabilen bir oyuncu değil. Kalenin dibine kadar gidip öyle şut çekiyor. Ronaldo boşluk bulduğunda çakıyor.

çalım atma-
    Messi 'çalım' atmıyor. Messi topu alıp adamlardan kaçıyor. Karşısındaki adamın sağından veya solundan hızlı bir şekilde koşarak rakip kaleye gidiyor. Ama Ronaldo çalım atıyor. Topu alıp adamdan kaçmıyor adamın üstüne üstüne gidiyor.

pas verme-
    Pas olarak Messi en yakındaki adama klasik bir şekilde ayağının içiyle vurarak pas atıyor. Ama C.Ronaldo için Pasda mesafe yok. F16 füzeleri gibi hedefe kitlenen paslar atıyor. Ve ronaldo klasik paslar vermiyor hiçde 'alışık olmadığımız' son derece güzel ve her seferinde değişik değişik hareketler yapıyor.

top sürme-
    Hız olarak iki futbolcuda normal bir insanoğlunun koşabileceği hızın üstünde koşuyor. Messinin top sürmesinde hiç bir + sı yok hızından başka. Topu alıyor her insanın yaptığı gibi dümdüz koşu yapıyor ama C.Ronaldo hem hızlı koşup hemde aynı anda 40 tane hareket yapıyor su altından saman yürütüyor.

fizik gücü-
    fizik olarak Boy kilo ve kas yapısı olarak 'tartışmasız' C.Ronaldo çok çok daha üstün. Bir futbolcuda fizik çok önemlidir. Messide fizik denen bir şey yok ama C.Ronaldo insan değil fizikçiler oturup çözmeye çalışsınlar bu adam insanmı diye.

Artistlik ver Karizma -
    futbolcuda çok önemli bir unsurdur. Kesinlikle 'tartışmasız' C.Ronaldo çok daha artist birisi ve gerek yüz olarak gerekse fizik olarak daha karizmatik. Messinin tipi çok bozuk çene yapısında problem var alt çene daha geride forma giydiğinde şalvar gibi duruyor ama C.Ronaldoya forma tam oturuyor 4-4lük bir görünüm alıyor.

((Messide büyütülecek bir şey yok. Malaga, Numancia, Almeria , Sporting Gijon , Osasuna , Real Betis gibi takımların olduğu ligde gollerle buluşuyor. Rakip olarak puan durumundada görüldüğü üzere sadece Yıllardır olduğu gibi Real Madrid onlara rakip olabiliyor. Ama Ronaldonun bulunduğu ligde Porrtsmouth, everton, middlesbrough, sunderland, aston villa, man city, çok güzel savunma yapabilen zor gol yiyen takımlar. İspanya ligi maçları genelde üst biter zaten herkes bilir bunu. Liverpool,Chelsea gibi çok büyük rakipleri var Arsenalde bu yılı saymasak çok büyük bir rakip. Yani Ronaldonun bulunduğu lig daha zor bir lig))

Maradona > Ronaldo > C.Ronaldo

ronaldo brezilyalı 1 yıldır sakat olan...

• Pardonda sen direk kendini şartlamışsın Ronaldo'ya anket yapmanın lüzümu yok.Ayrıca bu anket 25 kere yapıldı 20 kere Messi kazandı
  • Messi derim. Fırtına gibi adam
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sakitty

Pardonda sen direk kendini şartlamışsın Ronaldo'ya anket yapmanın lüzümu yok.Ayrıca bu anket 25 kere yapıldı 20 kere Messi kazandı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sakitty

Pardonda sen direk kendini şartlamışsın Ronaldo'ya anket yapmanın lüzümu yok.Ayrıca bu anket 25 kere yapıldı 20 kere Messi kazandı

Ben gerçekleri ortaya koydum. Yazdığım yorumda hiç bir adaletsizlik yoktur.

