Şimdi Ara

Würth Sıvı Conta Kuruma Süresi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İnternette net bir şekilde cevap bulamadım aracımın karterini değiştirdim ve würth marka sıvı conta kullandım işlemi saat 15.00 civarında yaptım, dükkandan çıkarıp 2 km mesafe gidip evin önüne park ettim ve şuan mesajı yazarken saat 23.00 civarı aracı kullanmam gerekti kullanıp park ettim bu süre içinde conta kurumuş mudur? Hava yağmurlu yağ kaçak takibi de yapamıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Würth Sıvı Conta Kuruma Süresi

Würth sıvı contanın kuruma süresi, türüne ve uygulanan yüzeye bağlı olarak değişir.

Genellikle, Würth sıvı contalar aşağıdaki kuruma sürelerine sahiptir:

• Hızlı Kuruyan Sıvı Conta: 10-20 dakika içinde dokunarak kurur ve 2-4 saat içinde tamamen kürlenir.
    • Standart Sıvı Conta: Dokunarak kurumak için 1-2 saat ve tamamen kürlenmek için 24 saat gerektirir.
    • Yüksek Sıcaklık Sıvı Conta: Dokunarak kurumak için 2-3 saat ve tamamen kürlenmek için 24 saat veya daha fazla süre gerektirir.

Sıvı Conta Kaç Dakikada Kurur?

Hızlı kuruyan sıvı contalar genellikle 10-20 dakika içinde dokunarak kurur. Standart sıvı contalar 1-2 saatte dokunarak kurarken, yüksek sıcaklık sıvı contalar 2-3 saatte dokunarak kurur.

Sıvı Conta Ne Kadar Sürede Kurur?

Sıvı contanın tamamen kürlenmesi, yani son halini alması için gereken süre, contanın türüne ve uygulandığı yüzeye bağlıdır. Genelde:

• Hızlı kuruyan sıvı contalar 2-4 saatte tamamen kürlenir.
    • Standart sıvı contalar 24 saatte tamamen kürlenir.
    • Yüksek sıcaklık sıvı contalar 24 saat veya daha fazla sürede tamamen kürlenir.

Karter Sıvı Conta Donma Süresi

Karter sıvı contası, genellikle yüksek sıcaklık sıvı contasıdır ve tamamen kürlenmesi 24 saat veya daha fazla sürebilir.

Siyah Sıvı Conta Kuruma Süresi

Siyah sıvı contanın kuruma süresi, diğer sıvı contalarla aynıdır ve türüne bağlı olarak değişir. Hızlı kuruyan siyah sıvı contalar 10-20 dakika içinde dokunarak kururken, standart siyah sıvı contalar 1-2 saatte ve yüksek sıcaklık siyah sıvı contalar 2-3 saatte dokunarak kurur.

Sıvı contanın kuruma süresini etkileyen diğer faktörler arasında ortam sıcaklığı, nem seviyeleri ve uygulanan yüzeyin gözenekliliği yer alır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Up

• Kurumuştur rahat ol
    Düzgün yaptıysan kartel yüzeyi de çarpık değilse artık kartelden yağ akitmaz
    Tabi başka yerden kaçak varsa o ayrı dava

• quote:

Orijinalden alıntı: S1000XR

Kurumuştur rahat ol
    Düzgün yaptıysan kartel yüzeyi de çarpık değilse artık kartelden yağ akitmaz
    Tabi başka yerden kaçak varsa o ayrı dava
    Sağolasın hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sıvı conta uygulaması
    16 yıl önce açıldı
    Antifiriz Değişimi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.