Şimdi Ara

Büyük boykot kampanyası ( Özgür Özel Listeyi Açıkladı ) ( Editlendi ) (83. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: kayamsist Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.664
Cevap
17
Favori
106.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
140 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Kassady kullanıcısına yanıt

Zaten şubeleri kapatmaya başladılar bile. Yanlış atmış olabilirim. Kusura bakmayın.

espressolab diğer markalar gibi boykotta göze çarpmıyordu ta ki siyasiler reklamını yapana kadar.

• BalkanGöçmeniBirBey kullanıcısına yanıt

Kapatmadan ziyade farklı bir firma üstünden(1401 Coffee) işleri yürüyorlar gibi geldi.

• Kassady kullanıcısına yanıt
    İstanbul Ataşehir'de var keçi logolu bişey oda mi onların ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Drift D kullanıcısına yanıt

Boykottan sonra birçok espresso lab şubesi ya buna ya da Çay Saati mağazasına dönüştürülüyor hızlı bir şekilde. İstisnasız hepsinin aynı markaya devri şüpheli değil mi sizce de? Ruhsat sahibi ve firmayı değiştirerek aynı operasyonlarını devam ettırıyor olabilirler. Zaten çok farklı da değiller ürün çeşitliliği, sunum, format, fiyat olarak.

• Şu 1401 Coffe'den biri kartla ucuz bir şey alıp fiş paylaşsa ya? O şekilde bayağı bir şey ortaya çıkarabiliriz.

• Yerli kahve zincirleri zaten at hırsızı kılıklı, kahvehane esnafının değişmiş halidir. Yarım saatte bir çay-kahve satmaya çalışırlar. Garsonlar müşterileri sürekli birşey satmak için rahatsız eder. Sahipleri ise her türlü yoldan parayı bulmuş bu mekanları açmış insanlardır.

Yıllarca hiç gitmesem bile starbucks, tchibo gibi yerleri savundum. Çünkü bir kahve alırsın oturursun 2 saat kimse rahatsız etmez. Fiyatlara bakınca hepsi kazıkçı ama marka olan global kahve zinciriyle aynı fiyata kahve satan yerlileri neden tercih edeyim ki?

• halk tv
    Cem Küçük'ün ayakkabı şirketi de vergi beyanında bulunmamış
    https://halktv.com.tr/gundem/cem-kucukun-ayakkabi-sirketi-de-vergi-beyaninda-bulunmamis-937290h
  • Thomas Anderson kullanıcısına yanıt

Yıllardır vergi vermeyen çok fazla şirket var. Sen ben bir işletme açsak sadece vergiden batarız. Epeydir konuya uğramıyorum. Boykota epey alıştık. Hala haftalık pazar alışverişi yapıyoruz. Market işini de çağdaş ile çözüyoruz. Islak mendil vb ürünler için Oxy geçtik. Valla fırına filan gidiyorum eskiden ekmeği marketten alırdım. Biz ekosistemlerinden epey uzaklaştık. Bir kaç defa online alışveriş yaptık biraz öyle bir ihtiyaç oluyor. Onları da ihtiyaç ile sınırladık. Ekonomik olarak çok rahatladık işin garibi. Demek ki gereksiz çok harcama varmış. İnsan kendini rahatlatmak için alıyor, zam gelir diye alıyor, yarın alamam diye alıyor. O işi de bıraktık. Herkese tavsiye ederim. Düzenli liste yapın. Ona göre gidin hayatınız, beslenme her şey daha düzene giriyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ban yedikten sonra bir süreliğine bırakmıştım dh yi konu için geri döndüm bugün yarın iyi bir güncelleme çekeceğim

• enineboyuna06 E kullanıcısına yanıt

Sicile kadar bakmışlar firma sahbii farklı gorunuyor. Muhtemelen olaylarla uzaktan yakından alakası olmayan birine devrettiler muhalif semtlerdeki operasyonlarını. Benim tahminim böyle. Ama yine paralarını kazaniyorlardir buradan alışveriş yaptıkça.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıradışıyoutube
    Savunayım Dedi Gülünç Duruma Düştü! Sosyal Medya Ayşenur Arslan'ı Konuşuyor #haber
    https://www.youtube.com/watch?si=yQwQi81ilzc7IIDI&v=lWeuZjKrBYc&feature=youtu.be

• Osmanlı Külliyesi TVyoutube
    Hanginiz yalan söylüyor.? aldıkları rüşvetleri hesaplamıyorlar tabi 😂
    https://www.youtube.com/shorts/3MB8gZHgKbM?si=1Iil23bQ5j0VOPBd

• Tıpkı israil boykotu gibi bu da gevşedi ve unutuldu, hala boykotuna devam eden herkese selam olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de değişiklik yok.

• Boykota tam gaz devam.

• 
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.