Şimdi Ara

(Ç)alıntı karakterler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
1
Favori
3.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar foruma yeni katıldım aksine LoL e başladığımdan beri (5-6 ayı geçti sanırım) forumu hergün takip ediyorum ve üye olayım bari dedim :D. neyse olaya geleyim, arkadaşlar uzun zamandır dikkatimi çekiyor 'ahri' , naruto animesinden çakma bir karakter yani animenin baş karakterinin içinde 9 kuyruklu tilki var ve ahrininde 9 kuyruğu var(ahri hikayesinde de tilkiydi sanirim) ayrıca ana karakterin yanaklarında da 3 çizik var ahride de var hatta ana karakterin kullandığı jutsu (oyuna göre skill, düz vuruş) bile ahri ile aynı, google görsellerden rasengan yazıp bakabilirsiniz, sizinde dikkatinize çeken riotun başka yerlerden alma karakterleri varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HitTheLights -- 22 Haziran 2013; 22:34:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tek kuyruk veya tek çizgi de yapabilirlerdi. Bu kasten yapılmış bir şey
  • Pantheon = 300 spartalı filminden

Neden bilmiyorum ama ben olafı yüzüklerin efendisi filmindeki cücelere benzetiyorum

Onun haricinde zed de mortal combatdaki bi karaktere benziyor adını hatırlayamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: heybitch

Pantheon = 300 spartalı filminden

Neden bilmiyorum ama ben olafı yüzüklerin efendisi filmindeki cücelere benzetiyorum

Onun haricinde zed de mortal combatdaki bi karaktere benziyor adını hatırlayamadım

Olaf wikingdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cayataı

quote:

Olaf wikingdir.

Olabilir sadece tahminde bulundum görsel olarak
  • Teemo -> ormandan
  • Neredeyse çoğu dotadan karakter listesine bak dotanın anlıcaksın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Behzat Ç. Sansürlü olması
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • http://www.youtube.com/watch?v=RHM0jbVhVbk

Burda filmlerden alınan bazı karakterler var bakabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre510 -- 23 Haziran 2013; 0:46:04 >
  • Zyra Batman'dan Poison Ivy karakteriyle baya benzeşiyo.
  • Ne alakası var çalıntıyla , benzer belki de aynı karakter kullanabilirler ; Bana kalsa varolan karakterler kullansınlar hep,öyle daha güzel. Ne biliyim bi Naruto olsa ya mesela oyunda ? :D :D
  • LoL ' u DoTa ' nın yapımcılarının yaptığını daha kaç kez sölicez
  • Talon - Asassin's Creed
  • Rengar-kha'Zix alien vs predator

• Kha zix & Rengar = Allien vs Predator
  • volibear - altın pusulaydı galiba ismi o filmden esinlenildi galiba
  • 9 kuyruklu tilki japon mitolojisinden bir kere.
  • quote:

Zed=Scorpion
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre510

http://www.youtube.com/watch?v=RHM0jbVhVbk

Burda filmlerden alınan bazı karakterler var bakabilirsiniz

yok o direk japon mitolojisinden alıntı,sun wukong maymun tanrı/kral olması lazım

• Wukong maymun kral mı ne öyle bir filmden.Jet li jackie chan oynuyordu.

Hecarim de bir filmde vardı.TRT'de vardı o film.Kasabadaki insanları öldürüyordu.

Kha zix "Alien"dan.

Volibear altın pusula.

Veigar eski bir ps oyununda vardı.Çok benziyordu.

Daha çok var.Bunlar aklıma gelenler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karavahset -- 23 Haziran 2013; 1:10:48 >
  • Bu biraz kasten yapılmış bir hareket yani çalıntı demek yanlış olur. Ayrıca japon mitolojisinde de var bu tilki olayı sadece Narutoda yok. Benim benzettiklerim Shen: Subzero hatta frozen shen skini var buda kasıtlı bence. Kha'Zix ve Rengar Alien vs Predator hatta 50. dakikayımı ne geçince oyun av görevi geliyordu galiba. Shaco: Joker. Twisted Fate: Gambitin neredeyse aynısı. Talon Assassin's Creed, Mordekaiser bana Dotada ki bir heroyu anımsatıyor ama şu an aklımda değil, Dr. Mundonun Rageborn skini dotada ki axe. Corki: Dotadaki şu helikoptercinin çakması. Anivia dotadaki Phoenix, Morgana: Merlin, Leona eskiden oynadığım bir oyun vardı moba benzeri aynen leona gibi bir hero vardı ama warriordı en güçlü karakterdi, Malzahar bana persia şeylerini hatırlatıyor hep, Galio: Notre Dam, Olaf dotadan Zeus, Volibearıda hep bir filmden hatırlıyor gibiyim, Trundle direk olarak fantastik edebiyatta yer alan troll zaten, Vladimir bir şeye benziyor ama hatırlayamadım henüz, Jayce sovyet askerlerine, Garen Paladine'e , Gankplank shanks falan, Cass ise yunan mitolojisinden Medusanın aynısı, Diana Amaterasu sanırım, Ashe Dotada ki archer kadına çok benziyor, Evelyn gibi dotadada görünmez olan assassin benzeri bir şey vardı, Lissandra Lich Kingin LoL uyarlaması, Brand fireman, Nasus Mısır mitolojisi. Wukong: Çin mitolojisinde maymun tanrı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi von Hohenheim -- 23 Haziran 2013; 1:09:51 >

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.