Şimdi Ara

C.Ronaldo - Messi # Dünyanın en iyi futbolcusu anketi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
320
Cevap
1
Favori
62.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

C.Ronaldo - Messi # Dünyanın en iyi futbolcusu anketi

(En Son Oy Tarihi: 28.5.2022)
Giriş
  • Messi acaba İngiltere Ligi nde oynasaydi bu kadar iyi olur muydu diye de sormak gerekiyor aslında.. Ronaldo nun ipe dizdigi ingiliz savunmalarına karsı dün Chelsea macinda izledigimiz kadariyla Messi bisi yapamiyor..
  • C.Ronaldo apaçilerin idolü ya. Messi'den daha iyi futbol oynayabilir ama Messi hem sakin, hem de Ronaldo'ya göre daha oturaklı duruyor.
  • burda niye ronaldoya yalaklık yapıyorsun ki anlamadım? birde çok artistmiş, apaçinin önde gideni kendisi.. ayrıca messi daha iyi, bunu herkes görebiliyor..
  • adam kafasına göre hepsine c.ronaldo demiş bide anket yapmış ne lüzum war o zamn ankete tabii ki messi daha iiyi
  • C.Ronaldo daha iyi diyen adam futboldan anlamıyor.. Bunu geçen rıdvan dilmen'de dedi c.ronaldo ile falan karşılaştırılması yanlış diye..

Pasları C.ronaldonun daha iyi demişsinde sen hiç messi'yi seyretmedin galiba..

C.ronaldonun iyi yönü olarak şutu denilebilir..

Hayret birşey ya messiyi izle gör adam nasıl ayak hakimiyeti nasıl..

Morinho'nun deyimiyle BİRAZ UĞRAŞSA SUDA YÜRÜR...

Çalıma gelince yanından geçse ne olur adam geçen sene bir gol attı ligde 5-6 adamı geçip.. Maradonadan sonra en iyisi diyorlar,

Karşılaştırmayın messiyi hiçbir futbolcuyla ayıp olur

Messinin tipi çok bozuk çene yapısında problem var alt çene daha geride forma giydiğinde şalvar gibi duruyor ama C.Ronaldoya forma tam oturuyor 4-4lük bir görünüm alıyor. (( C.Ronaldo ile bir husumetin var gibi ))

C.Ronaldo - Messi # Dünyanın en iyi futbolcusu anketi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halikarnasss -- 7 Mayıs 2009; 20:20:53 >

• açık ara c.ronaldo önde. hava topu hakimiyeti var,iki yöne çalım atar oda yetmez havasınıda atar,uzaktan şut konusunda messiyi ezer. messinin tek iyi yönü direk rakibinin üstüne gidiyor ve top ayağından hiç açılmıyor sanki yapışıkmış gibi. messi harika oyuncu hatta c.ronaldo ile dünyanın en iyi iki futbolcusu şu anda ama c.ronaldo benim hayatımda gördüğüm ronaldodan sonra en iyi futbolcu.

edit: şimdi yorumlara baktım ya adamın kılığından tarzından size ne? oturaklıymış messi iyi futbol kriterine bak. c.ronaldo daha iyi şut çeker ama messide oturaklı çocuk hatta bizim mahallede bir hikmet abi var harbi delikanlı o bile daha iyi c.ronalodan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi itachi84 -- 7 Mayıs 2009; 20:08:56 >
  • Ronaldo tokatlar...
  • öyle karşılaştırma olmaz kendine göre yazmışsın, messi çalım atmıyor mu? getafe ye attığı golü ne çabuk unuttunuz?
    ronaldo dan da manchester united tan da nefret ediyorum
    inşallah barcelona alır kupayı
  • quote:

Orjinalden alıntı: GökaLp.

Maradona > Ronaldo > C.Ronaldo

ronaldinho'yu hiç izlemedin sen galiba
  • Bu maçta Barcelona'nın en büyük kozu ise Messi olacak. Arjantinli yıldız, eğer Ronaldo'dan daha büyük olduğunu kanıtlamak istiyorsa (Ki bence öyle) bu kupayı İspanya'ya getirmeli. Messi her ne kadar büyük bir yıldız olursa olsun, henüz Barcelona ile bir büyük kupa kazandırabilmiş değil. Katalan ekibi ligde şampiyon olurken ya da 2006'da Şampiyonlar Ligi'ni kazanırken Messi henüz takımın yıldızı konumunda değildi. Bu yüzden Arjantinli yıldız bu kupayı alır ve bunu Ronaldo'nun takımının karşısında yaparsa dünyanın en iyi oyuncusu olduğunu kanıtlar. Umarım güzel bir final olur ve kupayı Barça kaldırır...