C.Ronaldo yu izlerken diyorumki "Acaba şimdi ne yapacak??" büyük bir zevk alıyorum o oyuncuyu izlerken. Acaba ne yapacak.. Adam mutlaka bir şeyler yapıyor çünkü ama messi öküz gibi topcu köylü gibi oynuyor aynı topu al koş sabriden bir + sı yok adamın sadece daha üst model
  • Doğru diyorsun. Messi de büyütülcek birşey yok.

Sırf bu yüzden messi için " Kendini biraz daha geliştirirse su üstünde yürümeye başlayacak" demiş dünyaca ünlü bir teknik direktör.
  • Bencede Ronaldo Ama Sen Çok Abartmışşın Sen Messi Çalım Atamıyor Mu Dedin

Teknik Messi>Ronaldo
    Hız Ronaldo>Messi
    Bitiricilik Ronaldo>Messi
    Pas Messi>Ronaldo
    İlk Dokunuş Messi>Ronaldo
    Güç Ronaldo>Messi
    Fizik Ronaldo>Messi
    top sürme Messi=Ronaldo
    Uzak Şut Ronaldo>Messi
    Kararlık Messi>Ronaldo
    Azim Messi>Ronaldo
    Profosyonellik Messi>Ronaldo

Ayrıca Messiye Öküz Gibi Topçu Demişsin Seni Allah'a Havale Ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L a s T in Akatsuki -- 7 Mayıs 2009; 18:41:30 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    "2015'in en iyi futbolcuları"
    10 yıl önce açıldı
    Cristiano Ronaldo Galatasaray'da !
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Piêr Dé Sans

Doğru diyorsun. Messi de büyütülcek birşey yok.

Sırf bu yüzden messi için " Kendini biraz daha geliştirirse su üstünde yürümeye başlayacak" demiş dünyaca ünlü bir teknik direktör.

Bence C.Ronaldu bir gün Messiyi evine götürsün kupalarını göstermek için. Messi o kupaları ancak Ronaldonun evinde görürde o yüzden
  • tevazu sahibi çok iyi bir futbolcu (...) messi
  • baştan ronaldoyu şıkla desen yorulmazdın boşuna
  • quote:

Orjinalden alıntı: L a s T

Bencede Ronaldo Ama Sen Çok Abartmışşın Sen Messi Çalım Atamıyor Mu Dedin

Teknik Messi>Ronaldo
    Hız Ronaldo>Messi
    Pas Messi>Ronaldo
    Güç Ronaldo>Messi
    Fizik Ronaldo>Messi
    top sürme Messi=Ronaldo
    Uzak Şut Ronaldo>Messi
    Kararlık Messi>Ronaldo
    Azim Messi>Ronaldo

pas messimi? elini vicdanına koy ronaldo orta sahadan forvete nokta atışı yapıyor Messi dibindeki adama pas atıyor klasik futbol icat olduğundan beri atılan klasik pas artık milyon tane oyuncudan farkı yok paslarının. Ama C.Ronaldo dünyada TEK. Ronaldinho biraz hareket yapıyor pas verirken ama Ronaldinho bile tereddüt yapıyor acaba doğru atarmıyım diye. Ronaldoda tereddüt yok, düşünme yok adamda İcraat var..

Top sürme messi demişsin C.Ronaldo top sürerken 500 defa ayaklarını topun etrafonda gezdiriyor elini vicdanına koy

Ronaldo = KLAS
    Messi = KÖYLÜ

• quote:

Orjinalden alıntı: GökaLp.

quote:

Orjinalden alıntı: Piêr Dé Sans

Doğru diyorsun. Messi de büyütülcek birşey yok.

