Şimdi Ara

Büyük Boy Poster Baskı Nereden Alabilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
3.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Elimde 4200x3800 boyutlarında (devasa) bir poster resmi var, JPG formatında.
    Ben bunun poster baskısını almak istiyorum, aynı boyutlarda. Böyle büyük boy
    poster bsakı alabileceğim bir yer biliyor musunuz Ankarada, ya da internet sitesi
    de olabilir. Aynı şekilde normal boyutlarda duvar kağıdı türünde bazı resimler de
    var bunların da poster gibi baskısını almak istiyorum. Bu arada bu baskılar normal
    A4 gibi kağıda değil, büyük kuşe kağıda olmalı. Ya da işte poster kağıdı gibi olmalı.
    Düz kağıt olmamalı. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Esen kalın

INTEL Core i7-3770K || ASROCK Z77 Extreme6 || GIGABYTE GTX670 Windforce 3X OC || GSKILL RipjawsX DDR3-1600Mhz 16GB (2x8GB) || CORSAIR 400R Carbide || Corsair CX v2 750W || OCZ Vertex4 2.5 128GB SSD || SEAGATE Barracuda 1TB 64MB 7200rpm SATA || NOCTUA U9B || DELL 23" U2312HM LED
  • Sana pahalıya patlar haberin olsun. Çünkü o boyut özel bayut olacak. Fotoğraf kağıdına basılacak. Renkli olacağı için 150 civarına falan olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ünal -- 24 Temmuz 2007; 13:24:55 >

Beklerim.

Orjinalden alıntı: ünal korkmaz

Ankara Kızılay'da Selanik Caddesinde yerimiz. Bekleriz. 8/2 Kadem Ozalit Dijital Kopyalama merkezi.

Beklerim.

Pm attım dostum.

> > < <
  • quote:

Ankara Kızılay'da Selanik Caddesinde yerimiz. Bekleriz. 8/2 Kadem Ozalit Dijital Kopyalama merkezi.

Beklerim.

T-shirt falan da basıyor musunuz??

Geleyim şimdi o zaman..

PSN: SAVIARs
    Gamertag: SAVIARs
    Steam: SAVIARs
  • İsterseniz buyrun gelin konuşalım.

Orjinalden alıntı: İlteriş Kutluk Kağan

Arkadaşlar merhaba,

Elimde 4200x3800 boyutlarında (devasa) bir poster resmi var, JPG formatında.
    Ben bunun poster baskısını almak istiyorum, aynı boyutlarda. Böyle büyük boy
    poster bsakı alabileceğim bir yer biliyor musunuz Ankarada, ya da internet sitesi
    de olabilir. Aynı şekilde normal boyutlarda duvar kağıdı türünde bazı resimler de
    var bunların da poster gibi baskısını almak istiyorum. Bu arada bu baskılar normal
    A4 gibi kağıda değil, büyük kuşe kağıda olmalı. Ya da işte poster kağıdı gibi olmalı.
    Düz kağıt olmamalı. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Esen kalın

Senin için bir mahsuru yoksa koyabilir misin?

Bir hayalin varsa onu korumalısın. İnsanlar kendi yapamadıkları şeyleri senin de yapamayacağını söylemek isterler. Eğer bir şey istiyorsan, onu elde etmelisin. Nokta!
  • quote:

İsterseniz buyrun gelin konuşalım.

Sizin resmi büyütme şansınız var mı peki??

375*375 bir resmi T-shirt e uygun olacak ebatlarda büyütebilir misiniz??

PSN: SAVIARs
    Gamertag: SAVIARs
    Steam: SAVIARs
  • quote:

Sana pahalıya patlar haberin olsun. Çünkü o boyut özel bayut olacak. Fotoğraf kağıdına basılacak. Renkli olacağı için 150 civarına falan olur.

Peki o zaman, özel kağıda değli de, normal kağıda basılsa ?

Yani kağıt kalitesi A4 ile aynı, sadece boyutu büyük ..

O zaman nasıl olur ?
    INTEL Core i7-3770K || ASROCK Z77 Extreme6 || GIGABYTE GTX670 Windforce 3X OC || GSKILL RipjawsX DDR3-1600Mhz 16GB (2x8GB) || CORSAIR 400R Carbide || Corsair CX v2 750W || OCZ Vertex4 2.5 128GB SSD || SEAGATE Barracuda 1TB 64MB 7200rpm SATA || NOCTUA U9B || DELL 23" U2312HM LED
  • Fazla bişey farkedeceğini sanmıyorum. Boyutlar büyük çünkü. Tabi benim verdiğim fiyatlar tahmini fiyatlar. Tam rakamı ancak fotoğrafı gördüğümüzde verebiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İlteriş Kutluk Kağan

Gerek kalmadı sağolun, işyerinde beleşe bastırdım A0 boyutlarında

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.