Enis berki yazmış habertürk'ün bugünkü konusu http://www.htspor.com/spor-yazilari/10379-yazar-Messi_mi__Ronaldo_mu_.aspx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halikarnasss -- 7 Mayıs 2009; 20:28:38 >

• quote:

Orjinalden alıntı: GökaLp.

quote:

Orjinalden alıntı: Sakitty

Pardonda sen direk kendini şartlamışsın Ronaldo'ya anket yapmanın lüzümu yok.Ayrıca bu anket 25 kere yapıldı 20 kere Messi kazandı

Ben gerçekleri ortaya koydum. Yazdığım yorumda hiç bir adaletsizlik yoktur.

C.Ronaldo yu izlerken diyorumki "Acaba şimdi ne yapacak??" büyük bir zevk alıyorum o oyuncuyu izlerken. Acaba ne yapacak.. Adam mutlaka bir şeyler yapıyor çünkü ama messi öküz gibi topcu köylü gibi oynuyor aynı topu al koş sabriden bir + sı yok adamın sadece daha üst model

biz de merak edioruz napıcağını durup dururken düşüo topsuz ve adamsız alanlarda çok güzel hareketler yapıo tabi ki biz de zevk alıorz Ronaldoyu izlerken

• Ronaldo yu hic sevmem artıstın teki ama konu sahadaki oyunları ıse sampıyonlar lıgındekı performanslarına bakmak lazım.Messi ne bayern macında farklı skorla kazanmalarına ragmen ne 2 chelsea macında hıc varlık gosteremedi.Ama ronaldo gercekten hem porto macında ve hem 2 arsenal macında muthıs performans gosterdi.27mayısta bu sorunun net cevabını gorecegız ama messinin ferdinand evra vidicli bir defans karsısında birsey yapamayacagını bılıyoruz.Bu bir gercek buyuk futbolcu ısen buyuk maclarda kendını gosterıceksın
  • messi en iyi
    diğerleri dangoloş
    hem messi güzel oynuyor diğerleri dangoloş
  • final maçından snr belli olucak kimin daha iyi olduğu
  • Rahat olun final maçında izleyecez bakalım hangisi daha iyi.
    not : bencede ronaldo messiyi ezer gecer
  • Arkadaşlar birini neredeyse yüceltirken diğerini yerin dibine sokmak çok saçma olmuyor mu sizce de? Sonuçta şu an dünyanın en iyi 2 futbolcusunu tartışıyoruz.

Ben öncelikle şunu söylemek istiyorum: Messi gerçekten çok hızlı, topu kaybetmiyor, çok iyi çalımlar atıyor vs. diye uzar; Ronaldo ise yine Messi gibi çok hızlı uzaktan çok iyi golleri var, Premier Lig'de oynuyor vs. şeklinde sürer gider. Bana soracak olursanız ikisini de hayranlıkla izlememe rağmen Ronaldo'nun oyun stili daha çok hoşuma gidiyor, bu yüzden Ronaldo diyorum.Ancak yakın zamanda Messi herkes tarafından en iyi olarak görülmeye başlanacak ve Ronaldo ile kıyaslanması bile söz konusu olmayacak...Kısaca şimdilik az farkla Ronaldo diyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Verbundwerkstoffe -- 7 Mayıs 2009; 21:05:33 >
  • tartışmasız messi....

rıdvan dilmenin dediği gibi....messi ve diğerleri....
  • quote:

Orjinalden alıntı: L a s T

quote:

Orjinalden alıntı: Raimond

Burda oy verenlerin 10 da 9 u Ronaldo karaktersiz ve havalı olduğu için ona oy vermediğine eminim.Ama soru kim efendi,adam gibi adam olsaydı doğruydu şu anki sonuç

+1881

kesinlikle
  • http://video.google.com/videoplay?docid=-3999276773068163923

Bu videoyu izleyip de tekrar karar verin derim. Ayrıca top iyi süremiyor dediğiniz adamın 1:04 ve 1:13 üncü saniyelerde neler yaptığını görün

Ayrıca 2:42 ye de bakınız

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.