Yarbay
08 Nisan 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
10 üye
Görüntülenme
Toplam: 211 (Bu ay: 1)
Gönderileri

Hesabım satılıktır arkadaşlar, bu oyuna benim gibi gönül vermiş insanların arayıpta bulamayacağı cinsten bir hesaptır, tam bir dijital koleksiyondur, linki bırakıyorum, bölüm kurallarına uymayan bir hata yapıldıysa bu konuda affola. (3-5 kişi kaldık zaten :) İyi forumlar.

https://forum.donanimhaber.com/satilik-hearthstone-hesap-387-legendary-dijital-koleksiyon--150526004

Bi mobil oyunu buldum 2 hafta gibi sürede 1 milyona yakın insan yüklemiş eminim sayı artacak önden yer kapalım açıkcası bayağı tek kaldım pek bi türk yok fakat oyunda dil desteği falan var ve oyun mekanikleri emsallerinden çok daha iyi, kesinlikle f2p bir oyun, ücretisz sandıklardan falan legendary (efsanevi kartlar cıkabiliyor) deste falan yapıp 3 boyutlu bir alanda karakterlerinizi savaştırıyorsunuz, bizzat müdahil oluyorsunuz tabii ki ve bence keyfi burda, farklı birimleriniz oluyor her birimin farklı özellikleri mevcut, oyunun boyutu düşük olmakla birlikte gerçekten çok kapsamlı, bunca yıldır strateji oyunları oynayan birisi olarak ben çok beğendim, oyundan bir kaç görsel ve referal linkimi atacağım aşağıya, dilerseniz bu link üzerinden girip bana ve kendinize ufak ufak faydanız dokunabilir :D boş zamanları geçirmek için harika bir yapıt onu ekliyim :)

Heroic - Magic Duel
Heroic - Magic Duel
Heroic - Magic Duel

öncelikle cinematic & gameplay karışık videosunu ekliyim bence gayet hoş bir mobil oyun için :)

Ref linkim : direkt olarak burdan indirirseniz sevirim beraber karşılıklı yardımlaşma içinde olalım
https://www.heroicgame.com/?af_c_id=2rrvthqbc3&fbclid=IwAR1E3NakMwiJBmNhbL_vpzIQOb3-lTynkSsKJC0JlNY_uxJUoxPuux6o39o&shortlink=ebed5d77&pid=HeroicReferral&c=HeroicReferral

Guildimizin adı Turkish Soldiers herkesi bekliyoruz :)

Bi mobil oyunu buldum 2 hafta gibi sürede 1 milyona yakın insan yüklemiş eminim sayı artacak önden yer kapalım açıkcası bayağı tek kaldım pek bi türk yok fakat oyunda dil desteği falan var ve oyun mekanikleri emsallerinden çok daha iyi, kesinlikle f2p bir oyun, ücretisz sandıklardan falan legendary (efsanevi kartlar cıkabiliyor) deste falan yapıp 3 boyutlu bir alanda karakterlerinizi savaştırıyorsunuz, bizzat müdahil oluyorsunuz tabii ki ve bence keyfi burda, farklı birimleriniz oluyor her birimin farklı özellikleri mevcut, oyunun boyutu düşük olmakla birlikte gerçekten çok kapsamlı, bunca yıldır strateji oyunları oynayan birisi olarak ben çok beğendim, oyundan bir kaç görsel ve referal linkimi atacağım aşağıya, dilerseniz bu link üzerinden girip bana ve kendinize ufak ufak faydanız dokunabilir :D boş zamanları geçirmek için harika bir yapıt onu ekliyim :)

Heroic - Magic Duel
Heroic - Magic Duel
Heroic - Magic Duel

öncelikle cinematic & gameplay karışık videosunu ekliyim bence gayet hoş bir mobil oyun için :)

Ref linkim : direkt olarak burdan indirirseniz sevirim beraber karşılıklı yardımlaşma içinde olalım
https://www.heroicgame.com/?af_c_id=2rrvthqbc3&fbclid=IwAR1E3NakMwiJBmNhbL_vpzIQOb3-lTynkSsKJC0JlNY_uxJUoxPuux6o39o&shortlink=ebed5d77&pid=HeroicReferral&c=HeroicReferral

Guildimizin adı Stranger Things herkesi bekliyoruz :)

adıma forum içinde mesajlar atılmış, umarım bir maduriyet oluşmaz, burdan yetkililere sesleniyorum, neler oluyor şifremi haricimde bilen biri yok, bilgisayarımı iyi bir şekilde koruyorum, herşey yolunda mı merkez
Arkadaşlar yarın işten izin alıp emektar pc me ihanet edip değiştirmeyi düşünüyorum, 5000 liraya kadar limitim var yardım ve tavsiyelerinize ihtiyacım var vatan bilgisayar olsun lütfen, teşekkürler, iyi forumlar
ben 25 kuruşa böyle bir lezzet görmedim, 10 tane aldım kesinlikle tavsiye ederim.

Wanted Bumba denediniz mi?

ilginç bir konsept olmuş
Şu anda yayın verilmemektedir, lütfen daha sonra tekrar deneyiniz. İbaresiyle karşılaştım konu hakkında herhangi bir fikri olan lütfen benimle paylaşabilir mi? Sorun bende mi yoksa genel mi anlamak istiyorum, şimdiden teşekkürler.
dostlar malum rp'yi e-pin olarak aldığımız taktirde x2 bonus verecek, bornova'da alabileceğim bir yer var mıdır? Şimdiden teşekkürler, iyi forumlar
Hakkında
Meslek: Yazılım
İlgi Alanları: Teknoloji, Araç, Oyun, Sıcak Fırsatlar
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: geçen hafta
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4.202
İkinci El Bölümü Mesajları: 49
Konularının görüntülenme sayısı: 5.817 (Bu ay: 144)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 449 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Free to Play - MMO
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.