Bildirim
İstanbulda kaliteli ve ucuz forma satan yer var mı?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
-
quote:
Orjinalden alıntı: cidik
Bu ne Anlama GEliyo -
quote:
Orjinalden alıntı: Scorpion_tr
quote:
Bu ne Anlama GEliyo
yukarı anlamına geliyo parmak yukarı doğru o yüzden efekt olsun diye koydum
-
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: Scorpion_tr
quote:
Bu ne Anlama GEliyo
yukarı anlamına geliyo parmak yukarı doğru o yüzden efekt olsun diye koydum
Hii ANladim
-
-
hadi ya hiç mi yok bilen -
kiler -
quote:
adam sinirden gülüyor -
quote:
Orjinalden alıntı: DH.Ready
quote:
adam sinirden gülüyor
@soa her kilerde bulunur mu ki? bizim yaylada (bahçelievler yayla) var bi kiler ama o kadar büyük değil orda bulabilir miyim? gitti gidiyorda var bi tane satan eleman 15 e var güzelde forma ama yarın sabaha kadar elimde olması lazım çok sevdiğim bi arkadaşımın doğum günü.
-
-
Ben aydından 5 liraya robben forması aldım. -
quote:
Orjinalden alıntı: Choppe®
Ben aydından 5 liraya robben forması aldım.
abi öyle olmayacak ya o çok dandiktir ne biliym hani elinde fazla kalan olurda ucuza satar mutlaka öyle yerler vardır çok muhterem bi arkadaşım bana beyazıtta vardır dedi ucuza bulabilir miyim bide kalitesi nasıl olur 1-2 giyişte yırtılır gidermi -
quote:
şimdi daha çok gülücüğe tıklayıp ta sımaylların gelmesini bekledikten sonra bu sımaylı seçmeyle uğraşamam. ha bunu yazarken daha mı az zamanım gitti onu bende bilmiyorum -
-
20 ytl ye kaliteli bir forma bulman zor.böyle tezgah lardan alabilirsin 10 ytl lik 2 tane arkasında hagi yazanlar var hala gs formasının -
quote:
Orjinalden alıntı: DH.Ready
20 ytl ye kaliteli bir forma bulman zor.böyle tezgah lardan alabilirsin 10 ytl lik 2 tane arkasında hagi yazanlar var hala gs formasının
gitti gidiyordaki adamın sattığı formalar kaliteli gibiydi, onun kiler gibi bulamam mı
-
O paraya bulman zor. -
peki arkadaşlar son bişey sorucam o zaman bu tür formalar felan genelde nerede uygun olur? beyazıt var merter var benim bildiğim tekstil yerleri olarak. başka nereden alabilirim?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X