Bence C.Ronaldu bir gün Messiyi evine götürsün kupalarını göstermek için. Messi o kupaları ancak Ronaldonun evinde görürde o yüzden

Hangi kupalar? Dikkatini çekerim bahsettiğimiz oyunculardan birisi Arjantin ve Barcelona nın herşeyi olan Messi diğeri Manchester ın ve Portekizin futbolcusu Ronaldo. Messi çok daha efektif bir oyuncudur Ronaldo ya göre. Evine götürüp hangi kupaları gösterecekmiş ki? Gösterse ne olacak? Bugün bütün spor yazarları messi derken bir sen Ronaldo diyorsun diye ben de fikrimi mi değişicem? Benim için Ronaldo klasik ingiliz futbolcusundan farklı değil. Sadece bilekleri biraz daha hızlı. Ama messi enteresan bir futbolcu.

• quote:

Ben gerçekleri ortaya koydum. Yazdığım yorumda hiç bir adaletsizlik yoktur.

C.Ronaldo yu izlerken diyorumki "Acaba şimdi ne yapacak??" büyük bir zevk alıyorum o oyuncuyu izlerken. Acaba ne yapacak.. Adam mutlaka bir şeyler yapıyor çünkü ama messi öküz gibi topcu köylü gibi oynuyor aynı topu al koş sabriden bir + sı yok adamın sadece daha üst model

sadece gülüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-087264E79 -- 7 Mayıs 2009; 18:43:44 >
  • Ronaldonun bi videosu vardı topu ezip düşüyordu hemde bir kaç defa bulan varsa koyabilir mi ?
    http://www.timsah.com/Cristiano-Ronaldo-rezil-oldu/eTPTr09ucEk Şu 1
    Topu ezdiği videoyuda bi zahmet koyun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gürcan34 -- 7 Mayıs 2009; 18:47:54 >

• messi ? getafe ye attığı golu izlede konuş....
    Ronaldo arsenalda kaç çalım attı bilmiyorum ki görmedim!
    Messi ise şov adamı onu hızında hiç bir kimse yok...düz yürüyüşü adamı geçiyor...
    NİCE FUTBOLCULAR AYNI BİLEK HAREKETLERİYLE O HIZA ÇIKMAYA ÇALIŞTIDA ÇIKAMADI! ÖRNEĞİ : RONALDO.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: L a s T

Bencede Ronaldo Ama Sen Çok Abartmışşın Sen Messi Çalım Atamıyor Mu Dedin

Teknik Messi>Ronaldo
    Hız Ronaldo>Messi
    Pas Messi>Ronaldo
    Güç Ronaldo>Messi
    Fizik Ronaldo>Messi
    top sürme Messi=Ronaldo
    Uzak Şut Ronaldo>Messi
    Kararlık Messi>Ronaldo
    Azim Messi>Ronaldo

pas messimi? elini vicdanına koy ronaldo orta sahadan forvete nokta atışı yapıyor Messi dibindeki adama pas atıyor klasik futbol icat olduğundan beri atılan klasik pas artık milyon tane oyuncudan farkı yok paslarının. Ama C.Ronaldo dünyada TEK. Ronaldinho biraz hareket yapıyor pas verirken ama Ronaldinho bile tereddüt yapıyor acaba doğru atarmıyım diye. Ronaldoda tereddüt yok, düşünme yok adamda İcraat var..

Top sürme messi demişsin C.Ronaldo top sürerken 500 defa ayaklarını topun etrafonda gezdiriyor elini vicdanına koy

Ronaldo = KLAS
    Messi = KÖYLÜ

ulan köylü dedigin adamı dünya konusuo

• Teknik kapasitesi en yüksek oyuncu İbrahim Üzülmezdir
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Kubar_

Teknik kapasitesi en yüksek oyuncu İbrahim Üzülmezdir

kardeş manyak güldüm ya.

messiiiiiiiiii

ronaldo messinin yanında b.k yemiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rambetiko -- 7 Mayıs 2009; 18:50:22 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ramazanyurt

messiiiiiiiiii

ronaldo messinin yanında b.k yemiş.

Harbiden mi? Videosu var mı?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.