C.Ronaldo - Messi # Dünyanın en iyi futbolcusu anketi
(En Son Oy Tarihi: 28.5.2022)
Giriş
quote:
Orijinalden alıntı: cagann
Bir sacmalayin artik bea. Gecen sene C. Ronaldo'yu bu sene de Messi'yi tanri ilan ettiniz resmen. En iyi Messi demeyen futboldan da anlamiyor. Dizginleyin kendinizi. Bu 2si arasindan Messi'yi secerim ama bana gore dunyanin en iyi futbolcusu Kaka'dir su anda. Bu futboldan anlamamak mi oluyor simdi?
Neden yazdiysam bunu gerci. Neyse icimde kalmasini istemedigimden yolluyorum. Ama nasilsa siz cogunlugu saglamissiniz. Bana da ... yemek duser.
olabilir ben ona bişey demem. bence messidir. ama kaka ile kıyaslanmasına asla bişey demem. ama ronaldo ve messi arasında kesinlikle messi.
messi
Ankete katılan yaklaşık 650 kişinin,
Sadece 4 te 1 i C. Ronaldo demiş ( )
Messi
Konuyu açan arkadaş biraz ne olmuş anladınızmı
Messi messi messi,bu adam neyin nesi
anketi felan bilmem ama ronaldoyu sewmeyenler tamamen kıskançlıklarından ÇATIR ÇATIR çatladıklarından dolayı..!!! artık okadar kıskanıyolarki nasıl eleştireceklerini bilmiyolar biraz objektif olunda ronaldonun yaptıklarını görün o bu çağın bir numaralı adamıdır!!! FORZA C.RONALDO!!!FROVER C.RONALDO!!!NUMBER ONE C.RONALDO!!! 1_PELE ...2_D.MARADONA...3_C.RONALDO...4_...vs...vs... gelir yani diğerleri...o adam suanda tek dir CRİSTİANO RONALDO!
ha bu arada bir futbolcu hakkında bişey bilmeden lutfen yorum yazmayın bir futbolcu hakkında birşeyler ööğrenmek isterseniz lutfen genelde vikipedi den bakınız cunku bazıları brezilyalı ronaldonun dunyanın en iyileriyle uzaktan yakından alakası yok demiş nedense vikipedi de bbrezilyalı ronaldonun dunyanın gelmiş geçmiş en iyi forvetlerinden biri olduğunu iddia ediyor şimdi acaba o arkadasmı hiç bişey bilmiyor yoksa vikipedimi
tabikide c.ronaldo çalım tekniği olsun hızı olsun şut tekniği vs ..