Şimdi Ara

BÜYÜK ARAÇLAR EVİN ÖNÜNE PARK ETMESİN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
2.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ve birinci katta oturdugum için hırsızlık olayı da fazla olan bi semtteyim.
    Ne yapmam lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asdfewf -- 16 Haziran 2016; 16:54:42 >

Öyle bir şey istiyorsan köye, ovaya filan taşınacaksın.
  • Balkona demir parmaklık yaptırın, her 1. katta oturan yol kapatsa memlekette park edecek yer kalmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 16 Haziran 2016; 11:39:02 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha Fazla Göster
  • yasal olarak yapacaginiz bir sey yok. en iyisi parmaklik yaptirmak. hic oyle yol falan kapatmaya veya araclara zarar vermeye calismayin.

• Evinizin önü sizin değil, evinizin sınırları içerisinde değilse. Araçlar da nizami, kurallara uygun park ediyorsa tabiki hiç bir şey yapamazsınız. Hırsız çekinceniz varsa, onun yolu başkalarını engellemek değildir. Kendi daireniz üzerinde güvenlik önlemleri alırsınız. Sizin beklentiniz dükkanının önüne park yasağı olmamasına rağmen park ettirmeyen dükkan sahipleri gibi ki hiç tahammül edilebilir bir beklenti değil.
    *2017 Nissan Pathfinder SL 4WD *2006 Toyota Avalon Limited *2015 Honda Civic 1.6 Elegance ECO LPG Otomatik *2008 Opel Astra HB 1.3 CDTI Enjoy Easytronic *2012 Hyundai i30 1.6 CRDI Elite Manuel *2010 Chevrolet Cruze 1.6 LS Otm. *2001 Ford Focus HB 1.6 Ambiente Otm.
  • İnsanlar şunu anlamalı evin önü sizin değil ! Benim evimin önüne park edemezsin diye birşey yok !

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bahçeli bir eve taşının.

• Vekilinizden yatay kentleşme talep edin. Para ödüyorsunuz, kullanın elemanı.

• Parklar, koruluklar, kent sahası için mücadele eden vatandaşlara katılın. Üç sene önce kıyamet koptu memlekette.

• Kentinizdeki Mimarlar Odası'na destek verin.
  • Şu evlerin önüne cins cins şeyleri koymayın kenara atıyoruz sıkıntı yok devletin yolu orası şahsa ait değil, kendi yolunuz gibi kullanamazsınız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zarla zorla park yeri buluyoruz park edecem biri gelecek kardeşim evimin önü park etme diyecek büyük olay çıkartırım.

Kaldırma sandalye koyup dükkana katan esnafla kavga ettiğim gibi böyleleri ile de kavga ederim.

Ne haddinize sizin benim vergimle yapılan, parka uygun yere park etmeme karışmak.

Çekinceleriniz varsa bu kadar 1. Kattan ev yerleşmeyin.

Mecbur aldık diyeceksiniz, biz de kendi evimizin önüne çekmek isteriz arabayı ama mecbur kalıyoruz.

Sakın ola buraya park etme diye millete kaba dayılık yapmayın, Ülkemizde yol verme kavgasında silahlar patlıyor.

Ayrıca evin önüne su şişesi koyarak devlete ait alanı işgal edemezseniz suçtur bu haberiniz olsun. Büyük şehirde yaşamanın koşulları işte, parmaklık yaptırın pencereye, güvenlik sistemlerine göz atın, kamera takın evi görecek şekilde.

Diklat etmeniz gereken o park edilen yer sizin evinizin değil devletin alanı, vergisi veren bir vatandaş tabi ki park edecek.

Kaldırma çıkıyorlarsa zabıtaya şikayet edersiniz ama oraya uygun park eden arabalara birşey yapamazsınız.
    Bencil düşünmemek lazım arabanız var mı bilmiyorum ama park ederken size de böyle davranan çıkabilir.

Millete park etme dersin iki kişiyle kavga edersin üçüncü çeker vurur adamı trafik çok pis ülkemizde.

• InvisibleLord kullanıcısına yanıt
    O yol kenarlarında ki mesafe sen park et diye yapılmadı!!!
    Oralar itfaiye ambulans turu araçların rahat gecisi saglanmasi amacli yapilan kenarlar, siz ve sizin gibi dusuncesiz insanlar o kenarlara arabayı park ediyor, mahalle aralarina itfaiye giremiyor. Sıkıyorsa park etsinler bakalim benim mahallemdeki yol kenarina, nasıl cektiriyorum araçları...

• binanımızın önüne tır park ediyordu, görüş alanımızı kısıtlıyor diye emniyete şikayette bulundum ,daha park etmiyor

İstanbul içinde park zaten sıkıntı, benim sokakta da evinin önünü kapatanlar var park edilmesin diye. Bir apartman önünü komple saksılarla kapatıyordu.

Bahaneleri de neymiş bu tarz insanların, bodrum kattaki eve ışık gelmiyormuş. Tamam da bu gibi dezavantajlar sayesinde o bodrum katta daha ucuza oturuyorsun. Ayrıca diğer bodrum kat sakinleri insan değil mi, oralara park ediliyor da senin önüne neden edilmeyecek? Hiçbirine edilmesin diyelim hadi, peki ne yapalım arabaları havaya mı sabitleyelim?

Neyse başta bulaşmayayım demiştim sonra bir gün 20 dakika park yeri arayıp bulamayınca gittim, saksıları çektim ve park ettim. Sanırım birinin öncü olması gerekiyormuş, sonra orası yalama oldu, farkı farklı insanlar saksıları çekip park etmeye başladılar. Bir süre geçti şimdi yine arada boş görüyorum ve yine park ediyorum, son edişimde bodrum ve giriş kattan birer kişi aval aval baktılar yüzüme, dert değil. Sileceği kaldırmışlar, dert değil.

Kız arkadaşım arabaya zarar verirler uğraşma diyor, benim arabam oradaysa onların da evi orada diyorum, öyle şehir eşkıyalığı yapmak kolay değil, kimseyi ezmem lakin kimseye de hakkımı yedirmem.

Benim apartmanım 3 katlı, sadece bende araba var, ev köşede yani 2 sokağa cephesi var, evin önüne 2, hafif zorlamayla 3 araba giriyor. Lakin çoğu zaman apartmanımdan olmayan insanlara ait 3 araba oluyor apartmanımın önünde. Ben de başka yer arayıp şanslıysam yakına, değilsem uzağa park ediyorum. Buna rağmen bugüne kadar bir insana da çıkıp laf etmedim evimin önü diye, orayı birşeylerle parsellemeye çalışmadım.

Velhasıl, kimsenin evinin önünü, kamuya açık sokağı parsellemek gibi bir lüksü yok, yapmayın, insanların hakkını gasp etmeyin.

dayanan Cumhuriyet de o kadar kuvvetli olur.
    &quot;
    Mustafa Kemal ATATÜRK

• İşte kırdan kente göçün zararlı yanı herkes halen kendini köyünde zannediyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.